Onisan Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Budvar přivezem... Jen je problém, že bych ohle už doma ženský nevysvětlil... cesta za exotikou a bez ní? Musel bych tvrdit, že mně najala Cizinecká legie a jedu na tajnou misi... a přibalit si air-softovou sniperskou pušku
JARDA2 Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Janne napsal: Komediantem nejsem. Ani nejsem znalec hodinek a hodinkovich strojku. A definitivne neberu kvalitni fotky. Zberatel, to ano! Pokusim se pozdeji nejake ty fotky dat do fora. A slovensky moc nerozumim, spatne to ceski! Ale ucim se.... Mam otazku: Potrebuji se zeptat neco, kdo je Moderator? Takže se Ti omlouvám
old black Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Ahoj, záliby máš ušlechtilé (hlavně tu třetí), budeš se sem hodit!
lib Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Janne napsal: Ahoj vsichni! Ja jsem novi clen Chronomag fora. Chtel bych se predstavit: 47 roku mladi, zubni lekar. Rodina manzelka, syn 13 roku, dva psy cocker spaniel. Z Cech moje rodina uprchla 1968 do Italie a potom do Svedska. 1997 sem se s svoji rodinou odstehoval do Anglie, a potom 2007 sme se premistily na ostrov Grand Cayman v Karibii, kne mam cliniku a pracuji. Moje konicky jsou: Hodinky, knizky, pivo, rybolov. Jsem take uz prez rok clen internationeliho hodinkoveho fora "Watchuseek". Hlavne mne zajimaji Vintage hodinky, Vintage Vojenske a Letecke hodinky a Nemecke hodinky. Prosim promijte mi moji spatnou cestinu, gramatiku neznam, taky muj laptop nema ty Ceska pismena! Moc vítáme! Ve středu 7.5. máme setkání v Brně (19:00). Stíháš, nebo to máme o hodinu posunout?
Janne Odesláno 4. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2008 lib napsal: Moc vítáme! Ve středu 7.5. máme setkání v Brně (19:00). Stíháš, nebo to máme o hodinu posunout? To nestihnu, mam celej den plni pacientu, ale budu v Ceskich Budejovicich v druhe polovine Srpna! Musim pomahat rodicum se stehovat! Snad Budvar zvissi produkci, musim jim zavolat!
pete Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Tou dobou budu poblíž na dovče, tak třeba někdo v místě vymyslí ochutnávku piva Budvar:)
Olda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Conrad napsal: A na to abychom si tam zaplatili cestu prodáme svoje hodinky/ YPOvi / a pojedem tam s přesýpacíma Na financování cesty navrhuji spíš prodet YPOvy hodinky.
Návštěvník YPO Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 ..... to je zase vtipné vlákno....
Mike. Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Janne napsal: Ahoj vsichni! Ja jsem novi clen Chronomag fora. Chtel bych se predstavit: 47 roku mladi, zubni lekar. Rodina manzelka, syn 13 roku, dva psy cocker spaniel. Z Cech moje rodina uprchla 1968 do Italie a potom do Svedska. 1997 sem se s svoji rodinou odstehoval do Anglie, a potom 2007 sme se premistily na ostrov Grand Cayman v Karibii, kne mam cliniku a pracuji. Moje konicky jsou: Hodinky, knizky, pivo, rybolov. Jsem take uz prez rok clen internationeliho hodinkoveho fora "Watchuseek". Hlavne mne zajimaji Vintage hodinky, Vintage Vojenske a Letecke hodinky a Nemecke hodinky. Prosim promijte mi moji spatnou cestinu, gramatiku neznam, taky muj laptop nema ty Ceska pismena! Taky tě vítám na fóru. (Další příznivce vojenských hodinek a ještě k tomu mezinárodní. )
vaurien Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 pete napsal: Tou dobou budu poblíž na dovče, tak třeba někdo v místě vymyslí ochutnávku piva Budvar:) Co tady máte pořád s tím budvarem ? Jediné pořádné pivo odjakživa vaří v Plzni...
Návštěvník tolja Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 vaurien napsal: Co tady máte pořád s tím budvarem ? Jediné pořádné pivo odjakživa vaří v Plzni... Zvedám hozený půllitr Podle mne je Plzeňské už stejně doprasené, jako Gambrinus - neurazí, ale rozhodně nenadchne. A nostalgické reklamy tomu také moc nepomáhají Anebo je to tím, že jak chlap stárne, tak si myslí, že zamlada byly holky hezčí, a pivo lepší? Jinak samozřejmě také vítám nového člena, a zároveň se omlouvám za O.T.
Jerryl Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Jsem rád, že se naše forum stává internacionální a tímto vítám nového člena. Ať se ti mezi námi líbí. Pokud jde o pivo, tak se kloním na plzeňskou stranu. Chutná mi, ale jelikož jsem v jejich pivovaru psal diplomku, tak nejsem zcela nestranný. Ono to co se dostává k zákazníkovi zdaleka nemusí být to, co se původně vyrobilo. Se slinou na triku vzpomínám na nepasterizovaný a nefiltrovaný pivo přímo z kádě, to se dalo skoro kousat.
Radimk Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) Jerryl napsal: Se slinou na triku vzpomínám na nepasterizovaný a nefiltrovaný pivo přímo z kádě, to se dalo skoro kousat. Tak potom snad Bernard.... ne??? No a samozřejmě RADEGAST!!! Jinak teda Tě zdravím až z Moravy. Jo a účast ve fotogalerii by pro Tebe měla být povinná, a to včetně postřehů " co se u nás nosí".... Upraveno 6. května 2008 uživatelem Radimk
falkkon Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Škoda ,že nejsi blíž,potřebuju dát dohromady zuby a můj zubař nechce platbu hodinkama . Třeba bych u Tebe uspěl
vaba Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Vitam Te mezi maniaky Protoze rad travim zimni mesice v teple a posledni 2 roky to byl zrovna Karibik, tak proc neprivezt Budvar pivo zrovna na Grand Cayman nekdy v listopadu ? Vaba
Janne Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Dekuji za privitani! Prazdroj mne taky chutna! Ale po 10 roku v Anglii sem si zvikl na trochu tmavejsi pivo. Tady je dobrej "Red Stripe" z Jamaicky. Naz lokalni "var" je CayBrew". Vzali si sem cecha aby je to naucel. Ted tam je nemec Braumeisterem. Ale je to pivo Americkeho smaky, blede jako ch...ki. Pokousel sem se vlozit fotky moje sbirky, ale nejde to. Je nekde v tomto Foru naucka jak na to? Dik Janne
Platos Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Tu hozenou pivní rukavici taky zvednu... Jelikož jsem pár let studoval v Plzni a v tomto "městě piva" se skoro nedalo na slušné pivo zajít, o nějaké pivní pestrosti ani nemluvím, tak si o firmě Plzeňský prazdroj myslím své! Vím také, jak se chovali k hospodským aby jim vnutili svůj výrobek (pivo bych tomu ani neříkal:)) Škoda že antimonopolní úřad nefunguje tam kde má... O Gambáči se bavit netřeba, dořeďovaná a dosycovaná sr...a z nejlevnějších surovin odněkud z Polska... Prazdrojů dělaj podle mě víc, to nejhorší se točí v Čechách, lepší jde do jejich nejlepších hospod a na vývoz. Neříkám že pivo by uvařit neuměli, ale tvoří zisk.. To se s poctivým pivem moc nesnese. Pamatuju si na slova představitele společnosti SABMiller: Víte mladý muži co produkuje společnost SABMiller? Zisk mladý muži, zisk!! Krom toho jim neodpustím, že koupili nejstarší funkční pivovar v Čechách v Domažlicích, nové vybavení odvezli na Ukrajinu a pivovar zavřeli dnes z Čech můžu doporučit jen menší a mini/restaurační pivovary, bohužel... (pro pražáky třebys U Bezoušků v Průhonicích), vše ostatní je navoněné reklamou
boo-beek Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Platos napsal: Tu hozenou pivní rukavici taky zvednu... Jelikož jsem pár let studoval v Plzni a v tomto "městě piva" se skoro nedalo na slušné pivo zajít, o nějaké pivní pestrosti ani nemluvím, tak si o firmě Plzeňský prazdroj myslím své! Vím také, jak se chovali k hospodským aby jim vnutili svůj výrobek (pivo bych tomu ani neříkal:)) Škoda že antimonopolní úřad nefunguje tam kde má... O Gambáči se bavit netřeba, dořeďovaná a dosycovaná sr...a z nejlevnějších surovin odněkud z Polska... Prazdrojů dělaj podle mě víc, to nejhorší se točí v Čechách, lepší jde do jejich nejlepších hospod a na vývoz. Neříkám že pivo by uvařit neuměli, ale tvoří zisk.. To se s poctivým pivem moc nesnese. Pamatuju si na slova představitele společnosti SABMiller: Víte mladý muži co produkuje společnost SABMiller? Zisk mladý muži, zisk!! Krom toho jim neodpustím, že koupili nejstarší funkční pivovar v Čechách v Domažlicích, nové vybavení odvezli na Ukrajinu a pivovar zavřeli dnes z Čech můžu doporučit jen menší a mini/restaurační pivovary, bohužel... (pro pražáky třebys U Bezoušků v Průhonicích), vše ostatní je navoněné reklamou Ale no tak Ja bych to zas tak drsne nevidel. Je treba pravda, ze Pilsner (lahvovy) ve tretinkach a v pullitrovych lahvich je jine pivo, ale porad je to pomerne dobre pivo - z meho soukromeho pozorovani vyplynulo, ze je to vpodstate jediny pivo, ktery se da pit i teplejsi. A jinak - nevim, kam na plzen chodis, ale U Pinkasu, U Tygra, v Local Bloku, v Radosti (na Brevnove, nemyslim Radost FX ), a vpodstate i v Musketyrovi je Plzen dobra, hodne dobra. A je plno dalsich hospod... Ale jinak je pravda, ze jsou piva, ktera maji vic... charakteru. Patri mezi ne vpodstate i Budvar, tam je ale trosku nevyhoda ta, ze ten charakter zahrnuje i pro me neunosnou sladkost a ranni boleni hlavy Z mensich pivovaru - Policka, Svijany, Ferdinand... ale jsou to vsechno piva, na ktera kdyz neni clovek zvyklej, tak jsou spis "desertni" - mas chut tak na 2-3, neni o pivo na celej vecer
Platos Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 boo-beek napsal: Ale no tak Ja bych to zas tak drsne nevidel. Je treba pravda, ze Pilsner (lahvovy) ve tretinkach a v pullitrovych lahvich je jine pivo, ale porad je to pomerne dobre pivo - z meho soukromeho pozorovani vyplynulo, ze je to vpodstate jediny pivo, ktery se da pit i teplejsi. A jinak - nevim, kam na plzen chodis, ale U Pinkasu, U Tygra, v Local Bloku, v Radosti (na Brevnove, nemyslim Radost FX ), a vpodstate i v Musketyrovi je Plzen dobra, hodne dobra. A je plno dalsich hospod... Ale jinak je pravda, ze jsou piva, ktera maji vic... charakteru. Patri mezi ne vpodstate i Budvar, tam je ale trosku nevyhoda ta, ze ten charakter zahrnuje i pro me neunosnou sladkost a ranni boleni hlavy Z mensich pivovaru - Policka, Svijany, Ferdinand... ale jsou to vsechno piva, na ktera kdyz neni clovek zvyklej, tak jsou spis "desertni" - mas chut tak na 2-3, neni o pivo na celej vecer Ty který píšeš jsou právě ty lepší, o to se nepřu. Pivo udělat umí a do těchhle profláklých hospod i musí slušný pivo dodávat. Dej si ale Prazdroj někde v obyč hospodě a ještě když nemá pořádnou výtoč Dám radši pivo od poctivýho výrobce, darebáky nepodporuju... Pamatuju si, co kdysi řekl dealer Prazdroje jednomu hospodskému v Klatovech na to, že pivo je zkažený: Je kalný? Neni, tak přidejte chlazení. Tady na Klatovsku vypijou lidi všechno... Těch negativních zkušeností a zážitků je daleko víc...
H-B Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 boo-beek napsal: Ale no tak Ja bych to zas tak drsne nevidel. Je treba pravda, ze Pilsner (lahvovy) ve tretinkach a v pullitrovych lahvich je jine pivo, ale porad je to pomerne dobre pivo - z meho soukromeho pozorovani vyplynulo, ze je to vpodstate jediny pivo, ktery se da pit i teplejsi. A jinak - nevim, kam na plzen chodis, ale U Pinkasu, U Tygra, v Local Bloku, v Radosti (na Brevnove, nemyslim Radost FX ), a vpodstate i v Musketyrovi je Plzen dobra, hodne dobra. A je plno dalsich hospod... Ale jinak je pravda, ze jsou piva, ktera maji vic... charakteru. Patri mezi ne vpodstate i Budvar, tam je ale trosku nevyhoda ta, ze ten charakter zahrnuje i pro me neunosnou sladkost a ranni boleni hlavy Z mensich pivovaru - Policka, Svijany, Ferdinand... ale jsou to vsechno piva, na ktera kdyz neni clovek zvyklej, tak jsou spis "desertni" - mas chut tak na 2-3, neni o pivo na celej vecer Ale, kolega chodi do Lokalu? Bydlim de facto za rohem, moje oblibena hospoda . Dobre pivo maji (jak v Praze tak v Plzni) i v tady na foru jiz zminovanem PUBu. A ze se v Plzni pomalu neda zajit na dobry pivo? Hloupost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se