Přejít na obsah

OWG Club

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 244
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Mitak
Odesláno

To jako chceš říct, že máš jen jedny hodinky a to zrovna tyto traktory (které mám samozřejmě taky)?

Návštěvník Ondra
Odesláno

To jako chceš říct, že máš jen jedny hodinky a to zrovna tyto traktory (které mám samozřejmě taky)?

jo ;) a mas je v nerezu a s pruhlednym dynkem?
Návštěvník Ondra
Odesláno

myslim, ze se pridaji dalsi kolegove ;) navic, jak jsem psal, muze jit o kratkodobe clenstvi :)

Návštěvník Mitak
Odesláno

jo ;) a mas je v nerezu s pruhlednym dynkem?

Šílenec! Anarchista!

Ne, nemám, mám větší ruku, takže je občas vemu k obleku a řadím se k přesnému opaku OWG.

Over and out.

Návštěvník Ondra
Odesláno

za tech 13 let, co jsem na chronomagu, jsem vyzkousel snad 100 hodinek... Primky z Eltonu byly vzdycky srdcovka a tyhle mi delaji radost asi nejvic :)

Odesláno

Over and out.

Jestě větší pí-ovina než OWG. Vedl jsi vůbec někdy, člověče nešťatná, komunikaci po vysílačce? Loď, letadlo, angličtina ... ?

:cheers:

Odesláno

já teda od května taky OWG, teda jako mám něco rodinného dědictví, ale ty nenosím vůbec. A i když občas nějaké choutky jsou, nakonec se vždycky přesvědčím, že to nemá smysl .)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ondro, pač jsem kamarád a Tvůj přístup mi byl vždycky sympatickej, tak se cca na 3 týdny hlásím do klubu...pak se zase stabilizuju v klidných vodách mé srdcovky s korunkou.

56cbdcb8ea3097d35b45e210deb8a156.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník Ondra
Odesláno

Ondro, pač jsem kamarád a Tvůj přístup mi byl vždycky sympatickej, tak se cca na 3 týdny hlásím do klubu...pak se zase stabilizuju v klidných vodách mé srdcovky s korunkou.

56cbdcb8ea3097d35b45e210deb8a156.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

diky, cenim si toho, ze ses pridal na palubu :)

Odesláno

Závidím vám kluci. Jsem slabej jedinec a život s jedněma si tak nějak nedovedu představit

Já taky ne, však už nějaký čas trpím jak zvíře. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...