Zelus Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Mě se MM taky dost líbí ale ta cena mě vždy odradila. Měl jsem už dvoje Seika a oboje do 7-mi tisíc a co se týče zpracování a přesnost strojku tak by jim mohli závidět i násobně dražší značky ;-) Za mě ale bych už šel do GS - to je pro mě prostě nejvyšší hodinařina co lze nosit na ruce a utratit za to míň než milion. (Výš už je pouze Richard Mille a nebo Patek Philippe.) Aspoň tak to vidím já ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 No co vám budu povídat. Tyhle Seika ve vas nezasejou semínko, ale rovnou semeno :-)Proste celej rok furt premejslite a cumite a kdykoli je uvidíte, bum a slina teče.Takže zpatky v kole, tentokrat s jeste větší klasikou SBDX001. Se poseru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 No co vám budu povídat. Tyhle Seika ve vas nezasejou semínko, ale rovnou semeno :-)Proste celej rok furt premejslite a cumite a kdykoli je uvidíte, bum a slina teče.Takže zpatky v kole, tentokrat s jeste větší klasikou SBDX001.Se poseru :-) Pro mě jsou to nejlepší Seika. Prožívám to stejně jak píšeš... Dřív nebo později se k nim zase vrátím a tentokrát už napořád:-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Tak zase nechci bejt tak kategorickej, ze :-) Páč se znám, ale proste uz vždycky mi trochu zvednou tepovku. Jako zrzavy holky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 At ti slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Pro mě jsou to nejlepší Seika. Prožívám to stejně jak píšeš... Dřív nebo později se k nim zase vrátím a tentokrát už napořád:-DDJa to mám taky tak. Měl jsem je asi čtyřikrát, vadí mi na nich dost věcí, ale furt na ně myslím. Jsou holt navykovy. Myslím, že si je v budoucnu taky znovu koupím. Jak mě už spousta hodinek, který mě dřív braly, nechává v klidu, tady ten cervik furt hlodá, ne že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ja zatim podruhé a je to zase pecka. Ja vim, ze je zase asi jednou prodam, ale treba.................. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Rok se z rokem sešel a picovina pokračuje dalším kusem Ja se jich snad nezbavim, furt se vrací. SBDX001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nemaj rakouský papíry? Kdysi se mi takhle podobně podařila dojebat luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nene, jsou z Žaponska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 ved su v pohode, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 No a jeste furt byly za 40? Nejenze jsem jich na prodej tolik nevidel, ale kdyz uz byly, tak hrubo pres pade...Nejsem si jistej tim jubilee. Hod pls vic fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 To jubilee je prave top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 No ja bych potreboval presvedcit vic fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) před 7 hodinami, AndyAaron napsal: No a jeste furt byly za 40? Nejenze jsem jich na prodej tolik nevidel, ale kdyz uz byly, tak hrubo pres pade... Nejsem si jistej tim jubilee. Hod pls vic fotek. Byla za fajn prachy Někdy je svět jeste v pořádku Upraveno 6. března 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 1 hodinou, Karussell napsal: To jubilee je prave top Zatím je hodně příjemný. Za čas zase hodím na ten origo, ten je taky top Nebo kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Jo to zubilicko vypada fajnove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se