Koren Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zajímalo by mě poměrné procento pohlaví účastníků. Snad to není úplně hloupý dotaz Já jen jestli jsou blázni jenom chlapi nebo se najdou i něžné polovičky
Foundryman Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Občas se tu nějaká vyskytla, ale většinou sháněla hodinky pro chlapa
bandicoot Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Koren: maximálně v promilích... Je to jednoduché. Je to o zdobení. Holky mají nepřeberné množství ozdob a ozdůbek od prstenu na noze až po makeup. Normální chlapi mají jen hodinky, nože a snubák. Nemáme tolik možností a proto jdeme v těch pár případech do detailu (výroba, materiály, technologie) a vykecáváme se na fórech. Holky fóra nepotřebují, nejdou tolik po detailu, spíš po vzhledu a množství (je jim fuk, jestli je náramek z oceli 420 a z céencéčka).
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) Za sebe hlásím přítelkyni (Lucka), která si tu zřídila nedávno účet a nechce mi prozradit jaký P.S. takže se všichni chovejte pěkně slušně Upraveno 6. května 2008 uživatelem ¨safi
mechano Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Za sebe hlásím přítelkyni (Lucka), která si tu zřídila nedávno účet a nechce mi prozradit jaký P.S. takže se všichni chovejte pěkně slušně No to je jednoduchý: vajvjů..................ale né, počkej, to je vlastně přeci ten pes.
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) No to je jednoduchý: vajvjů..................ale né, počkej, to je vlastně přeci ten pes. žádný irský setr, ale spolubydlící :-) Jeden irský setr nám sem ale chodí pravidelně na návštěvu, jmenuje se Lochness (zkratka Lady Vanessa of Mahagon line). Vypadá asi takto: weiview vypadá úplně jinak Upraveno 6. května 2008 uživatelem ¨safi
weiview Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 No to je jednoduchý: vajvjů..................ale né, počkej, to je vlastně přeci ten pes. Já Ti dám...!
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Já Ti dám...! hele mechano kdy vezmeš weiview(ua) do učení?
Koren Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Tak to jsem si myslel, že se najde pár zbloudilých duší Ale aspoň je klid, že?
Frantik Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ta moje tady zatím není, ale nedavno mi rikala, ze kdyz si objednavam hodinky za 50 litrů na Chronomagu, tak se na tu partu magorů musí nekdy mrknout Za ty "magory" se za ní omlouvam
safi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Tak to jsem si myslel, že se najde pár zbloudilých duší Ale aspoň je klid, že? To je jen dočasné
safi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ta moje tady zatím není, ale nedavno mi rikala, ze kdyz si objednavam hodinky za 50 litrů na Chronomagu, tak se na tu partu magorů musí nekdy mrknout Za ty "magory" se za ní omlouvam K takové metě pomalu také směřuji....
Koren Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ta moje tady zatím není, ale nedavno mi rikala, ze kdyz si objednavam hodinky za 50 litrů na Chronomagu, tak se na tu partu magorů musí nekdy mrknout Za ty "magory" se za ní omlouvam Mně to neva, já se klidně za magora amatéra prohlásím. i veřejně
pete Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Moje žena se na mě vždycky podívá a řekne: "Seš vážně švihlej, měl by ses léčit." A to si tady dlohodobě jen čtu a teď už se občas k něčemu vyjádřím, ale jen lehce:) - no možná za to mohou hodinky, které se u nás doma začínají objevovat:) Ale na fotky hezkých hodinek se taky ráda koukne, jen jí nebaví číst o tom všem:) Jen jsem zvědavý co bude říkat, až dojdu k výše zmíněné metě 50-100k za hodinky...to mě asi nechá rovnou hospitalizovat:) Takže všem podobným "magorům" a závislákům (jako jsem já) přeji hezký den.
Koren Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Moje žena se na mě vždycky podívá a řekne: "Seš vážně švihlej, měl by ses léčit." A to si tady dlohodobě jen čtu a teď už se občas k něčemu vyjádřím, ale jen lehce:) - no možná za to mohou hodinky, které se u nás doma začínají objevovat:) Ale na fotky hezkých hodinek se taky ráda koukne, jen jí nebaví číst o tom všem:) Jen jsem zvědavý co bude říkat, až dojdu k výše zmíněné metě 50-100k za hodinky...to mě asi nechá rovnou hospitalizovat:) Takže všem podobným "magorům" a závislákům (jako jsem já) přeji hezký den. Nechá Tě hospitalizovat hned poté, co Tě postřelí
Red Dwarf Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Teď jsem se díval a jsem definitivně chlapeček ;o)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se