ludvik Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Pekné triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Tady je odkaz- http://stores.ebay.com/Modena-Watch pri nakupu primo pres jejich web (www.modenawatch.com) lze uplatnit slevu. kdyz tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Mně dneska přišly oranžové monstery (pryž) a musím říct, že jsou parádní, jsou takové živější a celkově víc šik než černé (můj názor) a hlavně se budou dobře hodit na nadcházející léto (kraťásky, horko, pííívo, pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Příprava na sluníčko. Ta fotka no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Původně jsem chtěl zkusit oranžové, abych neměl všechny hodiny jenom černé, ale na léto budou to pravé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Když je řeč o těch monsterech, já blb jsem si strhnul závit na korunce Nevíte jestli by to šlo spravit, případně šikovného hodináře v Praze a okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Když je řeč o těch monsterech, já blb jsem si strhnul závit na korunce Nevíte jestli by to šlo spravit, případně šikovného hodináře v Praze a okolí? mně se nedávno povedlo to samé - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25782 s opravou se mi nabídl mechano - akorát je trochu problém sehnat novou korunku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 pan Frýdl - kontakt ve vlakne "Doporučte dobrého hodináře", zitra by tam mel byt... a drzim palce Děkuju za radu, hned dopoledne ho kontaktuju. Snad to dobře dopadne. Ty monstry nemám moc dlouho, a taky nebyly drahé, ale mám je rád a bylo by je škoda vyhodit kvůli tomuhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se