Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když to je těžký 🤷. Jsou Czapek třeba Passage De Drake a ten stroj uvnitř SXH5 s mikrorotorem něco úžasného? Bezesporu. Jenže kdo chce nosit hodinky za $30k? Když je dám vedle twelvu tak za mě bych neváhal. IKdyz jsem mimo hlavně ze strojku.

Stále někde běhám s dětma nebo mám kanc dajving. Bát se v kuse o to že se jim něco stane? A kupovat hodinky do trezoru že jim roste cena pomazlit se jednou za čas? Nevím no. 

Odesláno
před 12 hodinami, Petr Pavel napsal:

Když to je těžký 🤷. Jsou Czapek třeba Passage De Drake a ten stroj uvnitř SXH5 s mikrorotorem něco úžasného? Bezesporu. Jenže kdo chce nosit hodinky za $30k? Když je dám vedle twelvu tak za mě bych neváhal. IKdyz jsem mimo hlavně ze strojku.

Stále někde běhám s dětma nebo mám kanc dajving. Bát se v kuse o to že se jim něco stane? A kupovat hodinky do trezoru že jim roste cena pomazlit se jednou za čas? Nevím no. 

Naprosto chápu, já se bojím i o tý svoje a to stojí zlomek. Ale jsou lidé, co mají nejen Yachty, ale i jachtu a ti na to koukají jinak. Málokdo dá měsíční příjem, nebo dva, za takovou blbost, jako jsou hodinky... ehm... 😇

Odesláno
před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal:

A ještě jedna na sluníčku...

20230522_123751.jpg

Kdybych si měl ze všeho co vytvořili vybrat jeden kousek, byly by to tyto. Nádhera, díky :) 

Odesláno
22 minutes ago, Pavel87 said:

Kdybych si měl ze všeho co vytvořili vybrat jeden kousek, byly by to tyto. Nádhera, díky :) 

Mám to stejně. A hlavně by se konečně naplnila moje potřeba mít jedny parádní na všechno a navždy. 

Odesláno
před 4 hodinami, Petr Pavel napsal:

Mám to stejně. A hlavně by se konečně naplnila moje potřeba mít jedny parádní na všechno a navždy. 

Dovolím si polemizovat nad tím “jedny” a “navždy”. U jedněch to určitě neskončí a navždy také nic netrvá. Tím nechci říct, že kdyby jsi je jednou měl, tak bys je prodal - to nejspíš nehrozí, ale určitě se ti budou líbit i další kousky ;) 

Odesláno
10 hours ago, Pavel87 said:

Dovolím si polemizovat nad tím “jedny” a “navždy”. U jedněch to určitě neskončí a navždy také nic netrvá. Tím nechci říct, že kdyby jsi je jednou měl, tak bys je prodal - to nejspíš nehrozí, ale určitě se ti budou líbit i další kousky ;) 

😀

Odesláno
před 5 hodinami, Dokusan napsal:

Zelený Ombré

Ta kombinace bronz + zelená je super 👍 Jediné, co mi tam vadí je to, kvůli čemu je všichni chtějí - patina.

DOTAZ VŠEM: Dá se bronzové pouzdro vrátit do původního lesklého stavu? Zkoušel to už někdo na Wardech?

Odesláno
před 40 minutami, DarylVanHorne napsal:

Ta kombinace bronz + zelená je super 👍 Jediné, co mi tam vadí je to, kvůli čemu je všichni chtějí - patina.

DOTAZ VŠEM: Dá se bronzové pouzdro vrátit do původního lesklého stavu? Zkoušel to už někdo na Wardech?

Dá, zkoušel sem to. Ale dle mého to moc nemá smysl. Za chvíli je máš znovu patinovany. 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Za chvíli opakovat proces? A jak dlouho vydrží v "čisté podobě" než začnou viditelně patinovat?

Dlouho ne, ta oxidace jde celkem rychle. Já bych je bez patinace nechtěl, takže spíš se snažím patinaci uspisit. Hlavně pokud by jsi ten proces opakoval často, myslím si,že přijdeš o část materiálu pouzdra. 

Myslím si,že je zde vlákno o bronzových hodinkách,kde se to řešilo 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno
před 55 minutami, Dokusan napsal:

Dlouho ne, ta oxidace jde celkem rychle. Já bych je bez patinace nechtěl, takže spíš se snažím patinaci uspisit. Hlavně pokud by jsi ten proces opakoval často, myslím si,že přijdeš o část materiálu pouzdra. 

Myslím si,že je zde vlákno o bronzových hodinkách,kde se to řešilo 

OKi, díky moc 👍

Odesláno
před 20 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Zatím na stole, ale za chvíli zpět na ruku. Potřebovaly trochu přeleštit 😀

20230524_150809.jpg

20230524_151123.jpg

Luxusní strojovna 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...