MíraMíra Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 10 hodinami, tlotlo22 napsal: Připadá mi, že už jsem je někde viděl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nápodobně. Dobrý sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 25. 10. 2023 v 9:14, tlotlo22 napsal: Žigi a DarylVanHorne - Modrá je dobrá Modrá je nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Nějak netuším, proč se manželka odmítla vyfotit u téhle zdi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Zelená je taky fajn... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 V 28. 10. 2023 v 14:13, DarylVanHorne napsal: Modrá je nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jasně Od pátku nový přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 18 hodinami, DarylVanHorne napsal: Nějak netuším, proč se manželka odmítla vyfotit u téhle zdi No to je jasné, neměla tak hezké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 5 hodinami, tlotlo22 napsal: Od pátku nový přírůstek Od Dokusana? Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 V 30. 10. 2023 v 10:15, paya01 napsal: Zelená je taky fajn... Ne ne, zelená je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Ať jen neplkám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 22 hodinami, paya01 napsal: Od Dokusana? Pěkné... Ano a jsou fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Dnes kožený řemen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dnes změna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 (upraveno) před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: Dnes změna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná, modrá Bel Canta... chjo. Ta čekačka je úmorná, ještě 8 měsíců Co je to za zajímavé hodinky na monitoru? To potěší Upraveno 2. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 30 minutami, tlotlo22 napsal: Krásná, modrá Bel Canta... chjo. Ta čekačka je úmorná, ještě 8 měsíců Co je to za zajímavé hodinky na monitoru? To potěší To víš, jsem se koukal na pořádný hodinky, ale pak jsem si uvědomil, že ty co mám na ruce taky nejsou špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 11 minutami, DarylVanHorne napsal: To víš, jsem se koukal na pořádný hodinky, ale pak jsem si uvědomil, že ty co mám na ruce taky nejsou špatný No to bych řekl. Nejen, že se na člověka přímo zeširoka usmívají, ale ještě ta přidaná zvuková hodnota. Zpracování je luxusní, je to prostě fajnšmekr kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dnes jsem měl takový verzatilní den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 17 minutami, tlotlo22 napsal: Dnes jsem měl takový verzatilní den To je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Já dnes trochu retro. C9 Harisson Small Second SH21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Moc pěkné oblekovky s 5-ti denním manuálním SH21 a dobře Ti sedí Zajímavé je pro Wardy použití římských číslic a ještě obdélníkového datumové okénka. V jedné recenzi jsem četl, že jako nevýhoda jsou modré ručky na bílém cifru, když ostatní prvky jsou černé, mě to ale naopak přijde jako moc hezká kombinace. Ta modrá je opravdu hodně tmavá a nijak nesnižuje legibilitu. Navíc to usnadňuje i volbu jinak barevného řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Já dnes trochu retro. C9 Harisson Small Second SH21 Tý jsou povedený Já opět BC... je čas a změnu a je uložit do pelíšku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se