Dokusan Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Jardo díky za recenzi a skvělý fotky. Paráda. Já bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Díky Martine, na ty bronzáky bych rád mrknul, nastala asi ta správná doba na zkoušku něčeho podobného. Wardi si mě získavají čím dál tím víc. Je neuvěřitelné jak dokáží u nich tu sellitu vyladit. Ty c60 chodí pravidelně +1sec/ den a tady to bude hodně podobný! Edit: dovolím si jednu takovou už klasickou... Upraveno 16. června 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Abych jen nechvalil, u nové verze Tridentů Elite 1000 mělo několik kusů problém s rotorem u COSC verze Sellity SW200. Ale Wardi to řeší v rámci záruky promptně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 chlapi ja jen potvrzuju perfektni vyladeni te Sellity, mam C65 v manualu, merim uz 3 mesice v kuse a jdou stabilne sekundu do plusu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Díky Martine, na ty bronzáky bych rád mrknul, nastala asi ta správná doba na zkoušku něčeho podobného. Wardi si mě získavají čím dál tím víc. Je neuvěřitelné jak dokáží u nich tu sellitu vyladit. Ty c60 chodí pravidelně +1sec/ den a tady to bude hodně podobný! Edit: dovolím si jednu takovou už klasickou... Když tak koukám na tu Tvoji fotku, tak si myslím, že ta kombinace modrého cifru a černé lunety by nemusela být v reálu vůbec marná. Je to nějak dodatečně upravované (po barevné stránce), anebo ten černý cifr, pod správným úhlem a za správných světelných podmínek, hraje takhle do modra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Taky jedna ještě z dob, kdy jsem je měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Sláva: je tam upravena hloubka ostrosti, jas a stíny. Když hodinky vyfotíš pod správným úhlem, aby jsi zachytil antireflex, jasem se dá ještě trochu "vytáhnout" Ace84: ty jsou super. Chystám se na ně! Upraveno 16. června 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 (upraveno) shewcza: Díky za vysvětlení. Ideálně by se tvoje dílo mohlo nějakým nedopatřením dostat k vedení ChW. Třeba by je ta kombinace taky zaujala. Všechny prvky pro realizaci by měli, stačilo by jen prohodit lunety. Jinak ty bronzové C60 byly první hodinky, které mi u Wardů padly do oka a říkal jsem si, že to budou moje další hodinky, které si pořídím. Jenže pak přišly C65 v manuálu, následně v automatu a teď už si tak docela nejsem jist tím, které bych vzal. A je to tady, zákazníkovo nejhorší dilema .. rozhodovací paralýza. Upraveno 16. června 2019 uživatelem Sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Mám C60 i C65. Osobně bych doporučil C65 kvůli dokonalýmu pouzdru. Ale ještě jsem neviděl ty nový C60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Já bych měl ještě jeden návrh na zlepšení. Zajímalo by mě, jak by vypadalo to tlačené logo na ciferníku, kdyby bylo vyřezané skrz a pod tím stejný luminescenční nátěr jako na indexech či ručičkách. Takový sendvič. Mě by se to líbilo ve dne a v noci by to byla taky paráda. Udělat by to určitě šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 (upraveno) dnes, stejne jako vcera, i jako pred mesicem, i jako pred pul rokem, stale jen C65. V kombinaci s modrocernym hadrem od C&B, je to superpohodlne kombo. Skoda, ze neumim fotit jako shewcza, abych umel chytit ten modry AR spolecne s modrymi nitkami v pasku, ale v realu na slunci to hraje bajecne... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. června 2019 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Robero79: A navíc i dobře vypadá. Je fajn tu vidět různé modely na rukách v kombinaci s různými strapy/tahy. Jak si líbila zásadně modrá varianta, tak se začínám dostávat na chuť i té černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Lume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Krásný pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Ve stínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Někdo se ptal na dýnko. Tady jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Dnes něco klasičtějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Ty Wardy mě fakt berou. Nemůžu se vynadívat.Nádhera nádherná. Jedny hezčí než druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Byť mám nechodící sádru, vydařená sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 C65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se