misoo Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Diky, no, podla mna su hodne aj viac ako je plna cena... Ale... vydrz prtka vydrz! Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Stará dobrá hodinová ručička Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIrik1893 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Můj první chlubící příspěvek. Zatím velká spokojenost, už nesměle pokukuju po Tridentech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Od bronzových C60 zpět k univerzalnejsim C65 Pepsi GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 ako by si to puzdro porovnal s c60? dobre sa mi vidi, ze je to cca to iste, len nizsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Při tvorbě nového pouzdra pro C60 MkIII se notně inspirovali velice úspěšným pouzdrem C65, nicméně na ruce působí jinak, I díky tebou zmíněné výšce. Další fakt je, že C60 ve 40 mm jsem neměl. 42mm C60 jsou prostě relativně masivní potapky. C65 Trident Diver mají 41 mm, nicméně si myslím, že na ruce sedí o fous lépe. Ale to jsou drobnosti. Obě pouzdra jsou srovnatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 jo diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Jsem úplně zapomněl, jak jsou na tahu pohodlné a ta mikroregulace je na dovolenou ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Zpět od moře, takže místo hybrid strapu nový řemen z Finska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Já zase řemen ze Švédska. A sorry jako, ale myslím, že je nemám tolik volezlý jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Však já je poctivě nosil celý týden u moře do slané vody. Sám sem byl prekvapenej jak pak jde ta patinace rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 V září jedu na Jadran, tak jsem zvědav. Kvůli Lonžiho aféře tam musím otestovat taky amfibie, tak se asi budu koupat na Maradonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Konečne sa mi ich podarilo zohnať Martine, ako si vyriešil keď ti ťah 38mm Tridentov úplne nedoliehal k puzdru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Širší (tlustší) stěžejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Náhodou si nepamätáš aké a kde ich objednať? Budem ich musieť dať von a zmerať, aby som somarinu nekúpil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Hele já je vzal ze šuplíku z nějakých jiných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To som skúšal, všetky boli užšie. Asi mám málo hodiniek Aby som len nekecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Zpět od moře, takže místo hybrid strapu nový řemen z FinskaTak toto ano, aj remen, aj ta farba... skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Sú pocitovo menšie než som čakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se