Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj,dají se někde v Praze vidět wardy naživo?

jedine pokud se domluvis s nekym z mistnich clenu, jinak jen v Londyne...

apropos: maji 60 denni lhutu na vraceni, tak to resit mozna ani nemusis, objednej a bud si je nech nebo vrat...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Robero79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím ďalej tým viac sa mi CH.W. páčia a to som ich zo začiatku vôbec nemusel... Najmä ich bronzové kúsky sú super. Aké máte s nimi skúsenosti?

Mám dvoje a musím uznat, že zpracováním jsou daleko výše než mnohem známější značky. Co jediné mi vadí je použití strojku Sellita SW 200-1 s malou rezervou nátahu (tuším 38 h). Mají i vlastní strojky s 5 denní rezervou, ale ty až na výjimky do potápek nedávají.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, to GMT u CHW funguje stejně jako u Rolex/Tudor?

vysledek je asi stejny, ale funkce malinko jina. V CW je ETA 2893, presne porovnani je zde:

jinak oba kalibry maji 24h GMT rucku, pohyb po 1 hod. V rezimu nastaveni hodin, kdyz u obou nastavujes mistni cas, tak GMT se pohybuje podle nich. V rezimu nastaveni druheho casu oba strojky nemaji hacking, takze se nemusi pak prenastavovat i domaci cas. A ted jediny rozdil - u ETA nastavujes v prvni poloze korunky GMT rucku a datum, u Rolex v teto poloze naopak GMT rucka stoji a nastavujes hodinovou rucku, datum se prehodi az po prekroceni pulnoci.

Ve finale je, dle meho asi lepsi Rolex - doma mam cas a GMT rucku sladenou na stejnou hodinu, pak odjedu nekam na druhy konec sveta a prenastavim si hodinovou rucku do mistniho casu, GMT mi ukazuje cas doma, minutova zustava.

U ETA je to presne naopak - po prejezdu do jineho casoveho pasma prenastavim GMT rucku, ale hodinova rucka mi ukazuje cas doma, minutova zustava. Pokud bys to chtel jako u Rolex, musel bys zastavit cas uplne a pak seridit znovu.

U Tudoru nevim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...