ismit Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Ahoj, automaticky se mi přenastavila frekvence oznámení nových příspěvků ve fóru Prodám, a to z týdenní frekvence na Okamžitě, což jsem shledal v předvánočním čase jako poměrně obtěžující. Bohužel jsem nenašel možnost to upravit. Musel jsem dát - Přestat sledovat a pak znovu Sledovat toto fórum a nastavit znovu frekvenci. Dělám něco špatně?
Bert Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, prosím, info sem. Nic jsem neměnil. Doufám, že jde o chybu mimo počítač :-)
PrimFanatic Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 U mě to funguje takto: 1) když kliknu vpravo nahoře na můj profil a vyberu "obsah, který sleduji", tak se mi objeví seznam sledovaných témat2) u každého tématu je vpravo tlačítko změnit3) když kliknu na změnit tak se objeví dialog "vyberte akci" (myslím, že se tomu říká roletka) který mi nabízí m.j.:- změnit oznámení na denní přehled- změnit oznámení na týdenní přehled- změnit oznámení na okamžitě Jestli je tato informace někomu k užitku, tak fajn, proto to sem píšupokud je tato informace zbytečná, tak jí ignorujte
ismit Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Ahoj, já jsem to samozřejmě nepřenastavoval, to bych si pamatoval. Trigger byl určitě instalace Taptalk, kterou jsem provedl v pondělí večer a pak se to začalo sypat (okamžitá oznámení mailem).
zceyee Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Tapatalk? Tak zkus kouknout na Tapatalk / ikona panáčka vpravo / nastavení / Push upozornění nebo E-mailová upozornění / (v push) Replied To a Forum I Subscribed - odškrtnout Jen nápad.
ismit Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2019 ahoj, vracím se k tomuto tématu. Protože mi zase chodí okamžitá oznámení ke dvěma tématům, udělal jsem test. Nastavil jsem v prohlížeči akci na Zrušit oznámení o aktualizacích a chviličku si počkal na další mail. Zřejmě to přebíjí nějaké nastavení v Taptalk? Čekám na radu, pak skusím přenastavit v Taptalk. díky
ismit Odesláno 28. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2019 Opět mi chodí maily s okamžitým oznámením k jedné diskusi. Snažím se to deaktivovat, ale nepomáhá to. Stejný scénář viz výše. dá se s tím něco udělat? Taptalk už téměř vůbec nepoužívám, takže ten by vliv mít neměl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se