lolohh Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Je tu někdo s kým budu moknout v Edenu při posledním zápase a při předávání poháru?
Návštěvník YPO? Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Je tu někdo s kým budu moknout v Edenu při posledním zápase a při předávání poháru? tak už vím, kdo mi tady od rána řve pod okny
lolohh Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 tak už vím, kdo mi tady od rána řve pod okny Já ne, já jdu teprve hledat pláštěnku a jdu až za chvilku. Ono je to sice kryté, ale když prší a fouká silný vítr, tak se možná hodí.
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Je tu někdo s kým budu moknout v Edenu při posledním zápase a při předávání poháru? Já bych šel hned, ale místo řvoucího kotle můžu jedině tak do pokojíčku k řvoucím dvojčatům. Ale třeba teď bude Slávka dělat jeden titul za druhým a za dva roky už vezmu Jáchyma a Kačku s sebou!
lolohh Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Já bych šel hned, ale místo řvoucího kotle můžu jedině tak do pokojíčku k řvoucím dvojčatům. Ale třeba teď bude Slávka dělat jeden titul za druhým a za dva roky už vezmu Jáchyma a Kačku s sebou! V sezóně jsem byl jednou omylem v sektoru pro rodiče s dětmi a pár takových tam bylo I když možná byla ta děcka trochu starší. Ale čím dříve začneš se správnou fanouškovskou výchovou, tím lépe
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 V sezóně jsem byl jednou omylem v sektoru pro rodiče s dětmi a pár takových tam bylo I když možná byla ta děcka trochu starší. Ale čím dříve začneš se správnou fanouškovskou výchovou, tím lépe Jak začnou chodit, tak hybaj na Slávku... A jako úplatek, že vydrží, dostanou pytlík s bonbónama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ač to letos přeju Slávce...tak nezapomenu na zápas poslední Sparty s Realem.......hezčí fotbal jsem pak od žádného našeho mančaftu(+ nároďák) neviděl.
Hugo14 Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Gratulace Slávce. Pro nás je po "skvělém" podzimu drué místo úspěchem. Titul byl nedostižný. Říkal jsem si - když se seberou, budou druhý a současně bodově nejlepší mančaft jara, budu spokojený. Protože se všechno splnilo, jsem spokojen. Na nějakou sérii Slavíci zapomeňte. Bláhová naděje, když si myslíe, že teď budou tituly furt....
boo-beek Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Gratulace Slávce. Pro nás je po "skvělém" podzimu drué místo úspěchem. Titul byl nedostižný. Říkal jsem si - když se seberou, budou druhý a současně bodově nejlepší mančaft jara, budu spokojený. Protože se všechno splnilo, jsem spokojen. Na nějakou sérii Slavíci zapomeňte. Bláhová naděje, když si myslíe, že teď budou tituly furt.... jj, pristi rok se o titul popere Olomouc a Jablonec
cigi Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 :D fotbal nemá logiku, jediný, čím mě ti moji sešívanci na jaře potěšili, je remíza s libercem v posledním kole - to by bylo zbytečný zlý krve ve městě! Jináč přeju moc štěstí v lize majstrů, protože ho budou obě ES potřebovat vrrrchovatě, ale ani to nebude pravděpodobně stačit. Výchozí úroveň je fakt nízoučká. Když můžeme prohrát byť jen jediný zápas v naší lize, kromě zápasu se spartou, nemůžeme do evropy.
lolohh Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Tak včera to Sparta nezvládla. Koukal jsem, moc toho Spartě nedovolili. Snad dnes aspoň ta Slávie dá góla a postoupí. Ale přiznám se, že mám strach, hrajou tužku. Kdybyste tam někdo byl a viděl někoho se Steinhartama nebo Fortisama na ruce, tak se ke mně přihlaště
ricous Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Tak včera to Sparta nezvládla. Koukal jsem, moc toho Spartě nedovolili. Snad dnes aspoň ta Slávie dá góla a postoupí. Ale přiznám se, že mám strach, hrajou tužku. Kdybyste tam někdo byl a viděl někoho se Steinhartama nebo Fortisama na ruce, tak se ke mně přihlaště Tak chlope, tomu se snad ani nedá věřit... Celý večer to čtu na online.sport, třetí minuta nastavení. Ještě že to v tý TV nebylo. Chjo...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Me to mrzi , pral bych to obema S , aspon by bylo na co koukat.
911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 to sou takovy magori, ze to se neda rict. nechat si ho tam soupnout v prodlouzeni... proste ne LM nemame ani nahodou. škoda že to nebylo v TV, dobré mohly být rozhovory po zápase Pane Jarolíme, nepostoupili jste. Co tomu říkáte? Už to vypadalo, že postoupíte, že? Kde se stala chyba? Sestavu jste vybáral sám, nebo ji někdo vylosoval? Kdo myslíte že postoupí do LM? Šerif nebo Salzburg? Co byste vzkázal televizním divákům?
lolohh Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Tak chlope, tomu se snad ani nedá věřit... Celý večer to čtu na online.sport, třetí minuta nastavení. Ještě že to v tý TV nebylo. Chjo... No. Prvních 60 minut to docela šlo, makali, Vlček neuvěřitelně. Jarolím neuvěřitelně špatnej. Konec posrali. Jdu si dát rum, přecijen 6 Birellů nestačí.
911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 No. Prvních 60 minut to docela šlo, makali, Vlček neuvěřitelně. Jarolím neuvěřitelně špatnej. Konec posrali. Jdu si dát rum, přecijen 6 Birellů nestačí. ja uz mam v sobe asi treti. nasrali me. a to vlastne nikomu nefandim. nas fotbal je proste hruza. ach jo.
Hugo14 Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Jako sparťanovi mi mluví z duše tenhle příspěvk odjinud: Tak po 24 hodinách mohu odklopit dekl od žumpy a vylézt zase ven :-) Jako já vím, že vypadnout z Aténama, když vedeme o dvě branky není zrovna košér, ale vypadnout s Moldavcema, zvlášť, když je Sparta loni dvakrát porazila! To není košér, to je průser
911 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Jako sparťanovi mi mluví z duše tenhle příspěvk odjinud: Tak po 24 hodinách mohu odklopit dekl od žumpy a vylézt zase ven :-) Jako já vím, že vypadnout z Aténama, když vedeme o dvě branky není zrovna košér, ale vypadnout s Moldavcema, zvlášť, když je Sparta loni dvakrát porazila! To není košér, to je průser sice ses spartat, ale mas pravdu. a ten dekl vod kanalu nech otevrenej. kuci sesivani tam radi zalezou ted
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Vono se toho zas tak tolik nestalo. Vždyť naše mančafty opravdu patří do nezajímavého podprůměru Evropy a tam se melou se sobě rovnými. A to neříkám sarkasticky ani zle. Někdy sice nakopou Ajaxu nebo Panathinaikosu, ale to jsou ty extra buřty na Gausově křivce úspěšnosti. No a někdy je vymelou Moldavci, to se stává. Já si myslím, že českej fanoušek má pořád ještě oči zaslepené generací Nedvěda, Galáska, Kollera, Jankulovského, ale ty časy jsou už pryč. Od Portugalska, krásného zážitku, je to 5 let a ti chlapi prostě zestárli a českej fotbal nemá kapacitu, aby je hned nahradil. Možná zase za deset patnáct let se to podaří. Alůe abyme pravidelně kopali champions league nebo byli v hodnocení FIFA mezi prvními pěti mančafty, to je jen sen. Spíš by mě zajímalo, co je s těmi stříbrnými dvacítkami z Kanady, po těch se slehla zem. Jo a doufám, že pan Hašek vymete ty bafuňářské Augiášovy chlívy, protože ta banda, co tam doteď seděla, by opravdu přivedla českej fotbal do nesmírných sraček.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se