Petrando Odesláno 25. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Ma někdo rozsireni ridicaku na B96 ?? Prijde mi to jako cesta nejmenšího odporu pro zvednuti maximalni hmotnosti na 4.250kg, co by me uz asi stacilo? Ale uz chapu, ze sen o viceucelove dodávce pouze s ridicakem B je jen sen... ;-)
warann Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Fotky se podívám, možná někde mám, popřípadě mu napíšu... Ale není to nic těžkého, uděláš kovovou konstrukci, stojky, rošt, na to desku ať máš rovinu se sedadlama, mrdnes tam matraci a je... Caddynu má krátkou... Ta caddy beach už tam tu postel má... No a ta poslední fotka to je úplně super, asi ideálTo vypadá super. Tohle (něco z toho) je teda toho kámoše nebo jsou to fotky z netu? Jinak by mi ani nepřišlo, že do krátký verze se to tahle pěkně vejde.
Lion Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Kamarád je o dva posty zpět, předchozí strana poslední post... Má 2012 kratkou, dveře otevřený do boku.... Jinak to co reagujes je internet Ta bílá caddy bez železné podpory je tady, to ie maxi... http://moje.auto.cz/caddy09/kedik.html ta maxi je sedmimistna je o dost větší? Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem Lion
warann Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 No co jsem v rychlosti koukal je rozdíl znacnej, a to 47cm. Maxi měří celkem cca 4,9m což je docela slušný.
Lion Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Aha, tak to už je dost... Já v tý krátký ležel a 185 cm v pohodě, kámoš se ženou jsou trochu menší tak 175 cca asi...
Tomas_2002 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 To vypadá super. Tohle (něco z toho) je teda toho kámoše nebo jsou to fotky z netu? Jinak by mi ani nepřišlo, že do krátký verze se to tahle pěkně vejde. Normáně se ta postel dá koupit jako náhradní díl. Je to standardní vybavení modelu Caddy Beach (dříve Tramper)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se