Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ma někdo rozsireni ridicaku na B96 ?? Prijde mi to jako cesta nejmenšího odporu pro zvednuti maximalni hmotnosti na 4.250kg, co by me uz asi stacilo?

Ale uz chapu, ze sen o viceucelove dodávce pouze s ridicakem B je jen sen... ;-)

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fotky se podívám, možná někde mám, popřípadě mu napíšu... Ale není to nic těžkého, uděláš kovovou konstrukci, stojky, rošt, na to desku ať máš rovinu se sedadlama, mrdnes tam matraci a je... Caddynu má krátkou... Ta caddy beach už tam tu postel má... No a ta poslední fotka to je úplně super, asi ideál

To vypadá super. Tohle (něco z toho) je teda toho kámoše nebo jsou to fotky z netu? Jinak by mi ani nepřišlo, že do krátký verze se to tahle pěkně vejde.

Odesláno (upraveno)

Kamarád je o dva posty zpět, předchozí strana poslední post... Má 2012 kratkou, dveře otevřený do boku.... Jinak to co reagujes je internet

Ta bílá caddy bez železné podpory je tady, to ie maxi... http://moje.auto.cz/caddy09/kedik.html ta maxi je sedmimistna je o dost větší?

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

To vypadá super. Tohle (něco z toho) je teda toho kámoše nebo jsou to fotky z netu? Jinak by mi ani nepřišlo, že do krátký verze se to tahle pěkně vejde.

Normáně se ta postel dá koupit jako náhradní díl. Je to standardní vybavení modelu Caddy Beach (dříve Tramper)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...