Přejít na obsah

Hlučný soused

Hector

Doporučené příspěvky

Hele, chápu že se sousedy a jejich mazlíčky je občas peklo, sám mám nad sebou uřvanou rodinu vychlastanejch magoru a vedle Vietnamce, co občas večer rozjedou karaoke a nebo v 10 večer spustí nejakej mixér. Ale tyhlety kecy o trávení psů mě fakt serou. V první řadě je to většinou chyba toho člověka - pes není cvičenej, vychovanej, zvyklej být sám doma.

Mstít se na zvířeti je prasárna, sáhnout někdo na moje zvíře (sám mám teda kočku, ale třeba tchyně má dva psy), dopadnul by ten člověk mnohem hůř.

Kdyby tam celej den brečelo dítě, zadusíte ho polštářem?

To je samozrejme pravda, nicmene kdyz v tom zijes a mas treba dite, vidis to hned jinak.

Jiste, ze mstit se na zvireti prasarna je, nicmene to je jednoducha matematika - a to srovnani velikosti flastru, kterej dostanes za to, kdyz sejmes cokla a kdyz sejmes panicka...

S tim ditetem, to je uz ale demagogie...sorryjako

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je samozrejme pravda, nicmene kdyz v tom zijes a mas treba dite, vidis to hned jinak.

Jiste, ze mstit se na zvireti prasarna je, nicmene to je jednoducha matematika - a to srovnani velikosti flastru, kterej dostanes za to, kdyz sejmes cokla a kdyz sejmes panicka...

S tim ditetem, to je uz ale demagogie...sorryjako

Dítě brečí, řve, v pozdějších letech třeba dupe po podlaze (důvěrně znám od sousedů nad náma kterým občas přijdou na návštěvu vnoučata) atd.

Cíl není sejmout ani jednoho v ideálním případě, ale když už se mstít, ten nápad s vrtačkou nebo barvou se mi líbí víc.

Ad dítě vs zvíře, samozřejmě je to záměrně trochu přehnaný srovnání.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Nejde. Takhle uštěkaného blba mají v sousedním baráku (ob jednu prázdnou parcelu.

Odjede v půl pátý ráno do práce a pes štěká jak debil tak do osmi. Venku, hezky z vnitřního

roku baráku a rozléhá se to s ozvěnou přes půl dědiny. Není tady barák bez psa, a do jednoho

jsou všichni v klidu, štěkají jen když jde pošťák, cyklista nebo tak. To je docela přehled jak se

někdo cizí pohybuje vesnicí :)
Ale ten jeden uštěkanej debil . . . pochybuju že majitel vůbec tuší co se děje po jeho odchodu do práce.

Odkaz ke komentáři

+1

já bych úplně nejásal ..... tohle jsem aplikoval v ložnici, pač to souložení od vedle bylo příliš ..... funguje to bezchybně, ale pokud by jsi tohle aplikoval všude, tak můžeš mít rázem ze 100 metrovýho bytu poloviční ...... další věc je, že nosnost tý pseudostěny je tak pověsit si tam plakát s leninem

Odkaz ke komentáři

Jenze ten mu asi nenapadne nenandas... no, pres dvere by na psa pomohl treba yperit, nebo tak neco :-)

jakože by majitel nasadil obojek a tobě dal při odchodu dálkový ovládání ? ........ a ty bys doma mačkal, mačkal, mačkal ...... až by se pejsek upek :D

Tak ja to bral tak, ze moznost to odnaucit je, samozrejme to zalezi na majiteli a jeho ochote

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...