Přejít na obsah

Everybody loves Seiko?

suloco

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm, oligarchovatí pomalu celá naše společnost, toho si nelze nevšimnout a je to IMHO cesta do pekel...

Ale vrátím se raději k tématu: za sebe - mně zůstali jen jedny 5ky (SNZH53) jako tooly, které můžu mít prakticky všude, když se zapomenu "přezout", abych tím nikoho neurazil, nicméně jsou to opravdu tooly - pokud se s nimi něco stane, nebude mne to mrzet, ale přesto je mám vytůněné safírovým sklem s AR, protože ten cifr je v této cenové hladině opravdu bezkonkurenční.

Poměr ceny / výkon je vždy diskutabilní, nejen u hodinek, nicméně tvrdit, že je to nejhorší pohled na hodinky, se mi zdá přehnaný, tedy znám i horší pohledy 

Je pravda, že Seiko mají široký záběr, hlavně v potápkách jsou na koni, ale třeba ty klasické (společenské) mně přijdou na jedno brdo, i baterkáče, včetně kinetiků, mi přijdou jalové, atp. GS jsem sice na ruce nikdy neměl, ale jinak dost Seiko hodinek jsem měl možnost posoudit a některé jsem nosil i několik týdnů či měsíců - no a musím se zařadit do skupiny, kterým Seiko k srdci nepřirostlo. Usuzujíc kdysi z fotek jsem po nich toužil hodně, braly mne samuraje, alpinisty, zkoušel jsem i nějaké Presage a Prospex, ale jakmile jsem je měl na ruce, tak nic - žádný oheň, plamínek ba ani jiskra. Nedá se to vysvětlit, ale je to tak.

Podobně to  mám s rado Rado, kde všichni kolem mne vychvalovali, jak jsou elegantní nadčasové, odolné atp. - to všechno je pravda, ale k srdci halt nepřirostli. Na to  asi není argumentů.

Za mne tedy, Seiko (asi krom GS) přitahují "jen" cenou. Respekt a omluva všem seikařům, ale nemůžu si pomoct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poměr cena výkon je asi ten nejhorší pohled na hodinky co existuje.

Domnievam sa, že je to rovnako dobrý pohľad na hodiny, ako ktorýkoľvek iný. Každý si pod pomerom cena/výkon predstavuje niečo iné.  Výkon nemusí nutne znamenať hodinky, ktoré idú presne a ukazujú čas.

na velmi konkretnu kritiku znacky, od prizemia az po najvyssie poschodia je tu prof. sphinx a vysvetlenie v pripade potreby poda pan veduci Instant :-)

No pekne. Sa tu zaregistroval pred pár dňami, vydáva sa za doktora, mení avatary jak fusakle a ty mu dáš vypiť celý kýbel smotany, ktorú si malo rozdeliť za svoju dlhoročnú prácu celé kritické krídlo Seiko fan klubu :)

Odkaz ke komentáři

Inverze perla/svině se povedla, několik hundravých sviní se pořád hrdinně či zbytečně vrhá do cesty nablyštěným shiny-happy Seiko klientům. U té druhé inverze se ale obávám, že platí spíš v originále. Nebo možná ne  - karavana (Everybody Loves Seiko) štěká a hundraví psi jdou už někam do hajz**.

To jsem se v tom zase zamotal.

Odkaz ke komentáři

eeeej bisťu

Inak som to myslel cele. Je tu niekto okrem doktora, ktory reklamoval cca vsetko od Seiko, co mu preslo cez ruky? Asi ani nie. To bolo na margo prispevku clena o nekriticnosti pohladu na znacku.

McStinger vykonava zasluznu pracu v trosku inom smere. Jasne. Nie? A tiez je to o opaku toho, zeby echtovní a znalí clenovia boli nekritickí. Prave naopak.

Teraz som to konecne presne vysvetlil :)

Odkaz ke komentáři

Domnievam sa, že je to rovnako dobrý pohľad na hodiny, ako ktorýkoľvek iný. Každý si pod pomerom cena/výkon predstavuje niečo iné.  Výkon nemusí nutne znamenať hodinky, ktoré idú presne a ukazujú čas.

No jasně, je to treba i pohled na to jakou kvalitu dostanu za danou cenu, no a to je pak Seiko úplně v háji. Tak snad zůstává to, že je to Seiko. No to je mi úplně jedno. Sakra, já se jich chtěl zastávat a Tys mi takhle otevřel oči. Ti dík zeda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...