Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Příjemný den všem přeji.

Jeden skromný dotaz mám. Thesis mi dal díky svému vláknu ve všeobecné diskuzi solidního brouka do hlavy. Stačil jeden pohled na EPOS Sportive a už jsem byl v tom. :bangin: Snažil jsem se něco vygooglit na netu, ale jelikož je to novinka, nic moc konkrétně se k novým Sportive nepíše. Snad jen, že chystají trio, klasiku, open heart a skeleton. Nejdříve mi skeletony padly do oka, ovšem čitelnost se mi zdá mizerná, možná kdyby měly jiné ručky, ta zlatá se mi tam ztrácí. Takže kdybych se rozhodoval, tak mezi klasikou a open heartem. Otázkou je, jestli by mě zrovna open heart neomrzel, navíc číslování do šedesátky mi nějak nesedí.

Ale zpět k dotazu. Co na ně říkáte? A z vašeho zkušeného pohledu - jak by to s nimi mohlo vypadat co se ceny týče? Mohlo by se to vejít do 1000 USD?

ETA 2824-2, safír, průhled na strojek, 100 m, tloušťka 11,5 mm, průměr 43 mm

post-2667-1210533089.gif

post-2667-1210534684.jpg

post-2667-1210534690.jpg

No a ohledně ceny - třeba tyto Sportive chronografy (Valjoux 7750) se dají sehnat kolem 1100 USD, je tedy reálné být kolem zmiňovaných 1000 USD?

post-2667-1210533097.jpg

Děkuji za odpovědi. ;)

Upraveno uživatelem luidis
Odesláno
při prvním pohledu jsem si myslel, že na fotkách jsou hubloty ;)

No jo no... Už jsem to taky četl... Myslíš, že si na ně hrajou až moc, nebo se to ještě dá ustát, hmm? ^_^

Odesláno

Hublot se mi vůbec nelíbí a tohle se mi nelíbí také... Mně to prostě přijde pouťový (vím, jde o otázku osobní, subjektivní)... prostě takový cirkusácký...

Odesláno
Ty předposlední ( celočerné barevné provedení) se mi líbí opravdu hodně, jesli to bude nějaká povrchová úprava jako např. PVD, tak to vypadá opravdu dobře.

Ano, je to PVD. Ta bílá se mi zamlouvá více než zlatá, otázka jak to bude vypadat v reálu.

"These watches are supplied with a high quality stainless steel or rubber bracelet. The muscular 43 mm diameter case is PVD coated and has a sapphire crystal with screw-down bezel and carbon dial, as well as a see-through back revealing the movement."

Odesláno

Dovede mi někdo o firmě a hodinkách Epos říct něco obecně, třeba o kvalitě? Mají spoustu zajímavých hodinek a myslím že i originálních, navíc za zajímavé ceny...

Odesláno

Díky, to jsem už četl, ale to nic neříká o kvalitě výrobků, jestli firma patří mezi renomované či okrajové výrobce a tak. Abych se přiznal, o téhle značce jsem se dozvěděl teprve nedávno a když tak brouzdám sortimentem a cenami, oboje se mi líbí. Samozřejmě nedělají všechno, něco je spíš do vitríny než na ruku, ale třeba ty skeletony za relativně dobrou cenu mě dostaly...

No, prý mají svoje vlastní strojky tak to snad žádný běčka nebudou....

Odesláno
Díky, to jsem už četl, ale to nic neříká o kvalitě výrobků, jestli firma patří mezi renomované či okrajové výrobce a tak. Abych se přiznal, o téhle značce jsem se dozvěděl teprve nedávno a když tak brouzdám sortimentem a cenami, oboje se mi líbí. Samozřejmě nedělají všechno, něco je spíš do vitríny než na ruku, ale třeba ty skeletony za relativně dobrou cenu mě dostaly...

No, prý mají svoje vlastní strojky tak to snad žádný běčka nebudou....

Svoje strojky tak uplne nemaji, ale je to hodinarina - napr. jejich hodinky s big dade (normalni i "grande date verticale") jsou zalozeny na Unitasu, ktery si sami predelavaji. A pridat k Unitasu big date zas takova prdel asi nebude...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...