rimidalvlark Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Zkouším všechno možné, ale ten meš je stejně nejlepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 V 19. 4. 2022 v 22:14, rimidalvlark napsal: Zkouším všechno možné, ale ten meš je stejně nejlepší.... Hele a ja zkusil Tropic a sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Forever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 V 15. 12. 2021 v 15:27, Toblin napsal: Tyhle jsou peckový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Kontiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Jeee, no jasně, zrovna je taky větrám, fotku jsem udělal už před pár dny, tak ji sem aspoň konečně strčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 22 minutami, Radik napsal: Jeee, no jasně, zrovna je taky větrám, fotku jsem udělal už před pár dny, tak ji sem aspoň konečně strčím Já ti normálně v poslední době uvažuju, že je mám tak rád, a že jsou tak supr, že k nim koupím i ty bronzy s inhousem.. jen nevím jestli zase modré, nebo ty zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 45 minutami, Postal80 napsal: Já ti normálně v poslední době uvažuju, že je mám tak rád, a že jsou tak supr, že k nim koupím i ty bronzy s inhousem.. jen nevím jestli zase modré, nebo ty zelené Asi bych měl problém, ty modrý bronzovky jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Po těch bronzovkách také koukám a dilema zelená modrá,než se rozhodnu tak nebudou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Tak musíš rychle oboje a rozhodovat se pak už v klidu doma, který pustíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Jj obojí kombinace těch bronzových má něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Tangaroa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Třeba vám to pánové pomůže při výběru. Paradox je, že se mi sice hrozně líbí a rád se na ně koukám, ale nějak málo je beru na ruku, v podstatě jsem je měl za těch několik měsíců tak max 5x. Dokonce už jsem zauvažoval, že je prodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Já jsem to měl u těch svejch podobně a teď jsou konečně zas na ruce Bohužel už se ve mně taky mihla myšlenka na prodej, ale to bylo jen kvůli uvolnění místa a získání střeliva na nějaký další. Ale prd, mám modrý, mám je na tahu, byla by naprostá blbost je pouštět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 před 10 hodinami, Radik napsal: Já jsem to měl u těch svejch podobně a teď jsou konečně zas na ruce Bohužel už se ve mně taky mihla myšlenka na prodej, ale to bylo jen kvůli uvolnění místa a získání střeliva na nějaký další. Ale prd, mám modrý, mám je na tahu, byla by naprostá blbost je pouštět Tohle vlákno, zdá se, mi pomohlo najít si k hodinkám nový vztah. Včera jsem si je vzal dokonce do bazénu a dneska je mám taky na ruce. Jsou fakt krásný. Já zvolil zelené. Jednak proto, že modrých hodinek několik mám, a taky mi ta zelená nějak sedí víc k tomu bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 A ještě jedna vlaková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 V 30. 5. 2022 v 8:53, Ondrej75 napsal: Třeba vám to pánové pomůže při výběru. Paradox je, že se mi sice hrozně líbí a rád se na ně koukám, ale nějak málo je beru na ruku, v podstatě jsem je měl za těch několik měsíců tak max 5x. Dokonce už jsem zauvažoval, že je prodám. Jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se