Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2019

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jinak tedy musím říct, že po té Instagram masáži jsem opravdu čekal nové Milgy...Škoda, kdyby je už trošku oživili - resp. vrátili se s nimi maličko ke kořenům, myslím, že by se mi hodně líbily.

Yachty v oceli by byly parádní...Nedejbože kdyby měly nějakou barvu. Takhle mě to taky úplně nezaujalo, nicméně zajímavý prvek jsou ty černé lesklé číslice v keramické lunetě. To je dost neobvyklé a mám pocit, že to bude naživo vypadat parádně, viz. full Black ceramic modely od AP.

A připojuji se ke chvále DJ 36 - malé hodinky se vrací a je to paráda! Zapomnělo se, jak pěkně na ruce vypadá pořádně natažený tah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to podložený asi jako číslo co se do republiky za rok pošle. Ale dozvěděli jsme se to už v Q4 2018 a teď se to jen potvrzuje a logicky dává smysl, takže...

Ake cislo sa podla teba do republiky posle cca za rok Pepsin? Moje informacie zo Sheronu su ze ku nam toho ide minimum v jednotkach kusov za rok...ci je to pravda neviem alebo to pouziavaju len ako vyhovorku aby vedeli vysvetlit preco sa ten co bol v prvej desiatke ku nim este nedostal.

Co sa tyka toho zrychlenia dodavok aky si myslis ze by tam bol hlavny dovod? Zrusenie LN verzie a vyroba len noveho strojceka?

Odkaz ke komentáři

Vsade na dovolenku budeme chodit s 9000eury a ked uvidime blnr alebo blro tak kupujeme ? Ci ako bez waiting listov ? :)

Nikde je neseženeš, ani na dovolené. V exotických destinacích Ti je slíbí jen za předpokladu, že k nim vezmeš ještě další kus z kolekce Classics. Řešili jsme to tu o pár stránek zpět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...