mag Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Čo im hovoríte? Veľmi sa mi páčia, asi si ich kúpim.
Jakubisko Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Alternativa k Orient Divers, aji ta vterinovka se zda byt dosti podobnou ;-)
Jeňa Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 mag napsal: Čo im hovoríte? Veľmi sa mi páčia, asi si ich kúpim. Pěkné, dělají se také se světlým ciferníkem? Jo a cena se pohybuje okolo jaké částky?
A@A Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Pre potencionalneho zaujemca cena 105USD SEIKO SNZE23
Ales-82 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Tyhle hodinky jsem dřív taky chtěl, ale nakonec jsem si koupil Orienty kvůli lepšímu tahu...ale ty zase neměly safírový sklíčko, takže ono těžko radit.
mag Odesláno 20. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Ales-82 napsal: Tyhle hodinky jsem dřív taky chtěl, ale nakonec jsem si koupil Orienty kvůli lepšímu tahu...ale ty zase neměly safírový sklíčko, takže ono těžko radit. Niekde uvádzajú že sklíčko je Hardlex a niekde Zafírové. Inak na www.inhodinky.sk/ ich majú za 5.490,00 Sk a je to kameninový obchod v Žilina takže s reklamáciou by nemal byť problém.
ondra_v Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Děkuji za typ, pěkné. Našel jsem je v bílé, které se mi více líbí. http://www.watch-bar.com/Product.asp?id=1711
Vic Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 ondra_v napsal: Děkuji za typ, pěkné. Našel jsem je v bílé, které se mi více líbí. http://www.watch-bar.com/Product.asp?id=1711 Tyto ale vůbec vypadají špatně! Ta bílá je hezčí i z mého pohledu. Dobrý tip. V.
Ropucháč Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Vic napsal: Tyto ale vůbec vypadají špatně! Ta bílá je hezčí i z mého pohledu. Dobrý tip. V. podla mna tiey lepsie, na tzch ciernzch mi nesedi ta leskla luneta nejako
mag Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Ropucháč napsal: podla mna tiey lepsie, na tzch ciernzch mi nesedi ta leskla luneta nejako Vec názoru. Biele sú pekné ale mne sa viac páči čierna farba na hodinkách.
African Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Mě osobně Seiko 5 zklamalo, speciálně, když se propaguje odolnost" osobně je nevlastním, ale už troje jsem dohodil kamarádům a to novky. Nejdou z nich už ani jedny k mému podivu. Všichni žijí dost z ruky, tak jsem se k hodinkám zatím nedostal, a když je nutím do reklamace, tak na to nemají náladu ani jeden v této cenový relaci. Hned ja budu chytřejší, založím tu nové vlákno týkajicí se Seiko 5 a jejich poruchy. Ale jak říkám ze třech nových Seiko 5 do dvouch let nejdou ani jedny!!!
mag Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Vlastimil7664 napsal: Mě osobně Seiko 5 zklamalo, speciálně, když se propaguje odolnost" osobně je nevlastním, ale už troje jsem dohodil kamarádům a to novky. Nejdou z nich už ani jedny k mému podivu. Všichni žijí dost z ruky, tak jsem se k hodinkám zatím nedostal, a když je nutím do reklamace, tak na to nemají náladu ani jeden v této cenový relaci. Hned ja budu chytřejší, založím tu nové vlákno týkajicí se Seiko 5 a jejich poruchy. Ale jak říkám ze třech nových Seiko 5 do dvouch let nejdou ani jedny!!! Vieš konkrétne o ktoré Seika 5 išlo?
Kirn Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 mag napsal: Čo im hovoríte? Veľmi sa mi páčia, asi si ich kúpim. Jsou pěkné. Jdi do toho, jen je zbytečně moc nepřeplať. Tipnul bych si, že se dají sehnat i za slušný peníz. 105 usd je už slušná cena. ondra_v napsal: Děkuji za typ, pěkné. Našel jsem je v bílé, které se mi více líbí. Mě se tedy líbí víc v té černé. Dělá je to zajímavější. Mám Seika 5 s bílým i černým číselníkem a ta černá je víc ofi a víc tajemná. Asi proto nosím ty s bílým číselníkem Vlastimil7664 napsal: Mě osobně Seiko 5 zklamalo, speciálně, když se propaguje odolnost" osobně je nevlastním, ale už troje jsem dohodil kamarádům a to novky. Nejdou z nich už ani jedny k mému podivu. Všichni žijí dost z ruky, tak jsem se k hodinkám zatím nedostal, a když je nutím do reklamace, tak na to nemají náladu ani jeden v této cenový relaci. Hned ja budu chytřejší, založím tu nové vlákno týkajicí se Seiko 5 a jejich poruchy. Ale jak říkám ze třech nových Seiko 5 do dvouch let nejdou ani jedny!!! Mám troje a přežily pády ze stolu, koupání, jízdu na kole apod. Zatím vše bez známky poruchy. Založ to vlákno, nebo radši ne. Po pročtení bych je (5) už třeba neměl tak oblíbené, jako teď.
African Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 To Mag: Seiko 5: Model SNX803K, Model SNZD71J1, Seiko 5 Sports 100M/Orange Dial/A (nevím model) Veškeré další info na: http://www.azwatch.cz/katalog/seiko?razeni=cena Musím kluky dokopat k tomu, aby mi je poslali, dám známému hodináři a pak tu zveřejním, kde se stala chyba"
mag Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Tak teraz fakt neviem. Naviac manželka ich už objednala ako darček k narodkam. Uvidim keď dôjdu.
African Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Neměl by jsi se bát, jsou lidi a jejich dost, kteří je mají léta a nedají na ně dopustit. Je to ale levnější řada, která se sériově v obrovském množství vyrábí po celém světě, takže ty problémy mohou samozřejmě nastat. Ale, takhle to máš se vším, v zimě jsem koupil bundu vyhlášené značky Columbia, měl jsem ji týden a šla zpátky se špatnými patenty, včera motorkářskou helmu Nitro, a tam byl docela rekord, po dvouch hodinách šla zpátky, protože při pouhé rychlosti 120km/h jsem si připadal, že už na hlavě nic nemám, protože profukovala štítem. Říkam, dnes ta kvalita zboží je spíše o štěstí, která směna zrovna měla náladu dělat poctivě""
KOP Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Pěkné, pěkné... jen těm průhledným dýnkám stále nějak nemůžu přijít na chuť.
Godin Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 mag napsal: Tak teraz fakt neviem. Naviac manželka ich už objednala ako darček k narodkam. Uvidim keď dôjdu. Já mám tu černou variantu už 1,5 roku, jako hodinky do lesa, na vodu, na kolo a naprosto bez problémů. Takže bych byl být tebou v klidu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se