Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jen k tý Číně. Měl jsem kdysi klasický 1460 Made in England, vydržely dlouho, nciméně logicky svýho času taky odešly a pak jsem delší dobu neměl nic. Až předloni jsem objednal z https://www.countryattire.com/ nový v barvě oxblood. Koupil jsem ze zvědavosti právě tu Čínu s tím, že případně časem přikoupím ty MIE. No musím říct, že zatím úplná spokojenost, žádný projevy nízký kvality či brzkýho opotřebení jsem nezaznamenal. Takže bych to neviděl tak tragicky.

Odesláno (upraveno)

Marteny sem kupoval v krame, potrebuju si botu zkusit, ale tusim ze vintage kolekce by mela byt z Anglie a kdyz nic tak porovnat s ofiko eshopem, tam pisou ktery jsou delany v anglii. Ale treba tu bude mit nekdo presnejsi info. Ja byl z nich trosku zklamanej, mozna jsem mel jen patecni kus...

Upraveno uživatelem Gres
Odesláno

Tak jsem asi slepý, ale já to tam napsané nikde nevidím. Každopádně teď jsem koukal na ty svoje a made in thailand... Se picnu :-) Každopádně už je mám skoro pět let a pořád jsou jak nové... Takže na tom asi zas toliko nesejde

..

Odesláno

Solovair jsou na dost úzké kopyto.

To je pro mne mozna dobre, ja ty MIE Marteny kupoval naslepo z Anglie a padnou mi skvele, jenom jsem si musel koupit tenkou vlozku do bot, jinak sem v nich trosicku plaval.

Jinak rozdil made in China/England vydim hlavne v materialu, ty made in  China po dvou letech nedrzeli tvar, kuze byla uplne mekka, praskliny v miste ohybu byli zkrz nazkrz, vnitrek boty se rozpadal, pod patou vyslapana dira az na podrazku a vubec ty boty vypadali jako rozslaply krusky.

Ty MIE jsou po dvou a pul letech porad paradni, kuze pevna a drzi tvar, v miste ohybu jsou praskliny ale jen na povrchu, vnitrek(vystilka) boty drzi.

Dalsi rozdil je v nositelnosti, prijdou mi vyrazne pohodlnejsi coz muze byt jinym kopytem a  z made in china jsem mel vzdycky prvnich 14dni puchyre a otlaceniny, coz se u MIE nestalo.

Az je dam trochu do pucua hodim sem fotku ;)

Odesláno

Mám obě verze. Kůže na "E" je o mnoho silnější a asi i kvalitnější. Je to patrné i na fotkách. Když jsem měl nové nízké, tak jsem se trochu lekl. Páč celkově jsou ty boty víc "plastikovější". Dokonce bych viděl i rozdíl v podrážce a tím v pohodlnosti. Staré Marteny xy let a "E" jsou měkčí. U čínské šarže nemám moc pocit "airwair". Vnitřek je u čain dost tenký, začal se mi trochu trhat. No a pak mi jej celý vyzkousal pes. Nicméně bota stále drží několik let. Poměr cena výkon bych ale doppručil "E". Rozhodně ne čajna šarži, které je plné Polsko, spartoo apod.

Odesláno (upraveno)

Dr Martens 1461 BOANIL BRUSH Made in England po trech zimach:

post-25651-0-34902500-1551453703_thumb.jpg

EDIT:Jeste dodam, ze se o ne staram minimalne, kremoval jsem je vseho vsudy 4x, obcas je vezmu suchym hadrem...

Upraveno uživatelem OndraPod

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...