Bob Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Ty jsi strasne drzej, das sem hodinky za 3,50, prudis okolo toho, vsech se ptas na nazory a moudra a kdyz se ti jich dostane tak nas jeste posles do prdele
kubaj007 Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Těm co mi pomohli jsem poděkoval. A ti, co se jen vyvyšují a mají osobní narážky jsou pro mě póvl.
Bert Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 No, myslím, že té legrace už bylo dost.
olegunar Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Kubaj, Kubaj...myslel jsem, že ses poučil.
JR_2010 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 (upraveno) to: kubaj007 Hele přibrzdi a nebuď hned naprdlej. Nejprve si zkus zopakovat fakta:1) strojek je bezpochyby od společnosti France Ebauches S.A., což je výrobce strojků, dodavatel pro různé hodinářské značky, stejně jako třeba ETA S.A.2) pouzdro, luneta, dýnko, jsou shodné s hodinkami vyráběnými (montovanými?) společností YEMA, konkrétně modelem YEMA ?SOUS MARINE? REF. 221214 Takže, něco společného s nimi mají, pokud YEMA nakupovala v rámci subdodávek mimo strojku i pouzdra a ciferníky, což je teoreticky klidně možné, tak i někdo jiný mohl na objednávku velkých obchodních řetězců ze stejných dílů poskládat to, co máš doma, ale jsem přesvědčený, že tu objednávku realizoval někdo z těch výrobců hodinek v té době na trhu a na tu YEMU bych si skoro vsadil. Napiš jim, jestli je to tedy jejich pouzdro a jestli jej nakupovali, nebo vyráběli. Upraveno 10. března 2019 uživatelem JR_2010
horal Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Bob to řekl dobře. Nic víc, nic míň.
eloga Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 (upraveno) Nebuď línej, tolik jich tam nebude, tak trochu zapátrej Další indicie:Srdce-Těžko zjistit, čí to vlastně je, 2+2=1, v tabulce je označením kovu Tělo-když v noci tančí, skoro jej neuvidíš a přitom "ř" umí říct perfektně, i nahrazuje aTo se mi líbí, to je rébus.... , u něčeho, pro co je škoda vlákna............... nick s číslem 007 také hodně vypovídá. No nic, pojďme k dalším zprávám. Upraveno 11. března 2019 uživatelem eloga
CsabaC Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Ja som sa docela pobavil. Hlavne na tom vyroku na aukru. Ked pasujeme neznalost niecoho za raritu Marketing je proste marketing
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se