snake Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Jak už tradičně - pár zpráv a bylo hotovo Jen ten hrníček od něj ještě nemám, ale to taky doladíme časem Díky za kšeftík Snake doporučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Vše jak má být. Komunikace, okamžitá platba, zpětná vazba. Díky a kdykoliv zase… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Opakovaná spokojenost. Krom toho, dlouho jsem se při komunikaci tak nepobavil. Fajn týpek a spolehlivý kupující. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Rychlý obchod. Já jako prodávající hodinek. Vše proběhlo v jednotkách minut až hodin. Rozhodnutí, platba a odeslání. Skvělá komunikace s kolegou, který přesně ví a vyzná se v tom co kupuje. Doporučuji a kdykoli si to zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Opět perfektně hladký obchod, tak jak to má být. Děkuji a budu se těšit zase někdy na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Pohodový a rychlý obchod. Hodinky byly dokonce v mnohem lepším stavu, než prodávající inzeroval. Takže nemůžu jinak než doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Tak má vypadat dokonalý obchod Rychlost,ochota ,komunikace......velká radost Díky Vladimíre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Napsal jsem, rychlá odpověd, sleva a ihned posláno. Vládo, ještě 1x moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Bylo mi potěšením vyměnit si s Vláďou pár rychlých zpráv a uzavřít obchod. Děkuji i za důvěru při zaslání peněz předem na můj účet. Všechno tak jak má být. Ať to tiká a hodinky dělají radost. A nemůžu jinak než jen doporučit všemi deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se