snake Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Odesláno 22. září 2023 Jak už tradičně - pár zpráv a bylo hotovo Jen ten hrníček od něj ještě nemám, ale to taky doladíme časem Díky za kšeftík Snake doporučuje.
MichalV Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 Vše jak má být. Komunikace, okamžitá platba, zpětná vazba. Díky a kdykoliv zase…
MichalV Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Opakovaná spokojenost. Krom toho, dlouho jsem se při komunikaci tak nepobavil. Fajn týpek a spolehlivý kupující. Díky za obchod
Piplík Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Rychlý obchod. Já jako prodávající hodinek. Vše proběhlo v jednotkách minut až hodin. Rozhodnutí, platba a odeslání. Skvělá komunikace s kolegou, který přesně ví a vyzná se v tom co kupuje. Doporučuji a kdykoli si to zopakuji.
petr4612 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Opět perfektně hladký obchod, tak jak to má být. Děkuji a budu se těšit zase někdy na příště.
Oskar Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 Pohodový a rychlý obchod. Hodinky byly dokonce v mnohem lepším stavu, než prodávající inzeroval. Takže nemůžu jinak než doporučit
spineshank Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Tak má vypadat dokonalý obchod Rychlost,ochota ,komunikace......velká radost Díky Vladimíre
kuncák7 Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Odesláno 17. října 2024 Napsal jsem, rychlá odpověd, sleva a ihned posláno. Vládo, ještě 1x moc děkuju.
kork74 Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2024 Bylo mi potěšením vyměnit si s Vláďou pár rychlých zpráv a uzavřít obchod. Děkuji i za důvěru při zaslání peněz předem na můj účet. Všechno tak jak má být. Ať to tiká a hodinky dělají radost. A nemůžu jinak než jen doporučit všemi deseti.
Snekofon Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Opět díky Vladimírovi za perfektní obchod, rychlou domluvu, bez jakýchkoliv problémů. Ať se daří!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se