Kauly_ci5 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Zdravím všechny,tak jsem to do narozenin prostě nevydržel a už jsou na ruce!Před nedávnou dobou jsem si tady na fóru udělal obrovskou radost a ke svým blížícím se kulatinám jsem si pořídil svoje vysněné hodinky. Omega AT. Nejdřív jsem si řekl, že počkají v šuplíku do narozenin, ale to prostě nefungovalo. Začal jsem je na tajňačku nosit doma a dneska jsem je poprvé vzal na vycházku a řekl jsem si, že je na čase se podělit!Jsou naprosto úžasné a mám z nich obrovskou radost! Skvěle sedí na ruce a víc než na cestu jsem dneska koukal na ně Už jsem si je zkoušel vyfotit i v noci a jsou boží!Nejsem žádný fotograf a cvakám jen mobilem, ale i tak jsou ty fotky všeříkající! Sent from my iPhone using Tapatalk
Kauly_ci5 Odesláno 25. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2019 A abych nezapomněl chci moc poděkovat zdejšímu členovi ?maama? za skvělé, korektní a vstřícné jednání, když zprostředkovával obchod!Díky moc Tvého přístupu si moc vážím! Sent from my iPhone using Tapatalk
Kostra Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Gratulace k super kukačkám a časem i k narozeninám;-)Taky jsem je chvíli pohodil a jsou to jedny z nej univerzálek.
M-72 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Moc pěkný Seamastery ;-) Gratuluji, jsou to prima univerzální hodinky.
Vladino125 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Taktiež sa pripájam, nech robila dlho radosť.
Kauly_ci5 Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2019 (upraveno) V 25. 2. 2019 v 20:45, Vit napsal: Krásné hodinky, 41,5mm?Ahoj, přesně tak 41,5 mm. Tady jedna z dneška na přímém slunci ;-) Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 6. března 2019 uživatelem Kauly_ci5
Kid_A Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Krasny Omegy! Bude jim sluset i peknej remen
skalis Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Tohle je nejhezci generace AT modelu. O svetelny rok lepsi nez starsi a zaroven podle mne hezci nez aktualni verze.
leepus Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Jsou super, lepsi, nez ty co jsem mel v bilem (kremovem) cifru....
Dantes Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Ten ciferník je nádhernej. Krásná práce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se