bandicoot Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Seiko má hromadu pěkných chron na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) ještě jeden kousek Seikohttps://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-Sportura/Seiko-Sportura-16282 edit tak ještě jeden černočernej https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Chronograph-19675/Seiko-Chronograph-19249 Upraveno 6. března 2019 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Poplatek za proclení se odvíjí od toho, kdo to zpracovává. Připočti nějaké průměrné 300,-. DPH je 21%. Clo je zanedbatelné oproti tomu DPHčku. Je lepší, když je cena za dopravu vyčíslená ve faktuře, jinak ti to můžou v proclívacím řízení přihodit. Tak ak dobre rátam:Kurz USD:Kč 22,65- cena hodiniek 322,50 USD = 7305 Kč- pošta free- clo je max 0,8? = 21 Kč- DPH 21% = 1534 Kč- preclenie = 300 Kč Výsledná suma = 9160 Kč Takže do limitu sa vlezie a ešte aj na remienok ostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Na jura watches su tiez dake zelene certiny. 300 libier s dopravou a netreba sa trapit s preclievanim.Mozno by islo uplatnit este 10% zlavu na prvy nakup. https://www.jurawatches.co.uk/collections/certina-watches/products/certina-watch-ds-podium-precidrive-wrc-limited-edition-c034-417-36-057-10 Upraveno 6. března 2019 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Zítra to s kolegyňkou projdu, dnes jsem jí stihl ukázat ty Certiny a Seiko. Měla za to, že právě SEIKO je nějaká podřadná značka (prej to je něco jako SENCOR ne?) Musím říct, že i já bych si z toho, co jste zatím naposílali. Zatím je čas, tak postujte dál!. Jo a z USA objednávat nechci, ideálně rychlá koupě. Myslím, že se bude rozhodovat na poslední chvíli a trnout pak, co si vymyslí celní pošta, nevím nevím No a nehledě na to, že třeba na krámě se dá ještě upéct ještě nějaká ta sleva při nákupu v cash... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ahoj, já jenom dodám, že co se týče celních poplatků, tak to není tak jednoduché jak se zdá DPH se nepočítá pouze z hodnoty zboží, ale ze všech poplatků (částek), které jsou vynaloženy k doručení zásilky čili: hodnota zboží + doprava (pozor doprava zdarma není uznávána, a pokud není na fakture napsána, je dopočítána) + event. clo + ostatní poplatky (sem patří napr. poplatek za proclení) = ze součtu se odvede 21% DPH. Takže pokud si nenecháte hodinky (nebo cokoliv jiného) poslat s již predplacenymi celnimi poplatky (např. amazon tohle nabízí a opravdu se to vyplatí), tak se vám to ve finále poměrně hodně prodraží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Zítra to s kolegyňkou projdu, dnes jsem jí stihl ukázat ty Certiny a Seiko. Měla za to, že právě SEIKO je nějaká podřadná značka (prej to je něco jako SENCOR ne?) Musím říct, že i já bych si z toho, co jste zatím naposílali. Zatím je čas, tak postujte dál!. Jo a z USA objednávat nechci, ideálně rychlá koupě. Myslím, že se bude rozhodovat na poslední chvíli a trnout pak, co si vymyslí celní pošta, nevím nevím No a nehledě na to, že třeba na krámě se dá ještě upéct ještě nějaká ta sleva při nákupu v cash... Mne prišli tie hodinky za 7 dní aj s preclením Ale chápem, že nie každému to stojí za prípadné problémy s reklamáciou. Osobne som problém s colníkmi nemal. Do SR ashford posiela cez UPS, u mňa si neúčtovali žiadny poplatok za preclenie a celé to trvalo asi 3 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak ak dobre rátam:Kurz USD:Kč 22,65- cena hodiniek 322,50 USD = 7305 Kč- pošta free- clo je max 0,8? = 21 Kč- DPH 21% = 1534 Kč- preclenie = 300 Kč Výsledná suma = 9160 Kč Takže do limitu sa vlezie a ešte aj na remienok ostane Já to mám bez rátání (teď nejsem schopen rozklíčovat všechny položky) jako příklad: nákup 647$ včetně dopravy, proclení na UPS, doplatek 3166,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Zatím máme prvního finalistu a tím jsou tyhle Tissoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 A u těch bych taky zůstal. Asi nejvíc se podobají původním hodinkám. Ta zelená barva u těch Certin značně omezuje jejich univerzálnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Tissoty super!Certiny mám osobně moc rad, ale pro spoustu lidi je Certina to samé jak Festina. A neptejte se mě proč. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Koukám, že jsem to nějak zapomněl uzavřít. Vyhrály to ty Tissoty každopádně díky všem, kteří přispěli svou svým Troškou do Mlýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky