Jan S. Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nomos do 300m. Pro mě zajímavá alternativa na léto, líbí se mi. https://nomos-glashuette.com/en/watches/new-releases/sport Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Mně taky. Hlavně varianta s bílým cifrem. Hravá, barevná a přesto decentní. Nomos tohle umí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Už mi to přijde překombinované. Jsou to takové zvětšené Ahoi s přesunutým datem na 3 (kompozičně slabší) a zdůrazněnými indexy. Shodou okolností mám původní Tangente Sport (36,5 mm, stříbrný cifr, modřené ručky), které mi přijdou elegantnější. Ale neomatic jsou obecně takové veselejší, takže nové Sporty de facto jen drží linii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Přijde mi, že zrovna tohle nejsou hodinky, který by snesly donekonečna zvětšovat. Ten náramek s jinou povrchovou úpravou bych snad ani nemusel... O fous víc mi to funguje jako celek u Club Sport, ale broušený náramek a leštěný pouzdro moc nedávám a už vůbec ne u hodinek za kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Pecka, konecne udelali na Cluby sroubovaci korunku. A ten cervenej krcek jako indikace nezasroubovanyho stavu je k sezrani! Jeste 38 mm a bude to dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ja si rikam, co je na nich divnyho, a ony maji datum na trojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) pratele, kdo mel nomosky a zna jejich nozicky, tak toho case size 42mm fakt nepotesi. Bude to velikostne dobry akorat pres neopren (muj nazor) jinak vodotesnost chvalim. zvlast u modelu Ahoi, ktery se cely toci kolem vody, mi prisla predchozi absence sroubovaci korunky a solidni vodotesnosti asi tak zvlastni jako u Chronomag Nautilus :-))) Upraveno 20. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Myslis Club, ne? Ahoi mely sroubovaci korunku od zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Mas pravdu, Skalisi, Ahoi mely sroubovaci od pocatku a 20 atm, nove Sporty 30 atm (a puvodni stare Sporty 10 atm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 sakra, mate recht. Nevim proc jsem zil v predstave, ze ji nemely. Ale byla to podlemeho jedina vyjimka v celem portfoliu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jo, byla. Vyladili design a ted ji posunuli do dalsi logicky modelovy rady Club. Ale mas pravdu, ze Nomosich 42 mm je s proporcema nozicek na vetsi ruku. Pockame a snad to daji i na 38/39 verzi...sakra, mate recht. Nevim proc jsem zil v predstave, ze ji nemely. Ale byla to podlemeho jedina vyjimka v celem portfoliu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Pravda pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Pěkné, škoda, že jsou tak přerostlé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Esteticky si myslím stále pěkné, hravé, velikost již horší a ten tah taky nevypadá moc lákavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Mně to nějak poměrově nepasuje. Ručky, datumovka...já vám nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se