decebal Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Vážení přátelé, jeden z mých kamarádů si nedávno udělal radost a pořídil si Monaca. Neměl je ani 14 dní a v zápalu nějaké výrazné pařby o ně přišel. S největší pravděpodobností mu je někdo stáhl z ruky, možná taxikář, moc si toho nepamatuje, když se probral, neměl iPhone ani hodinky. Přestože šance je malá, existuje možnost, že na ně někde narazíte, proto jsem se rozhodl sem dát údaje které by je mohly identifikovat. Chtěl bych vás poprosit o pomoc, v případě že by se někde objevily, dejte mi prosím vědět přes Chronomag, já vás propojím s původním majitelem. Předpokládám, že na tomto webu se scházejí lidé, kteří by z kradených hodinek měli radost. Děkuji předem za jakoukoli pomoc či informaci. Takže jde o tento kousek: TAG Heuer ? Monaco, ocelový pásek Model number: CW211.BA0780 Serial Number: FT 8042 Purchase date: 13.5.2008 Store: Watch de Luxe, Palác Flora, Vinohradská 149, Praha 3 Další poznávací znamení by mělo být výrazně odřené sklíčko (neptejte se mě, jak to za tu krátkou dobu stihnul). Pokud by někdo z moderátorů měl dojem, že to patří jinam, ať to tam s chutí přesune. Dík.
Frantik Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Ne všechny modely, nektere mají plast!
Gilius Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 afrikab napsal: Monaco nema safir? Remake a původní model Steva McQeena má plast.
Cyber Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 (upraveno) decebal napsal: Vážení přátelé, jeden z mých kamarádů si nedávno udělal radost a pořídil si Monaca. Neměl je ani 14 dní a v zápalu nějaké výrazné pařby o ně přišel. S největší pravděpodobností mu je někdo stáhl z ruky, možná taxikář, moc si toho nepamatuje, když se probral, neměl iPhone ani hodinky. Přestože šance je malá, existuje možnost, že na ně někde narazíte, proto jsem se rozhodl sem dát údaje které by je mohly identifikovat. Chtěl bych vás poprosit o pomoc, v případě že by se někde objevily, dejte mi prosím vědět přes Chronomag, já vás propojím s původním majitelem. Předpokládám, že na tomto webu se scházejí lidé, kteří by z kradených hodinek měli radost. Děkuji předem za jakoukoli pomoc či informaci. Takže jde o tento kousek: TAG Heuer ? Monaco, ocelový pásek Model number: CW211.BA0780 Serial Number: FT 8042 Purchase date: 13.5.2008 Store: Watch de Luxe, Palác Flora, Vinohradská 149, Praha 3 Další poznávací znamení by mělo být výrazně odřené sklíčko (neptejte se mě, jak to za tu krátkou dobu stihnul). Pokud by někdo z moderátorů měl dojem, že to patří jinam, ať to tam s chutí přesune. Dík. Teda to by mě kleplo. Miluju svuj iPhone i svoje Tagy. Mám úplně stejný i se stejným tahem. Jen číslo je naštěstí jiný VC68** a taky doba a místo nákupu... Budu po nich koukat. Už takhle koukám všem na ruce...dost by pomohlo, kde měly ten marker. Tedy jestli ho ten zmetek už nerozleštil. Pochybuju, že by mě někdo ukazoval Tagy zespodu, abych očekoval SN :-( ale můžu se třeba zeptat, jestli by je neprodal, nebo tak něco...jinak určitě bych informoval servis, a Matouše. Naděje je malá, ale umírá poslední.... Upraveno 28. května 2008 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Frantik napsal: Ne všechny modely, nektere mají plast! Nevím kolik jsi měl v ruce Monac se safírem, ale já ani jedny. Vím, že se údajně dělá, ale ještě jsem to nikde neviděl. Takže spíš bych to opravil na: většina má tvrzený plast, a prý některé safír....
Frantik Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Cyber napsal: Nevím kolik jsi měl v ruce Monac se safírem, ale já ani jedny. Vím, že se údajně dělá, ale ještě jsem to nikde neviděl. Takže spíš bych to opravil na: většina má tvrzený plast, a prý některé safír.... No v Koscomu maji nekolik modelů se safírem http://www.hodinky-koscom.cz/WW2111-FC6204-I8844.html Nicmene na kradez je dost smutná, hodinky se urcite nekde v bazaru nebo na aukru objevi
Cyber Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Frantik napsal: No v Koscomu maji nekolik modelů se safírem http://www.hodinky-koscom.cz/WW2111-FC6204-I8844.html Nicmene na kradez je dost smutná, hodinky se urcite nekde v bazaru nebo na aukru objevi Myslím si, že hodinky se neobjeví na internetu. Spíš někde pod rukou šmelináře nebo dročkaře obohatí zápěstí nějakého majitele baru, noční herny, zastavárny nebo podobného podnikatele. Když totiž novopečený druhomajitel kradených hodinek zagoogluje o svém novém přírůstku, tak se dostane i na tohle vlákno. Takže pochybuji že by do toho risku šel. Každopádně bych to oznámil v servisech co dělají Tagy. Jinak na Tvém odkazu je, že: .....zadní strana hodinek je ze safírového skla....to jen tak na okraj. A stále tvrdím, že jsem je ještě se safírem na vlastní oči neviděl, i když to nevylučuje, že se dělají a prodávají i se safírem...
decebal Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Vážení, ač se to zdá neuvěřitelné, hodinky i telefon byly objeveny a majitel má obé, po zaplacení dohodnuté částky, opět pěkně u sebe. Tomu já říkám z prdele klika.
Gilius Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Pěkně....kde byly????Někdo je našel????
decebal Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Gilius napsal: Pěkně....kde byly????Někdo je našel???? V nějaké zástavárně, nicméně jako neoficiálně nabizené zboží, zahlíd to náhodou známý známého, dal echo a bylo to.
dagou Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 decebal napsal: V nějaké zástavárně, nicméně jako neoficiálně nabizené zboží, zahlíd to náhodou známý známého, dal echo a bylo to. tak to je klika jak vod nebeský brány. asi by to neměl znovu pokoušet...
decebal Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 dagou napsal: tak to je klika jak vod nebeský brány. asi by to neměl znovu pokoušet... Alkohol - mocný čaroděj .
Gilius Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 No....štěstí na 10 let dopředu vyčerpáno...pokud to není přímo dítě štěstěny.....
Cyber Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Cyber napsal: Myslím si, že hodinky se neobjeví na internetu. Spíš někde pod rukou šmelináře nebo dročkaře obohatí zápěstí nějakého majitele baru, noční herny, zastavárny nebo podobného podnikatele. Když totiž novopečený druhomajitel kradených hodinek zagoogluje o svém novém přírůstku, tak se dostane i na tohle vlákno. Takže pochybuji že by do toho risku šel. Každopádně bych to oznámil v servisech co dělají Tagy. Jinak na Tvém odkazu je, že: .....zadní strana hodinek je ze safírového skla....to jen tak na okraj. A stále tvrdím, že jsem je ještě se safírem na vlastní oči neviděl, i když to nevylučuje, že se dělají a prodávají i se safírem... No s tou zastavárnou jsem měl docela recht, co? Tak to je super, že se podařilo zachránit oboje!!! Tomu říkám z p....e klika :-)
Goe1 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Tak tenhle příběh je opravdu neuvěřitelná náhoda. Většinou se tento ulovek jen tak zpátky u majitele neobjeví. Kámošovi gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se