DaDriva Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 (upraveno) Pratele... hilfe Nas velky den je pristi sobotu. A ja uz asi tak pul dne premyslim, jake hodinky si vezmu. Byl jsem naprosto 100% presvedceny o Breitlich, ale dneska me ma draha zviklala, jestli nechci oblect pod oblek treba radsi Mondaine anebo moje prvni "opravdove" stroje, masivni Sinny... (vsechny mam na kuzi) Co myslite? Hnedo-cerny oblek, hnede boty, bila kosile, champagne kravata, nerez manzetove knoflicky.. Breitle, Mondaine, Sinn .. Steinhart? Diky predem EDIT: typo Upraveno 28. května 2008 uživatelem DaDriva
Cyber Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 DaDriva napsal: Pratele... hilfe Nas velky den je pristi sobotu. A ja uz asi tak pul dne premyslim, jake hodinky si vezmu. Byl jsem naprosto 100% presvedceny o Breitlich, ale dneska me ma draha zviklala, jestli nechci oblect pod oblek treba radsi Mondaine anebo moje prvni "opravdove" stroje, masivni Sinny... (vsechny mam na kuzi) Co myslite? Hnedo-cerny oblek, hnede boty, bila kosile, champagne kravata, nerez manzetove knoflicky.. Breitle, Mondaine, Sinn .. Steinhart? Diky predem EDIT: typo Vem si ty, které určitě nebudeš nikdy prodávat...
safi Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Cyber napsal: Vem si ty, které určitě nebudeš nikdy prodávat... Aha...řeším tutéž otázku. Stowa Antea KS, nebo Seiko Alpinist? Stowy jsou super oblekovky a pro tuto událost se budou hodit lépe než Alpinisty, ale už dnes vím, že je prodám a koupím si Nomosy....těžké rozhodování. Jinak oblečení - klasika - černý oblek, bílá, nebo smetanová košile, tmavá kravata, nerez manžetové knoflíčky...prostě tak, jak chodím denně do práce
Well Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 ¨safi napsal: Aha...řeším tutéž otázku. Stowa Antea KS, nebo Seiko Alpinist? Stowy jsou super oblekovky a pro tuto událost se budou hodit lépe než Alpinisty, ale už dnes vím, že je prodám a koupím si Nomosy....těžké rozhodování. Jinak oblečení - klasika - černý oblek, bílá, nebo smetanová košile, tmavá kravata, nerez manžetové knoflíčky...prostě tak, jak chodím denně do práce Pořiď si Nomosy ještě před svatbou. Po svatbě se ti to už taky nemusí podařit ;-) .
safi Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Well napsal: Pořiď si Nomosy ještě před svatbou. Po svatbě se ti to už taky nemusí podařit ;-) . po svatbe hodinky budou, toho se nebojím
vor Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Cyber napsal: Vem si ty, které určitě nebudeš nikdy prodávat... Nebo až po druhé svatbě.
vor Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 (upraveno) . Upraveno 28. května 2008 uživatelem vor
KGrob Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 DaDriva napsal: Pratele... hilfe Nas velky den je pristi sobotu. A ja uz asi tak pul dne premyslim, jake hodinky si vezmu. Byl jsem naprosto 100% presvedceny o Breitlich, ale dneska me ma draha zviklala, jestli nechci oblect pod oblek treba radsi Mondaine anebo moje prvni "opravdove" stroje, masivni Sinny... (vsechny mam na kuzi) Co myslite? Hnedo-cerny oblek, hnede boty, bila kosile, champagne kravata, nerez manzetove knoflicky.. Breitle, Mondaine, Sinn .. Steinhart? Diky predem EDIT: typo Vem ty Brajtle, nenech si do všeho hned z kraje kecat
Conrad Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Pochopitelně to nemyslím na zdejší pány ženichy,kterým přeji vše nejlepší,ale možná že by nebyla od věci půjčovna svatebních hodinek/ stejně jako šatů/,aby kdyby vše nedopadlo jak se předpokládalo si člověk při nasazování svých oblíbených hodinek nepřipomínal chybné rozhodnutí.
Jakubisko Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Kup si nove ... nebo si vem Brajtle
Baker Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Pokud ma byt ten den vyjimecny, co takhle vyrazit bez hodinek
japa Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Baker napsal: Pokud ma byt ten den vyjimecny, co takhle vyrazit bez hodinek skvelý nápad
Kalifx Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Breitlingy bych nechal doma. Přece jen hodinky jsou z určité části o jejich správném "nasazení" A je jen málo svátečnějších a reprezentativnějších momentů než je vlastní svatba. Tedy pokud není pátá v pořadí a neprobíhá jako ta Jirky Káry Tvoje "B" jsou sice poměrně decentní, ale Mondaine považuju za vhodnější....... A nebo jít naopak do extrému a nasadit Steinhart...
boo-beek Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Hm, moznosti jsou zajimave, ale... K dane bareve kombinaci bych si sehnal zlate manzetove knoflicky (idealne starozitne, ve 14 karatech to nebude problem do 2K) a Prim Diplomat. K hnede, pripadne hnedocerne, to zlato vypada proste mnohem lip, ma to mnohem vetsi smrnc.
DaDriva Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 KGrob> Nenechavam, snoubenka se mi jen snazila pomoct s rozhodovanim . Kalifx> Noo, Steinharty maji hnedy remen .. . boo-beek> Tohle mi neprojde, navic zluty knoflicky by byly jako pest na oko (mame vsechno v bilem zlate), takze i hodinky a knoflicky by mely byt "nerez" . Diky vsem za dosavadni rady .. zatim porad vedou Breitle, pak hned Steinharty . Uvidime, jak to nakonec dopadne.
KGrob Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Rozhodně dej vědět. Jinak blahopřeji..
Pege1012 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Gratuluji k tvému velkému dni, nějakou shodou okolností mám tento den, čili sobotu 7.6. také já jako svatební den. Ovšem tak daleko, abych řešil jaké hodinky si vzít jsem se ještě nedostal. Ale vidím to asi na Tissoty oblekovky. Jsem spíše zdeptán všemi těmi přípravami a starostmi kolem. Tak ať vám to vydrží navěky a hlavně hezké počasí!!!
KGrob Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 No taky mám pocit, že si to užili všichni kolem. Celej ten rumraj je skutečně pro exibicionistu....
DaDriva Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Pege1012 napsal: Gratuluji k tvému velkému dni, nějakou shodou okolností mám tento den, čili sobotu 7.6. také já jako svatební den. Ovšem tak daleko, abych řešil jaké hodinky si vzít jsem se ještě nedostal. Ale vidím to asi na Tissoty oblekovky. Jsem spíše zdeptán všemi těmi přípravami a starostmi kolem. Tak ať vám to vydrží navěky a hlavně hezké počasí!!! To mi povidej! Jedine stesti je, ze to hlavne resi moje nastavajici. Jeji XLS soubor o 11 sesitech by mohl vypravet . Ted aby to klaplo - samozrejme i vam!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se