Balet Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Dnes jsem si koupil nové číslo časopisu Top Gear na straně 24 mě doslova uzemnila reklama na hodinářství Koskom. Nemyslím si, že je vhodné aby se v reklamě na hodinářství objevil nahý muž oblečený jen v hodinkách Fortis. Je mi jasné, že je to parafráze na reklamy plné polonahých žen, ale co je moc, to je moc : ))
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Dnes jsem si koupil nové číslo časopisu Top Gear na straně 24 mě doslova uzemnila reklama na hodinářství Koskom. Nemyslím si, že je vhodné aby se v reklamě na hodinářství objevil nahý muž oblečený jen v hodinkách Fortis. Je mi jasné, že je to parafráze na reklamy plné polonahých žen, ale co je moc, to je moc : )) tfuj tajxl - všechno prodám
gas Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 nahý muž ? co ten YPO pro značku neudělá
Balet Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Koukám, že jsem napsal špatně jméno firmy... Ale co. Bohužel nemám nic, čím bych to mohl vyfotit... Možná vyhrotím mobil, bude to vypadat hnusně, ale alespoň budete mít obrázek.
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 nahý muž ? co ten YPO pro značku neudělá dostal jsem za to doživotní slevu 2%
safi Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) dostal jsem za to doživotní slevu 2% Tak tomu se říká fandovství....třeba se jednou dočkáme podobné reklamy na Seiko nebo na Prim....zajímalo by ně, kdo z členů fóra na ní bude v rouše Adamově Upraveno 30. května 2008 uživatelem ¨safi
spiderer Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 .. nebo na Prim....zajímalo by ně, kdo z členů fóra na ní bude v rouše Adamově Myslim, ze na tohle by se hodil cigi
safi Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) Hmm....takové plytké bez nápadu. Onehdá jsem viděl reklamu na pánské prádlo od CK - urostlý černoch a nádherné fotografie. Tohle je takové bez nápadu....jen tam sedí a tlemí se....ale jako Ypo moc nevypadá.... Upraveno 30. května 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 :lol2: :lol2: asi se :sick01: .... jestli má ten metrosexuál na ruce Fortisy tak je všechny prodávám
Balet Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Jestli je to opravdu zaměstnanec... Kolik za to mohl dostat, aby to minimálně vyvážilo ostudu před kolegy?
Balet Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 :lol2: :lol2: asi se :sick01: .... jestli má ten metrosexuál na ruce Fortisy tak je všechny prodávám A vzhledem k tomu, že jsou takhle zneuctěné, budou asi muset být hodně levné... : )
safi Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Už jdu sledovat prodejní sekci..hele to bude chtít tak cenu na ürovni 33% nákupní ceny, aby je někdo vůbec koupil......
spiderer Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Tak to je sila, ale musim se priznat, asi jsem tu reklamu moc nepochopil.. Vysvetli mi nekdo tu pointu?
CzechJoker Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Tak to je sila, ale musim se priznat, asi jsem tu reklamu moc nepochopil.. Vysvetli mi nekdo tu pointu? Laciná parodie na reklamu. Takhle to dopadá, když se chce za málo peněz hodně muziky.
Balet Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Tak to je sila, ale musim se priznat, asi jsem tu reklamu moc nepochopil.. Vysvetli mi nekdo tu pointu? Jak už jsem psal výše, nejspíš to je narážka na to, že reklamu na tyhle věci dělá většinou nějaká, podobně jako ten týpek oblečená modelka, která ví o tom jak fungují hovno. Tenhle týpek přistoupil na podobnou formu prezentace, ale narozdíl od sladké kočičky s "bookem" něco o hodinkách ví, což má nejspíš symbolizovat profesionalitu a upřímnost prodejce, nebo tak nějak...
Cyber Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Dobrá fotka, neotřelý nápad, sexy model, a výtečný slogan. Ráno si běžím k expertovi do kabinky vyzkoušet Timexy....snad tam nebude číhat v negližé....
koblih69 Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) Kriste Ježíši......, no že to vymyslel nějaký "kreativec" mě ani moc nepřekvapuje, ale že mu za to někdo při schvalování nevyrazil zuby mě teda překvapuje dost .... Upraveno 30. května 2008 uživatelem koblih69
japa Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 na fotenie ho ani nemuseli dlho prehovárať - veď sa volá Jiří POSLUŠNÝ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se