Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky s hnědým cifrem mají velkou šanci být opravdu definitivními :)

Nicméně u VC OS to vypadá na super odstín (i když tuhle verzi jsem naživo nikdy neviděl). Dobrej výběr.

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A tie P01 budu, ci nie?

Jj potřebuju nejake otloukanky :-) Uvidíme až budou, jestli se mi vlezou na ruku ... Když to dobře dopadne, tak snad do konce listopadu...

Odesláno

Hodinky s hnědým cifrem mají velkou šanci být opravdu definitivními :)

Nicméně u VC OS to vypadá na super odstín (i když tuhle verzi jsem naživo nikdy neviděl). Dobrej výběr.

Jo to už jsem taky slyšel.. VC=finanční provar, hnědý cifr = na druhou :-D
Odesláno

Zas ale jsou výjimky. Blancpain Bathy Day Date LE, RLX DJ tobacco, lepší potápky nebo moony s tropical dials... za mě je to super barva.

Odesláno

A tie P01 budu, ci nie?

Tak první krok hotový...

Taky jsem byl dnes v Carollinu a blbá zpráva je, že VC overseas s hnědým cifrem jsou discontinued... Takže to teda moc nevím, kde a jak je pak budu shánět... Taky mi přišly docela velké, ale to bylo ještě fajn... Byl jsem taky v AP butiku a jediné RO byly FG.. takže tam to taky úplně nevypadá... Tak já nevím, půl roku vybírání v háji...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak čím dýl o tom přemýšlím, tím víc si zpětně uvědomuju, jak moc mě štve u Overseas, jak mi neseděly na ruce...

A taky se trochu zatřásla v základech moje úplně původní myšlenka - musí to být s tahem...

No jsem při svém brouzdání narazil na "sportovní hodinky" od h. Moser... Pioneer.

A ty jako taky nevypadají úplně zle... Ta jejich zelená... Uff.

No ještě , že mám co nosit. Tohle bude asi na dýl :-D

Odesláno

To mi viubec nevadi. naopak. Kdyz tak koukam na ty P01, tak si rikam, ze k nim do komba by to mozna chtelo neco decentnejsiho. Ze to nemusi byt hodinky na sport, plavani, dovolenou, a ja nevim, to vsechno by zvladly ty P01. Tohle bych chtel neco decentniho k tomu - hodinky na slusno, do prace a tak. Otloukanky uz prece mam :)

Odesláno (upraveno)

Ty snad jeste nikde nejsou ani k videni, ne? Ale co jsem koukal 28k E neni plne malo...

Edit uz to vidim - jsou snad jen v modre... A modra je pro me no go...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Málo to není, ale pokud pokukuješ po PP a AP a VC, tak cena je v mezích... samozřejmě jsem je naživo neviděl, ale IMHO by se do určitého Tvého zájmu dostat mohly... to s tou modrou samozřejmě je out :-)

O.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Takze update z poslednich dnu  komunikoval jsem s mistnim kolegou JamesemLurkem o AP (pristup na jednicku - dekuji). I se zastupcem Moseru (tady uz ne s mistnim - ale sefem obchodu firmy) a take na jednicku! Skoro s hvezdickou.

A momentalni rozpolozeni moji mysli v poradi ne nahodnem:

1. Moser - Pioneer zelena - dokoupit tah a bylo by.

Vyhody: malo znama znacka, uzasny cifr, vodotesnost 120m,

Nevyhody - Velikost 42mm 

Pokud by mi prisly velke, pak se dostavame k favoritu c 2:

2. AP RO 37mm (bud sedy nebo bily cifr)

Vyhody : zpracovani tahu, velikost, 

Nevyhody: Nebudou zas moc male? Tezko rict i tezko vyzkouset. Vodeodolnost 50m - no na sportovni hodinky... A nakonec samozrejme dostupnost (jako asi by se je podarilo sehnat, ale nebylo by to hned. Cifrt neni tak pekne barevny... spis decentni.

A kdyz ani to by nedopadlo, tak

3: Moser - Venturer small second

Vyhody - zase - cifr, malo znama znacka, velikost 39mm

Nevyhody - vylozene spolecenske sic trochu vystredni, vodeodolnost nula, 

Takze tak. 

Vim ze se mi to tu tahne, ale neni zadny spech, chci to fakt dobre rozmyslet. Ono se ty preference mozna jeste v case pomeni - Ale potrebuju si to sepsat... A trebas prijde i nejaky zajimavy podnet...

Upraveno uživatelem mAra_
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...