tmoris Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Chtel bych koupit nejake BT repro na takove to domaci prehravani z iphonu potazmo na cestach, kde to clovek vezme sebou. Do 10k Diky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Mám JBL charge 3 a můžu ho doporučit, super hraje, dlouhá výdrž a je vodotěsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Ja mam vetsi kousky od tehle firmy.. nejmenší je myslim tohle.. https://www.audiopro.com/en/product/addon-t3/#white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 10k je pekny budget. Ja byl na party s timto B&O a byla to parada, moc dobry zvuk...https://www.bang-olufsen.com/en/speakers/beolit-17?variant=beolit-17-natural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Na přehrávání z iP mám v dětském pokoji Eneby 20, za tu cenu docela slušná (a s dokoupenou baterií i přenosná) krabička. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Hodně záleží, jakou hudbu budeš (nejčastěji) přehrávat a jaký zvuk ti vyhovuje - spíš neutrální? basy ala beats? rockově nabušený? apod... I podle toho se dá vybírat. Ta potřeba mobility bude do jisté míry hodně limitovat výběr. Bez ní bych doporučil ?obyč? Homepod od Applu hrající překvapivě dobře, lehce výše (cenově i zvukově) pak můj favorit B&O M5. Pokud je mobilita must-have, což na cesty bude, pak bych se asi přiklonil k B&O A1. Což bude taktéž má volba, resp. už je objednáno. Krom toho třeba Harman-Kardon Go+Play nebo Bose Soundlink Mini 2. Linkuju YT kanál, kde toho kluk už hodně otestoval a já tam v této oblasti většinou mířím jako první. https://www.youtube.com/channel/UCPYatRPlArdV2U7otJwIpEA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Panové, protože řeším podobný problém, zkusím se zeptat i vas. Pro mě ještě prioritou podpora airplay, protoze mi to přijde jako užitečná fičura, ale zam je nabídka hodně limitovaná (homepod, Sonos apod.) Myslíte, že to má smysl řešit nebo se na zo vykašlat a vystačit si v BT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Diky chlapi za reakce, zatim se mi z toho nejvic libi ten JBL charge 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ten JBL mam a je to az prekvapive dobra hracka. Jen davej pozor na nakup, je jich hromada fejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Jbl kup treba v mallu, z Číny jsou fejky. Tam jsem kupoval pouze obal a je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Diky chlapi za reakce, zatim se mi z toho nejvic libi ten JBL charge 3mrkni jeste na JBL tuner (FM + DAB navic) ....... radio mi vydrzi hrat 12h a jeste tam zbyva 30% baterie ...... drnci mi to kazdej den uz ctvrt roku a baterie to kazdodenni nabijeni zatim ustala bez poklesu kapacity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ten JBL mam a je to az prekvapive dobra hracka. Jen davej pozor na nakup, je jich hromada fejku.Jbl kup treba v mallu, z Číny jsou fejky. Tam jsem kupoval pouze obal a je dobrej.Jak se poznaji fejky? Mrknul jsem na heureku a jsou tam za 2.9k, alza je za 3.2k. Tak za tech 2.9 by to snad fejk byt nemusel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Za mě Bose Sooundlink Revolve+, slyšel jsem u kolegy s čuměl jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 hudebně mi vyhovuje Iloud hraje skvěle, lépe než bose a další. ale je to studiová kvalita to ne každý dá, a výkon 40W skvělý bassreflex, prostě za mne špička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Jak se poznaji fejky? Mrknul jsem na heureku a jsou tam za 2.9k, alza je za 3.2k. Tak za tech 2.9 by to snad fejk byt nemusel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 hudebně mi vyhovuje Iloud hraje skvěle, lépe než bose a další. ale je to studiová kvalita to ne každý dá, a výkon 40W skvělý bassreflex, prostě za mne špička to až bude číst instant, tak ho klepne pepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Mam konicka,casto myju, lestim auto, a nejak si u toho odpocivam. A poslouchal jsem vetsinou radio. Tak mne napadlo poridit taky bt repro, ze si ho postavim na strechu a bude mi to jen potichu dokreslovat siestu. Kamarad mel nejakou chinu z ali a popravde mne to moc nenadchlo. Jinej hoch hifi postizenej podobne jako pacienti tady v av vlakne mi doporucil tohle: https://avmania.e15.cz/bose-soundlink-revolve-opravdu-skvely-360-zvuk-test-bt-reproduktoruMel pouzity kousek, kupoval si vetsi verzi na hafo repy, tak jsem neodolal.Musim rict ze je to nehorazna pecka. Nechapu jak z tak maleho kousku dokazou vyloudit tak plny zvuk, samozrejme v ramci tridy.Vzal jsem k tomu i obal, baterka vydrzi 8 hodin, parovani obsluha parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Jak správně napsal kolega Maxel - co je pro někoho "nehorázná pecka", může být pro jiného "bum-cink", záleží na tom s čím srovnáváš, jaký žánr a při jaké hlasitosti Věřím že na piglování auta bude Soundlink kyblík od Bose oproti chraplavému oldschool jezevčíkovi (kde se na "prkotiny typu stereo" taky moc nehrálo) rozhodně změna k lepšímu - minimálně zblízka a v dolních 2/3 nastavitelného výkonu; Z dálky a naplno už to huhlá stejně jako jinej zuřivej tranzistorák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ja mám JBL GO ,je malý repráčik a dobre to hrá, počúvam rock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 to až bude číst instant, tak ho klepne pepkapročpak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se