Jsilver Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Po letech menim praci a stava se ze me "instalater"... Co k tomu vic dodavat, snad jen to ze jsou to jedny z tech asi mozna i finalnich, vim spousta z vas se zasmeje a rekne "takle jsem si to rikal take, chlapce" a kde jsem dnes Jo mam radost strasnou, je to paradni stroj, na ruku sedne jak pr... na hrnec a ja se raduju. Je to klasikcky model, libi se mi strasne rezerva natahu, ktera je pro denni noseni lepsi nez maji 422. Chronobundus je zpet . Tak par rychlych fotek pro poteseni. Nejsem dobry fotograf tak se omlouvam za kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Skvělá volba! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) Pěkný! Také gratuluji. Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Krasnejch poctivejch 47 mm italskyho zeleza! Massimo molto bello! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Jsou super a navíc na ně máš ruku.Mám rád zlaté ručky.Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 velka krasa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Pochvala :-) Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Sú parádne gratulujem , nápis , indexy a rúčky plus rezerva náťhu a naviac bez dátumu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Hm, velká pochvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Gratuluju, paradni volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Gratulujem, super vyber. Posledné mesiace mi pamy chýbajú. V 47 a 44 mm rozmeroch by som si vedel vybrať, ale ruku mám na 42mm modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Raz uz budem musiet PAMy vyskusat, ked robia take pekne kusky!...len by sa mohli trosicku scvrknut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se