heboš Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Vladimír Tetur,IRSAI OLIVER r. 2007 s přívlastkem kabinetní
giptrick Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Odesláno 28. června 2008 U nás se říká, že nejlepší víno je prodané víno Jinak pozitivní názor na Nové vinařství v Drnholci můžu odsouhlasit. Pokud někdo budete projíždět na kole, či jinak okolo jejich nových vinohradů u Lange warth u Nového Přerova, tak se na chvíli zastavte. Vyšlápněte si na hraniční kopeček Lange warth a budete obdarováni krásným rozhledem na mikulovskou vinařskou oblast a na druhou stranu na Weinviertel v Rakousku, konkrétně obec Wildendurbach s jejím proslaveným Galgenbergem a částečně taky okolím obce Falkenstein, Pottenhofen atd...
JanC Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Zajímavé téma, sám jsem v poslední době okusil několik odrůd z Čejkovic a všem doporučuji, člověk se těžko splete, při jakémkoli výběru .. .
Joshua007 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 (upraveno) Měl jsem tu čest ochutnat Frascati ročník 2007 a byl jsem velice mile překvapen. Jinak z českých vín - Rulandské Šedé (Vinařská oblast Znovín Znojmo), a to mohu vřele doporučit všem. Upraveno 2. února 2009 uživatelem Joshua007
Aldo Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Vinařství Vladimír Tetur - Neronet 2007 Barrique
Alessio Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Pánové, otevírám toto téma s dotazem, zda někdo nemá ověřený zdroj kvalitních víneček (patrně na internetu). Konkrétně jsem si z Bordeaux přivezl mimo jiné třeba Chateau de Filhot 2002, moc příjemné sladoučké vínečko (takové to přešlé plísní, samý cukr, no lahoda) - a už ted přemýšlím, kde by se to dalo objednat. Díky !
carpaccio Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 (upraveno) Budete-li mit prilezitost, nemelo by Vam uniknout vinarstvi pana Salety - zvlaste potom jeho Palava, ktera je patrne nejlepsi vino z ceskych luhu a haju, s nimz jsem kdy mel tu cest... EDIT: preklep Upraveno 27. února 2009 uživatelem carpaccio
911 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 bila vina jedine z Moravy. jsem sice z Prahy, ale moravska bila vina mohou smele konkurovat zahranicnim. dokoce jsou i lepsi nektere.
giptrick Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 (upraveno) Jako malovinař,který už něco vypil, můžu vřele doporučit Nové vinařství z Drnholce. Jde většinou o kupáže, ale fantastické.... Upraveno 27. února 2009 uživatelem giptrick
Návštěvník admira Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 http://www.vinoandre.cz/sekty
Dr.Watson Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Tady se furt nadává na tu hodinkovou Čínu.
simon_magus Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Jako malovinař,který už něco vypil, můžu vřele doporučit Nové vinařství z Drnholce. Jde většinou o kupáže, ale fantastické.... presne tohle vinarstvi ja zase silne nedoporucuju , umela vina. Stapleton & Spinger, Dobra vinice, Jaroslav Osicka z Bilovic, Richard Stavek z Nemcicek, Petr Kocarik z Cejkovic, Ota Sevcik z Boretic, Pavel Springer, Zdenek Vykoukal, Perina z Klentnice ...tohle vsechno jsou vina s charakterem a "o necem". Zadne inertni umele piti.
pusher... Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Ja jsem spise na bile a za mne doporucim cokoliv od Michlovskyho nebo Volaříka. Vcera jsem otevrel vybornej Tramin cerveny 2010 z Habanskych sklepu a bylo taky vybornyy. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem pusher...
Jezevcik2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Červená vína z Habánských sklepů jsou výborná.Co se našich vín týče,tak mně chutnají spíše bílá,která jsou prý na světové úrovni a zdejší klima je pro ně ideální.Má někdo tip na opravdu prvotřídní české červené?
simon_magus Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 jarda osicka http://www.jardovovino.cz/ stapleton & springer (http://www.stapleton-springer.cz/) pavel spirnger (www.springer.cz/) ota sevcik Boretice petr kocarik z Cejkovic (oba na www.veltlin.cz) ... nicmene pokud ti chutnaji habanske sklepy, tak mas cestu k provotridnimu vinu jeste hodne dlouhou. HS jsou bezcharakterni a nezajimava gastro vina. Červená vína z Habánských sklepů jsou výborná.Co se našich vín týče,tak mně chutnají spíše bílá,která jsou prý na světové úrovni a zdejší klima je pro ně ideální.Má někdo tip na opravdu prvotřídní české červené?
Jezevcik2 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Díky za tipy.Nejsem expert,takže se rád nechám poučit,ale z běžně dostupných našich červených vín mi HS opravdu chutnají.To asi spíše svědčí o nevalné kvalitě té většiny tuzemských červených po obchodech. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Jezevcik2
scode Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 třeba pálava http://www.ekohnizdo.cz/vina.php#pa08vh
simon_magus Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 v beznych obchodech je obecne n evalna kvalita vin. vsech barev i zeme puvodu. v tomto mame porad co dohanet Díky za tipy.Nejsem expert,takže se rád nechám poučit,ale z běžně dostupných našich červených vín mi HS opravdu chutnají.To asi spíše svědčí o nevalné kvalitě té většiny tuzemských červených po obchodech.
tommi_d Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Z moravských bielych mi vcelku chutia vína od Balouna, a od Duffeka z Svatobořic - Mistřína...
simon_magus Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 ryzlink rynsky 2006 polosuchy od Vondraka z Melnika byl perfektni!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se