Vinohrad Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Zorientován? Ještě uvidíme Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Vinohrad Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Tak mi vydržely celých pět hodin ... "jé, ty jsou sladký a s jiným páskem budou úplně dámský Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Chápu něžné pohlaví, neter mi je též ihned zabavila a z ruky je často nedává. I před jejich rozměr. Jsou to dámské hodinky.
Vinohrad Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Jsou, celkem s ní souhlasím:)
dr.sphinx Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 To je ještě v poho, bude to horší, až ti někdo po pár hodinách zabaví datejusty.
Vinohrad Odesláno 5. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2019 to jsem hned hlásil, že to má svý hranice
Vinohrad Odesláno 6. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2019 bych doporučil způsob č.3 .-) Díky, to je dokonalý Ale stejně dostanou šedou kůži a budou dámský
Vinohrad Odesláno 6. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2019 A přitom chtěla Glashutte, tak jsem je hned koupil Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Vinohrad Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Když si koupíš jedny quartzky, chtěl jsi nový hodinky. Když si koupíš jedny, dvoje, troje automaty, pořád možná hledáš něco, co k tobě sedne. Když si v roce 2019 objednáš v Saudský Arábii F91W, víc než pravděpodobně u tebe proběhla nějaká divná nákaza
Vinohrad Odesláno 19. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2019 Citizen Promaster NY0040. Netušil jsem to, ale srdcovka. Orient Mako jsou krásné, ale stylově jsme se nepotkali. Hned první den jsem přemýšlel, jestli je prodat nebo nechat do sbírky, krásný jsou, to jo Vyřešila to přítelkyně, která se do nich naopak zbláznila na první pohled a denně je hrdě nosí Promaster byly jasný, otázka byla, jestli se pustit do důkladné rekonstrukce těch těch starých, nebo pořídit nové. Na chvíli jsem koketoval s koupí modré verze, ale když jsem je viděl naživo, chyběl jim ten unikátní kontrast leskle černého cifru. Sami vidíte, jak to dopadlo. Nové jsou nádherné, i když mají své drobné nedostatky - chybí jim ta troška patiny a jdou. Normálně. Nuda. Celý první den jsem měl tendence odšroubovat korunku a posunout je dopředu směrem ke správnému času Ty staré tu leží, možná je někdy dám servisovat, zatím mám ale klid a na ruce funkční hodinky, s kterými jsme se stylově potkali Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Vinohrad Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2019 (upraveno) Legenda se vrací Upraveno 26. června 2019 uživatelem Vinohrad
Vinohrad Odesláno 4. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Dnešní přírůstek, Sternglas Naos Automatik, sn. 507/700
Vinohrad Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Dnešní karlovarovky .... Ukázalo se, že Sternglas jsou vlastně dámské ... už zase Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Vinohrad Odesláno 10. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Trocha měření ... Promaster a Mako jsou nářez za ty prachy Citizen Promaster Orient Mako Sternglas Naos Automatik - zatím bída, ale jsou úplně nové, třeba si ještě sednou Srandovní je Casio F-91W se stabilním zpožděním
Vinohrad Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Na vyjížďce Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Vinohrad Odesláno 3. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Narozeninový dárek od japonského přítele, první Seiko 5 (SRPB337K1). 46 mm a stejně "jsou dámské" ... no, střídáme si je všechny....
Vinohrad Odesláno 5. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Doporučený dopis z Volgogradu ... první amfi Vostok Amphibia 710059 A japonský dárek od Japonce z Japonska ... prostě první pětky Seiko 5 SRPB37K1 minulý týden byl mimořádně výživný
Vinohrad Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2019 3 nahoru Dal jsem přes noc všechny trojkou nahoru. Promaster, Seiko 5, Sternglas - běžné zpomalení o několik s/dMako - velké zrychlení (cca +110 s/d) Amfibie si nevšimly, že leží jinak sorry za kvalitu fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se