Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 FourALe, ty TH jsou ale velkej skok jinam proti ML. Zkus si ujasnit, jakej typ hodinek se Ti líbí, popřípadě jaký opravdu využiješ. TH mají hodně blízko k oblekovkám i když jsou z řady sportovních hodinek, ale zas to dost narušuje day komplikace. Mně osobně jsou ty ML sympatický, kvalita bude taky skvělá. Každopádně oboje jsou to hodinky, na kterých budeš dost tratit, když Ti nesednou. Ale co se tu vykecávám, já jsem přes divery
4AL Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2019 DaemonultimateKonečně jsem se Tě dočkal s názorem
nickolas Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Jen jsem chtěla upřesnit, že to byl podložený odhad. Každý prokrastinuje na jiném zařízení, pro mě byla jednodušší ta šuplera.Chtel jsem se pozastavit nad tim, kteryze normalni smrtelnik ma, pri prokrastinaci, po ruce supleru...a pak jsem si vzpomnel ze ja
AdaMoss Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Éra velkých hodinek, to mě dostalo. Co chci od chron, to, aby subcifry byly co nejlíp čitelný. Speedy daydate jsou fajn, ale lupa by bodla. Ja bych u chron pod 43 nešel a to mam ruku jen 19 až 21 v létě. Mel jsem 39, bez chron, rozčilovaly mě ty namrskany indexy. 42 a vic je pro mne velikost pro pohodlnou čitelnost. Ale to je zas subjektivní.Tak nějak to vnímám...není to tak dávno, co děsně frčely 45mm POčka...Dneska se půlka fóra shání po 36mm EXPech - ber to s nadsázkou :-). Já mám oči dobrý, nemám problém s odečítáním jak času, tak chrona a cokoliv nad 40mm je pro mě problém :-). Jediná výjimka jsou Moony :-). Ještě jsem nezakoupil.V úvahy byly jen tyto:https://www.chrono24.cz/tagheuer/carrera-calibre-5-day-date-war201afc6266--id8029749.htminvestice +- stejnáJak říká Deamonultimate - ty dvoje hodinky, který jsi sem hodil jsou typově dost daleko od sebe. Nejdřív si srovnej v hlavě, jaký typ hodinek chceš. Druhý v pořadí je, kolik do toho chceš poslat, pak zbytek ;-).
4AL Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Ale jak jsem psal: "byly" tj na rozcestí před odbočením.V pohodě a díky. Jen jsem teď díval na Chrono24 ve vyšších relacích a přemýšlím, která značka a v jaké ceně, je bez ztráty kytičky. Tak naštěstí nejde o život a jen o peníze a měly by se hlavně líbit majiteli.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Tak nějak to vnímám...není ... Já bych nebral to, co se děje na foru jako nějaký dogma. Ti co scháněj ty 36 nebudou mít ruku 19. Větší hodinky jsou a budou v nabídce renomovaných značek stejně jako ty menší. Jinak tvůj zrak Ti závidím, já už v padesáti začínám pociťovat jeho únavu.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Jen na ukázku, 43,5mm na 18,5cm...ale potápky, oblekovky určitě menší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AdaMoss Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Nojooo, mě je 30...dost možná se na to budu koukat v padesáti jinak :-).
4AL Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2019 DaemonultimatePostni tam tu fotku mojí ruky ze SZ o to šlo na začátku Adamoss:A je to tady, krásných 30 let a do důchodu dalek a jen samé lepší perspektivy a možnost si vydělat na zn. Patek Philippe.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Vkládám na přání foto 4Al ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
4AL Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Díky, a proto ten dotaz, jestli nebudou s chronem moc velký, když ty na fotce jsou 42. Myslím si, že na mojí ruku 41 akorát s ohledem na jejich nošení se sakem. Oblek na jednání mám jen při podpisech velkých smluv.Mimo jiné. Bude Vám to připadat divné, ale já se nemohu u zákazníka (ač jsem v oboru bez přímého prodeje) objevit na ruce s něčím dražším. To už je vyzkoušený a pokud proti Vám sedí někdo, kdo by byl v obraze, byl bych hodně rychle vykázán ze dveří. To už snad naší společnost v dnešní době znáte a právě i k tomuto musí člověk přihlédnout a sundavat je před schůzkou, to by je člověk nemusel mít vůbec.
Diablo1st Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Nemôžeš sa ukázať s ničím drahším a vyberáš hodinky za 50k Kč? To mi nejako nejde dohromady. To si môžeš rovno kúpiť nejaké Certiny, lebo každý ich pozná, je to slušná značka a vie si ich dovoliť takmer každý. Upraveno 2. května 2019 uživatelem Diablo1st
4AL Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Tak těch 50 už snesou, ale myslel jsem to v relaci okolo 100 dle zkušeností při zakoupení a pozdějších prodejů. Jinak děkuji všem, Rozhodnutí bylo stejně na mně a udělal jsem.
4AL Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Dorazily.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128428-maurice-lacroix-chronograph/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se