Přejít na obsah

taká normálna zbierka...

japa

Doporučené příspěvky

priatelia, tak tomu sa hovorí zberateľská vášeň :D

pri príležitodti svojho 10.000-eho príspevku na TimeZone sa moderátor Kohei pochválil svojou zbierkou...

viac na http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...ev=&reveal=

návnada:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak může mít člověk z něčeho takovýho vůbec radost? Vždyť ani kdyby si vzal každej den jiný, nemůže to nikdy vynosit... Přijde mi to ujetý, mít za každou cenu co nejvíc hodinek.. i když kvalita tam je.. třeba ty modrý Mark XII v platině si nekoupí někdo kdo hraje jenom na kvantitu. Ale i tak mi ten člověk přijde jako někdo hodně nemocnej..

Odkaz ke komentáři

Jak může mít člověk z něčeho takovýho vůbec radost? Vždyť ani kdyby si vzal každej den jiný, nemůže to nikdy vynosit... Přijde mi to ujetý, mít za každou cenu co nejvíc hodinek.. i když kvalita tam je.. třeba ty modrý Mark XII v platině si nekoupí někdo kdo hraje jenom na kvantitu. Ale i tak mi ten člověk přijde jako někdo hodně nemocnej..

sbírka... ty seika určitě nekupoval primárně kvůli tomu aby je nosil, ale do sbírky - sběratelé známek svoje hradčany na dopisy taky nelepí ;)

Odkaz ke komentáři

Link ukazal aj kvalitu a su tam naozaj nadherne vecicky,ale v tomto stadiu by som nechcel byt. Som stastny,ze mam svoje dvoje casomiery a si ich uzivam denne,zatial co spominany fesak uz asi prestava vnimat okolie a MA SVOJ SVET a len ten. O par stovak menej kuskov a bolo by to vporiadku. :huh:

Odkaz ke komentáři

Možná by bylo dobrý si o "spomínanom fešákovi" něco zjistit, než vypálíte svoje rozumy o odcizení a zahleděnosti od boku. Je to jeden z nejpříjemnějších moderátorů na TimeZone, který přátelským tónem odpovídá na spoustu dotazů, bez vytahování sdílí obrázky ze svý sbírky, která napřídklad v oblasti hodinek s Lemanií a vintage Seiko asi nemá na světě obdoby. Kromě toho ještě sbírá vintage auta a motorky a pravděpodobně má širší obzory v řadě oborů než většina místních členů. Bohatej a milej chlapík s hezkými koníčky, co víc si přát.

Není to radost, kombinovat AM Vox 1 s Aston Martin DB

wswam8.jpg

amvox1b.jpg

Nebo krásný AP Chrono s XJR?

wswf.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...