japa Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 priatelia, tak tomu sa hovorí zberateľská vášeň pri príležitodti svojho 10.000-eho príspevku na TimeZone sa moderátor Kohei pochválil svojou zbierkou... viac na http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...ev=&reveal= návnada: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 (upraveno) Ten tedy plní skladové kapacity. Množstevně mu to jde dobře, nevím jak kvalitou. Upraveno 5. června 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 má tam všetko možné... AP, Pateka, Bregueta...GP, UN,MB...Rolex... rozhodne stojí za to pozrieť si tie fotky v linku (aj keď fotiť veľmi nevie...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 a je tam napsáno co nosí na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Ten tedy plní skladové kapacity. Množstevně mu to jde dobře, nevím jak kvalitou. má tam hromadu kvalitních kousků... jeho krabice s Grand Seiko by se mi líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Tak, to je už nemoc. Tomu jsem se úspěšně bránil pár let. Taky jsem stále jen kupoval a nechtěl nic prodat. Jsem však už vyléčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 to je peklo uživil by hodináře v klidu sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 To je rozhodne solidni sbirka, myslim ze kvalitnich kousku tam ma celkem hodne A solidnich modelu od Seika jeste mnohem vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Nazorny priklad, kedy ma isť Chronomagik navštiviť psychologa/psychiatra (skôr ta druha možnosť) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Ty vole ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Jak může mít člověk z něčeho takovýho vůbec radost? Vždyť ani kdyby si vzal každej den jiný, nemůže to nikdy vynosit... Přijde mi to ujetý, mít za každou cenu co nejvíc hodinek.. i když kvalita tam je.. třeba ty modrý Mark XII v platině si nekoupí někdo kdo hraje jenom na kvantitu. Ale i tak mi ten člověk přijde jako někdo hodně nemocnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Jak může mít člověk z něčeho takovýho vůbec radost? Vždyť ani kdyby si vzal každej den jiný, nemůže to nikdy vynosit... Přijde mi to ujetý, mít za každou cenu co nejvíc hodinek.. i když kvalita tam je.. třeba ty modrý Mark XII v platině si nekoupí někdo kdo hraje jenom na kvantitu. Ale i tak mi ten člověk přijde jako někdo hodně nemocnej.. sbírka... ty seika určitě nekupoval primárně kvůli tomu aby je nosil, ale do sbírky - sběratelé známek svoje hradčany na dopisy taky nelepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Link ukazal aj kvalitu a su tam naozaj nadherne vecicky,ale v tomto stadiu by som nechcel byt. Som stastny,ze mam svoje dvoje casomiery a si ich uzivam denne,zatial co spominany fesak uz asi prestava vnimat okolie a MA SVOJ SVET a len ten. O par stovak menej kuskov a bolo by to vporiadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Možná by bylo dobrý si o "spomínanom fešákovi" něco zjistit, než vypálíte svoje rozumy o odcizení a zahleděnosti od boku. Je to jeden z nejpříjemnějších moderátorů na TimeZone, který přátelským tónem odpovídá na spoustu dotazů, bez vytahování sdílí obrázky ze svý sbírky, která napřídklad v oblasti hodinek s Lemanií a vintage Seiko asi nemá na světě obdoby. Kromě toho ještě sbírá vintage auta a motorky a pravděpodobně má širší obzory v řadě oborů než většina místních členů. Bohatej a milej chlapík s hezkými koníčky, co víc si přát. Není to radost, kombinovat AM Vox 1 s Aston Martin DB Nebo krásný AP Chrono s XJR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Pro mě asi neuvěřitelné..Ale nádherné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 6. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 sbírka... ty seika určitě nekupoval primárně kvůli tomu aby je nosil, ale do sbírky - sběratelé známek svoje hradčany na dopisy taky nelepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 šťastný to člověk 1) sbírá hodinky 2) sbírá auta a motorky 3) není ženatý (nikde o tom není zmínka, ale nevěřím, že je ženatý :-)))))) prostě šťastný chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se