Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se na vyřazovací zápasy moc těším! Kolaps jsem vydejchal v okamžiku, kdy mě kamarád po zápase asi v půlnoci vzbudil mobilem, že prej mám honem mazat k oknu, a jak jsem tam já debil vospalej dorazil, tak von ten vůl, jestli prej taky vidím ten krááásnej tureckej půlměsíc !! :D :D

A bylo po stesku :D

Teď mě jen mrzí, že novinářský chytrolíni zařadili Čechína do jedenáctky největších kixařů - to si fakt nezaslouží!! Nemalujte čerta na zeď, postoupí portugalsko, oranjes, španělsko a chorvatsko !! :)

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Takže nakonec hned vypadly týmy, který hrály dobrej fotbal, Portugalsko a Chorvatsko ...

Turecka se drží klika, škoda, že nemůže dojít k finále Holandsko vs. Španělsko, ME by to slušelo ...

Tahkle to vypadá na finále Holandsko vs. Německo ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

No ti turci, to uz snad ani neni mozne! Me srdce zaplesalo ve 119te minute, a ve 120te jsem malem dostal infarkt. No a na penalty se nedalo divat. Ti chorvati to naprosto zmrvili! Doufam ze nemcouri ukonci to turecke evropske tazeni...

Odesláno (upraveno)

e e...finále bude Turecko X Rusko, jsem vsadil na Turecko, ze vyhraje EM...nemohl jsem odolat kursu 25:1 :thumbsup_anim:

he, až zpětně jsem si přečetl příspěvěk od Filipsa

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno
e e...finále bude Turecko X Rusko, jsem vsadil na Turecko, ze vyhraje EM...nemohl jsem odolat kursu 25:1 :thumbsup_anim:

he, až zpětně jsem si přečetl příspěvěk od Filipsa

Já mám vsazeno na Holandsko, sice "trochu" nižší kurs, ale věřím tomu... jestli vyhraje Turecko, tak ten tiket asi vzteky sežeru :gun_bandana: ...

Odesláno

To, že si takto poradí Rusové s Holanďany, to jsem teda nečekal ... Je vidět, že když je dobrý trenér, má k dispozici kvalitní hráče a ušije správnou taktiku, jde to ...

Odesláno
Myslím si, že holanďani a portugalci zemřou na atraktivitu fotbalu, stejně jako např. brazilci v 86 mexiku. obávám se, že italská defenziva a německá disciplína bude ve vyřazovacích kolech slavit úspěch :thumbsdown_anim:

Perfektní odhad klobouk dolů .

Odesláno
To, že si takto poradí Rusové s Holanďany, to jsem teda nečekal ... Je vidět, že když je dobrý trenér, má k dispozici kvalitní hráče a ušije správnou taktiku, jde to ...

Hlavně, když mu hráči běhají a hrají přímo na soupeřovu branku.

Odesláno
tak už nám vypadla i itálie... uvidíme, jestli španělé zopakují výkon proti rusům :)

Spanelsko bylo lepsi, to se myslim musi uznat. Pote co jsem videl propad vykonu u Holandanu, Nemcu, Italu.... uz si vubec netroufam tipovat.

Odesláno

Nejvíc se mi líbí rusové, bojovný a běhavý fotbal,( žádné složitosti se strategií a taktizováním, "chozením si pro fauly", "těžby ze standartek") na který nemají tradiční evropské mančafty se svoji zdegenerovanou hrou kloudnou odpoveď.

Odesláno

Tipnul bych si finále Německo - Španělsko. Tipuju, že španělé rusy opět porazí, i když jim to budou rusové chtít určitě oplatit. A Turecko je hodně oslabené, němci si je podají. btw. nejvíc se mi líbila prognóza Milana Luhového, že gól v nastavení dá Panucci a to vlastní :D

Odesláno (upraveno)

Myslím, že rozhodně češi nemají co petrovi čechovi vyčítat... lehmann je opravdová díra :) - zatím co mohl pustit, tak pustil... ještě že ten útok a chuť hrát je tady vyrovnaná :2guns:

edit/ tak nakonec zabrali a dali to... ne že bych měl němce rád, ale mám je raději než turky :)

Upraveno uživatelem skik
Odesláno

Já jsem fandil Turkům, Němce nějak nemusím. Ale jinak to byla pěkná hra. Svižná, bez hromady faulů,...a brankového ping-pongu v posledních 10-ti minutách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...