edas Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Bohužel to tentokrát moc nevidím... Udělám pro to ale maximum.
Messiah Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) tak honem další a další!!! Ať to má šmrnc - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (úterky a čtvrtky nemůžu) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax - Jiřina - nivarox Připisujte se !!!! Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Messiah
martin1 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Tentokrat neprijdu. Uz mam jiny plan. Srazy je potreba planovat s vetsim predstihem ;-)
Xpak Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 martin1 napsal: Tentokrat neprijdu. Uz mam jiny plan. Srazy je potreba planovat s vetsim predstihem ;-) Souhlasím, je to moc nadoraz, nestíhám to.
Vit Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 (upraveno) Messiah napsal: tak honem další a další!!! Ať to má šmrnc - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (úterky a čtvrtky nemůžu) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax - Jiřina - nivarox Připisujte se !!!! TAK CO UDĚLÁME TEN SRAZ ZÍTRA V UH? (nerad bych dopadl jako při jednom minisrazu v minulosti, jehož jedinými účastníky jsem byl já a moje (tehdy tříletá) dcera). Upraveno 8. prosince 2009 uživatelem Vit
Messiah Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Cau ja se musim oluvit ze srazu pac 40 teplotu...
Jiřina Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Vit napsal: TAK CO UDĚLÁME TEN SRAZ ZÍTRA V UH? (nerad bych dopadl jako při jednom minisrazu v minulosti, jehož jedinými účastníky jsem byl já a moje (tehdy tříletá) dcera). To nedám...sorry
Vit Odesláno 9. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Jiřina napsal: To nedám...sorry Nevadí, nic nám neuteče, domluvíme se jindy.
Xpak Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Já bych to viděl tak na druhou půli ledna...to už s sebou vezmu nové U1 .
Messiah Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Xpak napsal: Já bych to viděl tak na druhou půli ledna...to už s sebou vezmu nové U1 . No nekecej! To je nemohl v CR mit nikdo pred tim nez jsem si je musel koupit abych se podival ?! Druha pulka ledna je OK
Xpak Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Přemýšlel jsem o nich asi půl roku....dnes dorazily....mám je na ruce. Super !
Vit Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Xpak napsal: Přemýšlel jsem o nich asi půl roku....dnes dorazily....mám je na ruce. Super ! Gratuluju, už se na ně těším.
Messiah Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Vit napsal: Gratuluju, už se na ně těším. Jsou famozni lec prilis sportovni... Do prace se nehodi..
Xpak Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Messiah napsal: Jsou famozni lec prilis sportovni... Do prace se nehodi.. Oblek v práci naštěstí nenosím, takže tohle mě netrápí.
Vit Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Ahoj kluci, tak moje LUM TECHy jsou konečně na cestě z USA. Domluvil jsem se s Robertem (člen PE3XXX - www.kabtime.eu ), že by mi je přivezl. Byl by ochoten přijet na náš případný sraz a ukázat nám některé modely. Připisujte se prosím vy, kteří jste ochotni přijet. Sraz v Uherském Hradišti 19.2.2010 - pátek - cca v 17 ? 18 hod (čas ještě upřesníme): 1) VIT PS: - navrhuji stejnou restauraci jako na prvním srazu: Na baště - do závorky připisujte čas, který vám nejvíce vyhovuje
Radimk Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Ne v pátek!! To fakt nedám. Přez týden večer v poho, ale pátky a víkendy mám plný.
Skipi Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Tak já právě jedině v pátek nebo víkend, přes týden to nepůjde.
Skipi Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Sraz v Uherském Hradišti 19.2.2010 - pátek - cca v 17 ? 18 hod (čas ještě upřesníme): 1) VIT2) Skipi PS: - navrhuji stejnou restauraci jako na prvním srazu: Na baště - do závorky připisujte čas, který vám nejvíce vyhovuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se