bohus76 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Nechme to do konce týdne, rozhodne kde bude víc lidí. Zkuste nadhodit i tipy na místa konání. My máme ověřenou restauraci na Klubu Kultury v Hradišti odkaz zde http://www.no6.cz/restaurace-no6/fotogalerie/restaurace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Věřím že to bude tentokrát ve Zlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Napiš, inspirace není nikdy dost :-) OK, napsal jsem mu, ať se vyjádří, zda mu to sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 pátek 2.12.2011Vít (UH)Bohus76 /UH/ggrand(ZL)financ (ZL)Coolidge (ZL)edas (UH)kamilb(UH/ZL ZL/UH? já nevím,jede mi to všude stejně blbě)bedja(ZL/UH)Xpak(ZL) středa 30.11.2011ggrand(ZL)financ (ZL)Coolidge (ZL)bedja(ZL/UH) Xpak (ZL) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Díky za pozvání, ale na moravě jsem 18,19,20.11 a pak se kvůli práci dostanu někdy v druhé půlce ledna , dokonce ani na vánoce mi to nevyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Věřím že to bude tentokrát ve Zlíně. Zatím to vypadá na Zlín, na který termín se přidáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 pátek 2.12.2011Vít (UH)Bohus76 /UH/ggrand(ZL)financ (ZL)Coolidge (ZL)edas (UH)kamilb(UH/ZL ZL/UH? já nevím,jede mi to všude stejně blbě)bedja(ZL/UH)Xpak(ZL)Petr Svenda (Zl) středa 30.11.2011ggrand(ZL)financ (ZL)Coolidge (ZL)bedja(ZL/UH) Xpak (ZL)Petr Svenda (Zl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 pátek 2.12.2011 Vít (UH) Bohus76 /UH/ edas (UH) bedja(ZL/UH) kamilb(UH/ZL ZL/UH? já nevím,jede mi to všude stejně blbě) ggrand(ZL) financ (ZL) Coolidge (ZL) Xpak(ZL) Petr Svenda (ZL) středa 30.11.2011 ggrand(ZL) financ (ZL) Coolidge (ZL) bedja(ZL/UH) Xpak (ZL) Petr Svenda (Zl) Saprlote, UH zatím prohrává ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 pátek 2.12.2011 Vít (UH) Bohus76 /UH/ edas (UH) bedja(ZL/UH) kamilb(UH/ZL ZL/UH? já nevím,jede mi to všude stejně blbě) ggrand(ZL) financ (ZL) Coolidge (ZL) Xpak(ZL) Petr Svenda (ZL) středa 30.11.2011 ggrand(ZL) financ (ZL) Coolidge (ZL) bedja(ZL/UH) Xpak (ZL) Petr Svenda (Zl) Saprlote, UH zatím prohrává ... Zatím Vám bude stačit jedno auto :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Zatím Vám bude stačit jedno auto :-)) Budem si muset vyrobit nějaké černé duše /sorry,nedalo mi to/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Budem si muset vyrobit nějaké černé duše /sorry,nedalo mi to/. Nebo přesvědčit Bedju a KamilaB, že UH je pro ně lepší .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) Nebo přesvědčit Bedju a KamilaB, že UH je pro ně lepší .... ..kluci vždyť to není do Zlína 100 kilometrů..!! ..ale jak jsem již psal, je mě to jedno..byl jsem na srazu i v Brně a pojedu i do Prahy jak bude..je to jenom o tom chtít.. Edit: jo a byl jsem i na srazu v UH... Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Vzhledem ke včerejšímu hromadnému banu prodloužíme hlasování do dnešní půlnoci. Kdo ví o nějaké slušnější restauraci kde nás nevyhodí v deset, dá se tam i pojíst a nebude tam nahuleno že neuvidím hodinky, tak sem s ní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ..jsem myslel...že to mám banána já...! dokonce jsem to zapil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Vzhledem ke včerejšímu hromadnému banu prodloužíme hlasování do dnešní půlnoci. Kdo ví o nějaké slušnější restauraci kde nás nevyhodí v deset, dá se tam i pojíst a nebude tam nahuleno že neuvidím hodinky, tak sem s ní :-). TAMTAM Zlín.... : Pondělí - Čtvrtek 9 - 23 Pátek - Sobota 9 - 24 Neděle 9 - 22 parkování v poho..jídlo celkem dobré i dost místa..jen nápad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ..jsem myslel...že to mám banána já...! dokonce jsem to zapil.. Taky ses zkoušel připojit z různých IP adres? :-)) Ani mobil nešel. Dokonalý ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 TAMTAM Zlín.... : Pondělí - Čtvrtek 9 - 23 Pátek - Sobota 9 - 24 Neděle 9 - 22 parkování v poho..jídlo celkem dobré i dost místa..jen nápad.. Ten mě napadl taky (a ještě U Johana, ale to je mimo centrum a v pátek bude narváno). Nejsem zrovna nadšenec do nákupních center, ale jako základ velice dobrý. Laťka je nastavena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Taky ses zkoušel připojit z různých IP adres? :-)) Ani mobil nešel. Dokonalý ban. jj přesně....ale taková ůleva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Ten mě napadl taky (a ještě U Johana, ale to je mimo centrum a v pátek bude narváno). Nejsem zrovna nadšenec do nákupních center, ale jako základ velice dobrý. Laťka je nastavena. Johan bude full... tak když to dole od billy vemeš..výtahem..tak o nákupním centru skoro nevíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Mozna prijede i nekdo ze SK, psal mi Leviathan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se