Vjace Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Díky kluci. Až dojde příští měsíc nové Apollo, tak to teda všechno vybalím a vyfotím pohromadě. Co mi chybí a nemůžu sehnat za rozumnou cenu - Gemini IV, a.k.a modrásky. Na ch24 jich je jen pár a za hrozný ceny. Tak kdyby někdo chtěl podpořit mou sbírku... :-))) Jinak co se mých favoritů týče - Alaska na živo úžasné, stejně jako Snoopy, ale z limitek je to u mě Apollo 11 45th Anniversary, ty jsou v reálu tak hrozně zajímavé, hrozně pěkné hodinky. A vedle toho považuji za top Apollo-Soyuz s cifrem z meteoritu, který na světle hraje neskutečný koncert. Ovšem za mě úplný top jsou Speedy z 69, žádná limitka, ale klasické Speedy, které jsem na Omega fóru sehnal v kompletním balení (vč. účtenky z Vídně z Vánoc 1970), netknutý původní stav s čokoládovým cifrem, protože hodinky pán nosil cca tři dekády v Kalifornii. Když máš na ruce 50 let staré hodinky, které jsou fakt krásné a skvěle jdou, tak mám vždycky takovou radost z tohodle světa ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ty ma M3maniac a jsou uzasny... jen si nejsem uplne jistej jestli je pusti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Díky kluci. Až dojde příští měsíc nové Apollo, tak to teda všechno vybalím a vyfotím pohromadě. Co mi chybí a nemůžu sehnat za rozumnou cenu - Gemini IV, a.k.a modrásky. Na ch24 jich je jen pár a za hrozný ceny. Tak kdyby někdo chtěl podpořit mou sbírku... :-))) Jinak co se mých favoritů týče - Alaska na živo úžasné, stejně jako Snoopy, ale z limitek je to u mě Apollo 11 45th Anniversary, ty jsou v reálu tak hrozně zajímavé, hrozně pěkné hodinky. A vedle toho považuji za top Apollo-Soyuz s cifrem z meteoritu, který na světle hraje neskutečný koncert. Ovšem za mě úplný top jsou Speedy z 69, žádná limitka, ale klasické Speedy, které jsem na Omega fóru sehnal v kompletním balení (vč. účtenky z Vídně z Vánoc 1970), netknutý původní stav s čokoládovým cifrem, protože hodinky pán nosil cca tři dekády v Kalifornii. Když máš na ruce 50 let staré hodinky, které jsou fakt krásné a skvěle jdou, tak mám vždycky takovou radost z tohodle světa ;-) Sent from my iPhone using TapatalkAha, už jsem je našel ty 69, to je radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Aha, už jsem je našel ty 69, to je radost pohledět. Na té fotce ty 145.022-69 nejsou. Dám sem wristshot (i když to vlákno už trochu utíká od tématu): Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Díky kluci. Až dojde příští měsíc nové Apollo, tak to teda všechno vybalím a vyfotím pohromadě. Co mi chybí a nemůžu sehnat za rozumnou cenu - Gemini IV, a.k.a modrásky. Na ch24 jich je jen pár a za hrozný ceny. Tak kdyby někdo chtěl podpořit mou sbírku... :-))) Jinak co se mých favoritů týče - Alaska na živo úžasné, stejně jako Snoopy, ale z limitek je to u mě Apollo 11 45th Anniversary, ty jsou v reálu tak hrozně zajímavé, hrozně pěkné hodinky. A vedle toho považuji za top Apollo-Soyuz s cifrem z meteoritu, který na světle hraje neskutečný koncert. Ovšem za mě úplný top jsou Speedy z 69, žádná limitka, ale klasické Speedy, které jsem na Omega fóru sehnal v kompletním balení (vč. účtenky z Vídně z Vánoc 1970), netknutý původní stav s čokoládovým cifrem, protože hodinky pán nosil cca tři dekády v Kalifornii. Když máš na ruce 50 let staré hodinky, které jsou fakt krásné a skvěle jdou, tak mám vždycky takovou radost z tohodle světa ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Tato zbierka by si zasluzila osobne vlakno. Co tak nafotit kazdy jeden kusok Tvojej zbierky a pridat par komentarov? Myslim, ze by to bolo uzasne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 vjace, to je opravdu impozantni sbirka, za me 45th a alasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) Tady je jedno starší foto, kde chybí tuším další 4 kusy Apollo limitek, které jsem v mezičase sehnal. Sent from my iPhone using Tapatalk Koupit si malej domek nebo hodinky, to je, oc tu bezi.. Tohle na foru jen tezko bude mit konkurenci, alespon co se tyce Speedu urcite.. Kloboucek, velka parada! Chtel jsem se zeptat, jak dlouho jsi to daval dohromady? Stalo by za to alespon nektere kousky zvlast nafotit a neco k nim i pisnout, to by bylo hodne navstevovane vlakno.. Upraveno 18. července 2019 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Tak tohle teda vazne krasa! Kdyz se investuje mozkem i srdcem , muze to vypadat nejak takto, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Na té fotce ty 145.022-69 nejsou. Dám sem wristshot (i když to vlákno už trochu utíká od tématu): Sent from my iPhone using TapatalkAha, já myslel, že to jsou ty vlevo dole. Ten dial nemá chybu, DON je taky super, nezbývá než smeknout pomyslný klobouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Mít skoro 20 skoro stejnejch hodinek, tomu říkám láska. Moc pěkná sestavička. Jinak mám to stejně jak kolega Exiztence- za mě Alasky a titanový 45th, ty kdyby byly i s tahem tak už dávno mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/lide-mohou-v-praze-nahlednout-do-makety-lunarniho-modulu-apolla-11-40290477Urcite se zajdu juknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Mít skoro 20 skoro stejnejch hodinek, tomu říkám láska. Moc pěkná sestavička. Jinak mám to stejně jak kolega Exiztence- za mě Alasky a titanový 45th, ty kdyby byly i s tahem tak už dávno mám.Pamatuji jak jsem si ty titanovky zkousel pred lety u Dusaka na Pankraci, tusim ze byly za 150 a rikal jsem si, tyvoe speedy za 150 to me staci ty moje za 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak to je mistrovská sbírka, to bych rád viděl na živo! Postavím se také do řady obdivovatelů ;-)Mám to stejně, mít na ruce hodinky který pamatují 4-5 dekád to je něco zvláštního co s novymi hodinkami nekoupíš...Ty moony z 69 jsou fakt parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 (upraveno) Nějak mi to nechce vyhodit náhled. Upraveno 20. července 2019 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jupí! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Hluboká poklona Tak konečně první kousek na fóru Jsem zvědavej na live dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 parada!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tady je jedno starší foto, kde chybí tuším další 4 kusy Apollo limitek, které jsem v mezičase sehnal. Sent from my iPhone using Tapatalk Opravdu nadherna kolekce. Klobouk dolu. Napadaji me slova jako: hodinkové grály, sběratelské mety nebo plnění snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se