xbraj19 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Super, že to vyšlo. Gratulace. Teď by to chtělo pořádnou recenzi na všechny Apollo limitky, včetně fotodokumentace. Co?
Petr72 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Super ! Gratulujem a pripájam sa s prosbou k xbrajovy o recenzie a fotky
Vjace Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Hoši, jen v rychlosti (nějak nestíhám) - hodinky naživo pěkné, grafika na subdialu zbytečná, ale dá se to přežít, dýnko super, tah je petelice, nej tah na Speedmasterech. Korek jsem na to nezkoušel dávat a ani nebudu - podle fotek na OF a zkušenosti majitelů to není nic moc. Kufřík s lunárním modulem a ty serepetičky okolo moc pěkné. Kolem a kolem, jsem moc spokojen. A o to tu jde, že jo ;-) Rychlý cvak v kuchyni pod umělým světlem. Ps: Dušák prý má v ČR dva kusy pro zákazníky, možná si ale jeden kus bral pan majitel (dnešní slova obsluhy v butiku). A ještě minulý týden byl volný jeden kus full goldů. Takže kdybyste někdo měl zájem :-) Upraveno 25. července 2019 uživatelem Vjace
Tenglis Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Bingo! Nádhera. Mi se líbí i ten Aldrinuv zadek :-)
Seamaster Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 https://www.watchbooksonly.com/e-book/Apollo11-Only.pdf
Axel Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Omega by mela poslat spiony do fabriky na Tudory, Oris, pripadne Wardy.. Vlastne i klidne na Taiwan k Seiku. Prostoze ten halo efekt na safiru je tragickej. Tim nechci kazit rozhodne radost z noveho kousku, konecne vzhledem k raketove rostouci cene to nikoho netankuje, me to ale vzdycky taha uplne oci.. PROC?! To je snad nejaka zvlastni forma sadismu.. Povedeny hodinky s vybornymi detaily dojebu sklem s mlecnym okrajem. I moje Seika za 4 tisice maji lepsi klenuty sklo, i kdyz teda mineralni.. Chtelo by to na chvilku prestat razit dalsi a dalsi limitovane edice a po letech Moony trochu posunout..
AdaMoss Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Podle mě je to tak, že Omega chtěla tu Speedmaster řadu přiblížit víc lidem. Safír je dneska standard u hodinek za 10k takže když si někdo ne zcela zasvěcený přečte "Plastový sklíčko" u hodinek za kilo, tak to může překvapit. Navíc pro NASA pořád musí dělat ty s Hesalitem. Třeba je to tak, že konstrukce pouzdra to prostě jinak nedovoluje. Pochybuju, že kdyby to šlo udělat ve stávajícím pouzdře s pěkným bezmlíkovým safírem, tak že by na to Omega ještě nepřišla. Nevím, střílím od boku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se