Skarohlid Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Není kladívko jako kladivo. Já nejčastěji používám tohoto mazlíka 1
Nick06 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Není kladívko jako kladivo. Já nejčastěji používám tohoto mazlíka Teď fakt nevím, děláš si legraci? Moje nářadí ( hobby- nejsem řemeslník ) není univerzální- kleště jsou kleště, kladivo je kladivo atd.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
Moty Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 12 hodinami, YPO napsal: Já si dneska koupil do kabely tohle kladívko, ale nejsem si úplně jistej tím topůrkem. Nějakej tip na rolex mezi kladívkama maximálně do 250g ? *chtěl bych něco, aby to nebylo "dám čtyři rány a bude hotovo" Tohle má takový rolex hrany A sedí jak cena tak hmotnost hlavy https://www.richardashhorseshoes.co.uk/gdm-elite-driving-hammer-200g-225g-250g/
Skarohlid Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Myslím to vážně, dělám vyklízení pozůstalosti + bourací práce ( umakartové jádra a příčky ) tzn. Většina nábytku jde na třísky. Zbytek nářadí je aku od Milwaukee. Kleště Knipex, vydrží nesmysl a nikdy mne nezklamaly. Co se mi za roky používání osvědčilo je malá gola sada od Proxxon, takový nezmar co vydrží.
Nick06 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Myslím to vážně, dělám vyklízení pozůstalosti + bourací práce ( umakartové jádra a příčky ) tzn. Většina nábytku jde na třísky. Zbytek nářadí je aku od Milwaukee. Kleště Knipex, vydrží nesmysl a nikdy mne nezklamaly. Co se mi za roky používání osvědčilo je malá gola sada od Proxxon, takový nezmar co vydrží. Ok, jen jsem nepochopil že když potřebuješ tím pajzer něco rozdělat tak potřebuješ aj to kladivo co je na druhé straně. Šaluňk není umakartOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Skarohlid Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Minulý týden jsme dělali demolici menší stodoly. Hlavu kladiva používáš na páčení desek z podbití, pajzr na páčení trámů a samotné kladivo na sundání opláštění. Jinak ho používám i jako malé beranidlo když něco likviduji. Na umakartové jádra mám pilu 1
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna @cubic A kam se Ti cestou zatoulal "prcek" #100? ...Teď už chybí jenom ty "padesátkové" zaarchivovat (resp. převelet do druhé "záložní" sady), nahradit zubatýma "Cobrama" a budeš připraven na konec světa
cubic Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 2 hodinami, Radek124 napsal: @cubic A kam se Ti cestou zatoulal "prcek" #100? ...Teď už chybí jenom ty "padesátkové" zaarchivovat (resp. převelet do druhé "záložní" sady), nahradit zubatýma "Cobrama" a budeš připraven na konec světa Překvapilo mě, že tam je na ně šochtlik, takže opět něco doplnit Cobry budou muset jít časem také ve velké sadě. Na konec světa se musí člověk kvalitně vybavit 1
YPO Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna 25 let sem měl jeden multi šroubovák a vystačil sem si s ním. Teď mám multi šroubováky 4 a když otevřu kabelu tak nevím kterej vyndat. + další na cestě To by se jeden posral.
Tobi Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna To je jednoduchý-lidi maj moc peněz a roupama nevědí coby, nerozlišují co je potřeba a co jen chtějí . 1 1
zceyee Odesláno 30. srpna Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Kdyby rozlišovali co je třeba, kabela by mu nestačila. Upraveno 30. srpna uživatelem zceyee
OndraPod Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Nářadí není nikdy dost Nemluvě o tom, že mám sice x sad klíču a imbusů, ale ten co zrovna nutně potřebuju nemůžu samozřejmě najít Upraveno 30. srpna uživatelem OndraPod 1
horal Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) před 6 hodinami, YPO napsal: 25 let sem měl jeden multi šroubovák a vystačil sem si s ním. Teď mám multi šroubováky 4 a když otevřu kabelu tak nevím kterej vyndat. + další na cestě To by se jeden posral. Co máš za multi šroubováky? Pro inspiraci. Díky. Upraveno 30. srpna uživatelem horal
YPO Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) První jsem dostal od kamaráda a zbytek koupil v holandsku. MEGAPRO Baví mě protáčení v přední části úchopu a protáčející patka. Je to vymakaný i když dnes asi standard. Za 25 let jsem zkurvil jenom jeden bit když sem byl linej a vrazil ho do vrtačky. Upraveno 30. srpna uživatelem YPO 1
Jehlan Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 5 hodinami, YPO napsal: Já mám teda jenom ty roupy. tak se tomu říkalo dřív, dnes je to ADHD 1
Radek124 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Spíš "obsedantně-kompulzivní porucha" (OCD) - ale tu tady na Chronomagu máme svým způsobem asi všichni, liší se jen počty dalších oborů ve kterých to s náma taky mlátí 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se