Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Není kladívko jako kladivo.  Já nejčastěji používám tohoto mazlíka 
Screenshot_20250806_064554_Gallery.thumb.jpg.3eac9a16f3cd5384585f34475bf4b9b1.jpg
Teď fakt nevím, děláš si legraci? Moje nářadí ( hobby- nejsem řemeslník ) není univerzální- kleště jsou kleště, kladivo je kladivo atd.81966ad4a945c8041bec90bff8084089.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, YPO napsal:

Já si dneska koupil do kabely tohle kladívko, ale nejsem si úplně jistej tím topůrkem.

Nějakej tip na rolex mezi kladívkama maximálně do 250g ?

*chtěl bych něco, aby to nebylo "dám čtyři rány a bude hotovo"

Tohle má takový rolex hrany

image.png.1a669bb88ceeb7a7b74de3f102f75b80.png

A sedí jak cena tak hmotnost hlavy

https://www.richardashhorseshoes.co.uk/gdm-elite-driving-hammer-200g-225g-250g/

Odesláno

Myslím to vážně, dělám vyklízení pozůstalosti + bourací práce ( umakartové jádra a příčky )  tzn. Většina nábytku jde na třísky.  Zbytek nářadí je aku od Milwaukee.  Kleště Knipex, vydrží nesmysl a nikdy mne nezklamaly.  Co se mi za roky používání osvědčilo je malá gola sada od Proxxon, takový nezmar co vydrží. 

Odesláno
Myslím to vážně, dělám vyklízení pozůstalosti + bourací práce ( umakartové jádra a příčky )  tzn. Většina nábytku jde na třísky.  Zbytek nářadí je aku od Milwaukee.  Kleště Knipex, vydrží nesmysl a nikdy mne nezklamaly.  Co se mi za roky používání osvědčilo je malá gola sada od Proxxon, takový nezmar co vydrží. 
Ok, jen jsem nepochopil že když potřebuješ tím pajzer něco rozdělat tak potřebuješ aj to kladivo co je na druhé straně. Šaluňk není umakartb97c6d04d827775503dd65c508609986.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno

Minulý týden jsme dělali demolici menší stodoly. Hlavu kladiva používáš na páčení desek z podbití, pajzr na páčení trámů a samotné kladivo na sundání opláštění.  Jinak ho používám i jako malé beranidlo když něco likviduji.  Na umakartové jádra mám pilu 

Screenshot_20250806_084435_Chrome.jpg

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

@cubic A kam se Ti cestou zatoulal "prcek" #100? :huh:

...Teď už chybí jenom ty "padesátkové" zaarchivovat (resp. převelet do druhé "záložní" sady), nahradit zubatýma "Cobrama" a budeš připraven na konec světa :speak_cool:

Odesláno
před 2 hodinami, Radek124 napsal:

@cubic A kam se Ti cestou zatoulal "prcek" #100? :huh:

...Teď už chybí jenom ty "padesátkové" zaarchivovat (resp. převelet do druhé "záložní" sady), nahradit zubatýma "Cobrama" a budeš připraven na konec světa :speak_cool:

Překvapilo mě, že tam je na ně šochtlik, takže opět něco doplnit 🤦‍♂️

Cobry budou muset jít časem také ve velké sadě. Na konec světa se musí člověk kvalitně vybavit 😜

• Haha 1
Odesláno

25 let sem měl jeden multi šroubovák a vystačil sem si s ním.

Teď mám multi šroubováky 4 a když otevřu kabelu tak nevím kterej vyndat.

+ další na cestě 

To by se jeden posral.

Odesláno (upraveno)

Nářadí není nikdy dost ;)

Nemluvě o tom, že mám sice x sad klíču a imbusů, ale ten co zrovna nutně potřebuju nemůžu samozřejmě najít 😂

IMG_20250830_164237.thumb.jpg.0bb4a424ae469f5a443db1f9ebd274e8.jpg

Upraveno uživatelem OndraPod
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, YPO napsal:

25 let sem měl jeden multi šroubovák a vystačil sem si s ním.

Teď mám multi šroubováky 4 a když otevřu kabelu tak nevím kterej vyndat.

+ další na cestě 

To by se jeden posral.

Co máš za multi šroubováky?

Pro inspiraci. 

Díky.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno (upraveno)

První jsem dostal od kamaráda a zbytek koupil v holandsku.

MEGAPRO

Baví mě protáčení v přední části úchopu a protáčející patka. Je to vymakaný i když dnes asi standard.

Za 25 let jsem zkurvil jenom jeden bit když sem byl linej a vrazil ho do vrtačky.

Upraveno uživatelem YPO
  • Like 1
Odesláno

Spíš "obsedantně-kompulzivní porucha" (OCD) - ale tu tady na Chronomagu máme svým způsobem asi všichni, liší se jen počty dalších oborů ve kterých to s náma taky mlátí :speak_cool:

• Haha 2
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...