Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Zdravím,mám možnost koupě za 4900kč těchto použitých quartz hodinek Certina,jen jsem o tomto modelu nikde nic neobjevil.Myslím si že to bude řada Turtle.Máte někdo s nimi zkušenost?Kvalita zpracování,posílám foto přímo těch,které mohu koupit.Děkuji předem za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Opravdu chceš dát za tohle 5k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Opravdu chceš dát za tohle 5k?A důvody proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Bude to nejspíš DS Diver, každopádně souhlas s kolegou. IMHO cenovka kolem 1000-1500 CZK by byla možná přijatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 A důvody proč ne? Spíš bys měl vědět důvody, proč jo, a to ty sám. Líbí se ti? Proč chceš nějakej historickej model potápek? Má pro tebe nějakou hodnotu? Páč jinak to nedává smysl a navíc je ten model uberhnusnej.Racionálně - protože 100WR Certinu koupíš novou lehce přes 6 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 5k je dost, jsou malé, mercedes hodinovka nepříliš originální, ale pořád lepší než to dát za třeba festinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Viz KFL. Todle bude s poštovnym a výpalnym o něco dražší, ale je to jiný kafe a sou nový.. 199 USD - https://www.jomashop.com/certina-watch-c0074101104101.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Viz KFL. Todle bude s poštovnym a výpalnym o něco dražší, ale je to jiný kafe a sou nový.. 199 USD - https://www.jomashop.com/certina-watch-c0074101104101.htmlAle ty jsou vizuálně nehezký,takže tyhle co jsem posílal tu cenovku nemají.Ok Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jak nemaji cenovku? Maji 4900, ne? Jsi psal. Pokud jsi za ne ochotny tolik dat, tak proc ne. To, ze je ta cena vys nez je zdravo, je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jestli se ti opravdu líbí tak proč ne, ale je to opravdu starý model a já osobně bych do toho nešel. za tyhle peníze je to předražený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jestli se ti opravdu líbí tak proč ne, ale je to opravdu starý model a já osobně bych do toho nešel. za tyhle peníze je to předražený.Dobře,díky za odpověď.Je to škoda,Takovej vzhled hodinek už člověk v dnešní době nenajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Podle mě mají hodnotu tak 3000 maximálně.A jak říkám pokud se ti líbí a jsi ochotný to za ně dát proč ne.Myslím že za tyto peníze se nikdy neprodají a prodávající bude muset vychladnout tak můžeš koupit potom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Podle mě mají hodnotu tak 3000 maximálně.A jak říkám pokud se ti líbí a jsi ochotný to za ně dát proč ne.Myslím že za tyto peníze se nikdy neprodají a prodávající bude muset vychladnout tak můžeš koupit potom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Tak to mi mrzí,že Pražský hodinářství s hodnocením 4,2 má takhle natažený ceny,když ví kolik lidí se o hodinky opravdu zajímá a ví za kolik se co může pohybovat.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Budu pouze spekulovat, ale podle mě je to natažený přesně o jejich marži. Což je u každého obchodníka pokud nekupuješ přímo od lidí. Zkus ebay nebo tak něco někde je určitě najdeš za lepší peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jo a nebo je to komise? Nicméně celé tvé vlákno na mě působí strašně účelově? Ale možná se mi to zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jo a nebo je to komise? Nicméně celé tvé vlákno na mě působí strašně účelově? Ale možná se mi to zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Na me uz taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav91 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jak to myslíš účelově?Jen mi zajímají rady zkušenějších,vím že dobrá koupě hodinek je o štěstí a když mi tu 11 lidí napíše že bych koupil hodinky s 2krat nižší hodnotou než bych zaplatil,tak jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 OK, položíš otázku, na kterou můžeš najít milion odpovědí na netu. Pak děláš vykuleného a pak to vypálíš na PH. Je to srozumitelné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se