Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,mám možnost koupě za 4900kč těchto použitých quartz hodinek Certina,jen jsem o tomto modelu nikde nic neobjevil.Myslím si že to bude řada Turtle.Máte někdo s nimi zkušenost?Kvalita zpracování,posílám foto přímo těch,které mohu koupit.Děkuji předem za odpovědi.

post-67890-0-94375700-1559133470_thumb.png

Odesláno
  V 29. 5. 2019 v 12:56, Ladislav91 napsal:

A důvody proč ne?

Spíš bys měl vědět důvody, proč jo, a to ty sám. Líbí se ti? Proč chceš nějakej historickej model potápek? Má pro tebe nějakou hodnotu? Páč jinak to nedává smysl a navíc je ten model uberhnusnej.

Racionálně - protože 100WR Certinu koupíš novou lehce přes 6 tisíc. 

Odesláno

Jestli se ti opravdu líbí tak proč ne, ale je to opravdu starý model a já osobně bych do toho nešel. za tyhle peníze je to předražený.

Odesláno
  V 29. 5. 2019 v 13:33, l3stat napsal:

Jestli se ti opravdu líbí tak proč ne, ale je to opravdu starý model a já osobně bych do toho nešel. za tyhle peníze je to předražený.

Dobře,díky za odpověď.Je to škoda,Takovej vzhled hodinek už člověk v dnešní době nenajde.

Odesláno

Podle mě mají hodnotu tak 3000 maximálně.

A jak říkám pokud se ti líbí a jsi ochotný to za ně dát proč ne.

Myslím že za tyto peníze se nikdy neprodají a prodávající bude muset vychladnout tak můžeš koupit potom.

Odesláno
  V 29. 5. 2019 v 17:12, l3stat napsal:

Podle mě mají hodnotu tak 3000 maximálně.

A jak říkám pokud se ti líbí a jsi ochotný to za ně dát proč ne.

Myslím že za tyto peníze se nikdy neprodají a prodávající bude muset vychladnout tak můžeš koupit potom.

Odesláno

Tak to mi mrzí,že Pražský hodinářství s hodnocením 4,2 má takhle natažený ceny,když ví kolik lidí se o hodinky opravdu zajímá a ví za kolik se co může pohybovat.Děkuji.

Odesláno

Budu pouze spekulovat, ale podle mě je to natažený přesně o jejich marži. Což je u každého obchodníka pokud nekupuješ přímo od lidí. Zkus ebay nebo tak něco někde je určitě najdeš za lepší peníz.

Odesláno

Jak to myslíš účelově?Jen mi zajímají rady zkušenějších,vím že dobrá koupě hodinek je o štěstí a když mi tu 11 lidí napíše že bych koupil hodinky s 2krat nižší hodnotou než bych zaplatil,tak jsem rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...