Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem u něho hodinky jedny ok a druhé nefunkční. Napsal mu co a jak a já mu je poslal zpátky. Přišly mu a od té doby nic.

Žádná odpověd. Tak nevím. :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

s obratom 20 milionov USD na ebay asi nebude "podvodnicek". predal 150.000 kusov hodiniek a ma 50.000 klientov, cize u neho ludia nakupuju pravidelne. kupoval som u neho 2x a vzdy som bol maximalne spokojny. rychly, odpovedal, posielal rychlo. predpokladam, ze aj reklamaciu vyriesi spravodlivo. odporucam si v komunikacii uvedomit, ze postkomunisticke krajiny a taliansko nepatria k "serioznym" krajinam a vybudovat si "obchodne" renome isty cast trva.

Upraveno uživatelem rodo555dx
Odesláno
s obratom 20 milionov USD na ebay asi nebude "podvodnicek". predal 150.000 kusov hodiniek a ma 50.000 klientov, cize u neho ludia nakupuju pravidelne. kupoval som u neho 2x a vzdy som bol maximalne spokojny. rychly, odpovedal, posielal rychlo. predpokladam, ze aj reklamaciu vyriesi spravodlivo. ...

S tím souhlasím. Řešil jsem s ním taky jednu reklamaci a vše bylo OK.

Odesláno
....odporucam si v komunikacii uvedomit, ze postkomunisticke krajiny a taliansko nepatria k "serioznym" krajinam a vybudovat si "obchodne" renome isty cast trva.

Co maj vlastně všichni proti Italům?

Odesláno
s obratom 20 milionov USD na ebay asi nebude "podvodnicek". predal 150.000 kusov hodiniek a ma 50.000 klientov, cize u neho ludia nakupuju pravidelne. kupoval som u neho 2x a vzdy som bol maximalne spokojny. rychly, odpovedal, posielal rychlo. predpokladam, ze aj reklamaciu vyriesi spravodlivo. odporucam si v komunikacii uvedomit, ze postkomunisticke krajiny a taliansko nepatria k "serioznym" krajinam a vybudovat si "obchodne" renome isty cast trva.

Sorry, ale obrat na e-bay neznamena nic, viz. treba AutenticWatch a grgova story... ;)

TIm samozrejme nechci rict, ze by byl Pokemon zlodejicek, ale neimplikoval bych to tim, kolik ma na e-bay feedbacku apod.

Odesláno
Sorry, ale obrat na e-bay neznamena nic, viz. treba AutenticWatch a grgova story... ;)

TIm samozrejme nechci rict, ze by byl Pokemon zlodejicek, ale neimplikoval bych to tim, kolik ma na e-bay feedbacku apod.

Grga ale nekupoval u Autheticu pres ebay, ale pres jejich web (na ten maji celkem dost negativnich recenzi na netu), na ebay si podle me nic podobneho nedovoli, protoze je to pro ne dulezity prodejni kanal ;)

Odesláno

Musím souhlasit s boo-bee -kem. Feedback a vše okolo, po mých různých zkušenostech, můžu převést i na to kolik se komu podařilo ojebat lidí.

Potom co jsem dal dispute přišel email že:

So sorry for the late reply, the watch will be ready next week, according to the service centre, a small mechanism is loose and they will fix it back to make it good, and will ship back to you soon.

Soon znamená už měsíc. Když jsem mu hodinky poslal zpátky, a chtěl po něm nějakej revanš bylo ticho po pěšině.

Někdy mi to připadá, že to tak zkouší, to myslím všeobecně.

To rodo555dx : odporucam si v komunikacii uvedomit, ze postkomunisticke krajiny a taliansko nepatria k "serioznym" krajinam a vybudovat si "obchodne" renome isty cast trva.

Co to meleš, když někomu pošlu prachy dopředu, za jeho podmínek.

Odesláno

ja mam od pkemona nejakych 6 hodiniek a z toho jednu reklamaciu ktora prebehla v najvacsom poriadku.... rozhodne si nemyslim ze by to bol pan s ktorym sa nejde dohodnut.

Odesláno

U pokemona jsem kupoval své první mechaniky někdy v lednu 2006, měsíc po objevení tohoto úchylného webu. Měl jsem nulový feedback na ebay a přesto to proběhlo naprosto bez problémů, stejně jako mnoho dalších pozdějiších obchodů s ním. Komunikace špičková!

Není problém v tom "poslal" to je dosti široký pojem, možná se ten balík ještě válí někde na parníku :smile_anim:

Odesláno
U pokemona jsem kupoval své první mechaniky někdy v lednu 2006, měsíc po objevení tohoto úchylného webu. Měl jsem nulový feedback na ebay a přesto to proběhlo naprosto bez problémů, stejně jako mnoho dalších pozdějiších obchodů s ním. Komunikace špičková!

Není problém v tom "poslal" to je dosti široký pojem, možná se ten balík ještě válí někde na parníku :smile_anim:

Trochu to chce pořádně číst, on už je má.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...