richiecerny Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Snad si tu nikdo nemysli, ze kdyz si nekde zkousi jakekoli hodinky a nekoupi si je, ze je nekoupi nekdo dalsi uz po nekom vyzkouseny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března kdyz sem se byl podivat v Rolexu v Parizi tak tam meli vyrovnane hodinky s tim ze nejsou naprodej ale jen predvadeci myslel sem ze to nejak podobne funguje i u nas jen si to treba presouvaj mezi butikama at nemaj vsecko vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března A nemívali na tohle dema bez strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Myslím že je úplne bežnou praxou, že kým si hodinky neprídeš vyzdvihnúť, tak sú k dispozícií na vyskúšanie aj bežnej verejnosti. Samozrejme plne zafoliované aby nedošlo ku poškriabaniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března V 13. 3. 2025 v 18:13, ygys napsal: Myslím že je úplne bežnou praxou, že kým si hodinky neprídeš vyzdvihnúť, tak sú k dispozícií na vyskúšanie aj bežnej verejnosti. Samozrejme plne zafoliované aby nedošlo ku poškriabaniu Rozšířit Ty batgirl a spol. určitě nebudou kousky, které někdo nechtěl vyzvednout. Prostě mají něco na vyzkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března V 14. 3. 2025 v 7:10, Tomak napsal: Ty batgirl a spol. určitě nebudou kousky, které někdo nechtěl vyzvednout. Prostě mají něco na vyzkoušení. Rozšířit Nebo jsou třeba domluvení, že si je člověk vyzvedne do měsíce nebo tak… tak tam zatím “odpočívají”. Co vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 14. 3. 2025 v 7:34, tomina666 napsal: Nebo jsou třeba domluvení, že si je člověk vyzvedne do měsíce nebo tak… tak tam zatím “odpočívají”. Co vím. Rozšířit Ano, funguje to tak. Kdyz jsem chtěl jedny objednat, ale nebyly k dispozici, zavolali mě z AD hned jak se tam objevily a přímo říkali, že majitel si přijde za týden, že se mám stavit podívat. Stejně tak, když jsem si šel vyzvednout své, tak nebyl AD připraven a moje hodinky vyndavali z výlohy, takže nepochybuji o tom, že prošly mnoha rukama:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se