African Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června V 5. 6. 2025 v 19:41, Powerslave napsal: Ty nejobyčejnější Submarinery bych chtěl ani datum na nich nechci. Zkusím oba a uvidíme jestli mi aspoň někdo odpoví. Jak jsi dopadl?
Powerslave Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Mám přijet do butiku , jenom přes mail nebo telefon se zapsat nejde, takže si udělám výlet. Aspoň si je vyzkouším předtím než něco objednám.
Campino Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Podla mna je škoda si ten Rolex objednávať, vyčkávať nekonečno a nakoniec kúpiť. Však sa stačí pozrieť do predajného vlákna, tam sa toho váľa..a nikdo to nechce 1 1
African Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června V 14. 6. 2025 v 15:06, Powerslave napsal: Mám přijet do butiku , jenom přes mail nebo telefon se zapsat nejde, takže si udělám výlet. Aspoň si je vyzkouším předtím než něco objednám. Na nodate je teď čekačka cca. 3 roky, na date cca. 5. Ale na date většinou zapisují po nějaké nákupní historii pouze, co jsem tak pozoroval v okolí.
Skarohlid Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Hele,úplně to není dogma 28.4.2022 jsem poslal poptávkový formulář u hodinářství Bechyně. 1.3.2025 jsi byl vyzvednout nové suby s datumem. Nákupní historii jsem tam neměl žádnou,prostě se to musí vyčekat.... Jinak jsem koupil suby od místního člena a cca za 3 týdny mi volali, že mají hodinky na prodejně.
Powerslave Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Mě to čekání ani nevadí aspoň se mám na co těšit. Co jsem pochopil tak se můžu zapsat úplně na cokoliv.
Vladino125 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Hele,úplně to není dogma 28.4.2022 jsem poslal poptávkový formulář u hodinářství Bechyně. 1.3.2025 jsi byl vyzvednout nové suby s datumem. Nákupní historii jsem tam neměl žádnou,prostě se to musí vyčekat.... Jinak jsem koupil suby od místního člena a cca za 3 týdny mi volali, že mají hodinky na prodejně. Tak ja cakam od 3/21 - to si ma obehol Ale taktiez som zakupil lokalne aby som si sprijemnil cakanie.
Skarohlid Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 6 minutami, Vladino125 napsal: Tak ja cakam od 3/21 - to si ma obehol Ale taktiez som zakupil lokalne aby som si sprijemnil cakanie. Já je poměrně otravoval,tak 3 x do roka telefon jak to vypadá a jestli se něco nezměnilo....
Davis Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 1 minutou, Skarohlid napsal: Já je poměrně otravoval,tak 3 x do roka telefon jak to vypadá a jestli se něco nezměnilo.... Otravní ľudia si vydupú furt svoje, funguje to i u Rolexu vidím
Josef01 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Měl bych pro ně nápad, který aplikuje firma Astro-Physics, která vyrábí skvělé dalekohledy. Čekají doba na dalekohled je i přes 20 (slovy dvacet) let. Občas udělají loterii a losují lidi na objednávkách.
African Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 16 hodinami, Skarohlid napsal: Hele,úplně to není dogma 28.4.2022 jsem poslal poptávkový formulář u hodinářství Bechyně. 1.3.2025 jsi byl vyzvednout nové suby s datumem. Nákupní historii jsem tam neměl žádnou,prostě se to musí vyčekat.... Jinak jsem koupil suby od místního člena a cca za 3 týdny mi volali, že mají hodinky na prodejně. Občas magie zafunguje, já takhle dostal Expy dvojky ve velmi krátké lhůtě....ale v drtivé většině jsou ty dodací lhůty jak píšu. Na druhou stranu i když jsi zapsaný, nemusí se k tobě dostat nikdy jako v případě mého kamaradá, kterému několik dlouhých let říkají že má na Expy stále čekat
ivan_989 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Na batgirl cz/sk AD už nezapise do poradovnika, že?
furo Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 26 minutami, ivan_989 napsal: Na batgirl cz/sk AD už nezapise do poradovnika, že? v Sherone ma s tým poslali do riti už viackrát 2
rado74 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) před 3 hodinami, furo napsal: v Sherone ma s tým poslali do riti už viackrát takých nás je plná riť ............, tuším som sa ešte aj poďakoval Upraveno 17. června uživatelem rado74
Powerslave Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Já když to tu čtu tak budu rád když nakonec "dostanu" aspoň Datejusty 36. Což je druhá varianta kterou zvažuji...
ivan_989 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 4 hodinami, furo napsal: v Sherone ma s tým poslali do riti už viackrát Som sa tam bol spýtať jak sa darí mojej pozicii v poradovniku na zelene fluted DJ41 (ktoré som si už medzičasom kupil). Kupodivu som normálne stále v poradovniku figuroval a zevraj do konca roka by tu mali byť. Tak ak ich niekto chce, pozíciu mu darujem
Davis Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června @ivan_989 To je od teba šlachetné :). Odkedy čakáš na ten model?
Vortex-Tempus Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) před 5 hodinami, furo napsal: v Sherone ma s tým poslali do riti už viackrát V Sherone na teba bezkrka gorila zazera este pred tym ako otvoris dvere ze ta aj prejde chut ist dnu Ja tam uz nechodim ani skracovat tah… viac vitany sa clovek snad citi aj v justicaku Upraveno 17. června uživatelem Vortex-Tempus 1
ivan_989 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) před 27 minutami, Davis napsal: To je od teba šlachetné :). Odkedy čakáš na ten model? December 2023 před 16 minutami, Vortex-Tempus napsal: Sherone na teba bezkrka gorila zazera este pred tym ako otvoris dvere ze ta aj prejde chut ist dnu Hm. Teraz sú tam dve. Keď som vonku vyšiel na schod, hned mi otvorili dvere, pozdravili, rovnako aj keď som odchádzal. Úplne že pohoda. Upraveno 17. června uživatelem ivan_989
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se