Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

....a stejně mě tady baví ty komenty číst...:)i když je to o ničem...:ú) Rolex smutnej příběh doby, měl jsem tady zájem o jediný kousek a to o Camerony a když jsem chtěl slevu 500eur...tak řekl ,že ne... a pak mě tady dostala ta nabídka odrbaných no datů...za čtvrt mega, tak jsem zvědav jak to tady takhle dlouho půjde, je to smutné....a pokud je člověk nad věcí tak se tomu ve finále zasměje... :photo:

Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno (upraveno)

Ja ti nak nevim... Bud je chci nebo nechci.. ale psat prodávajícímu o slevu cca 10 000 Kc na hodinkach za cca 300 000 Kc a pak se rozcilovat nad tim, kam ten svet speje, mi prijde nejaky divny :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)

Hele ptal si se, tak jsem jen odpovídal, jinak se nerozčiluju jsem úplně v pohodě ;)Určitě je prodá , o tom je prodávající přesvědčen, nic víc...

Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno

Tady už se toho tolik napsalo. Tak jak to je. Prijdu do prodejny, chci ocel Suby, jak dlouho budu čekat? Jsou vůbec schopni odpovědět?

Nie, nevedia odhadnúť dodaciu dobu. Pravdaže ak ťa vôbec zapíšu.

Odesláno (upraveno)

Nie, ...

Díky, stejně to byla jen orientační otázka, proč bych je kupoval, když jsou teď už za vrcholem a půjdou asi ještě vejš, ale ne tak skokově. To už je teď blbá investice a natolik se mi nelibej, že bych je musel nutně mít.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Rolex smutnej příběh doby:

Proc smutnej? Pokud mame problemy tohohle typu, tak mi to pripada spis jako tezka pohoda, nez neco, z ceho bejt smutnej.

A nejak Ti neverim, zes kupoval hodinky za 10k EUR a nevzal je kvuli petistovce...

Odesláno

Proc smutnej? Pokud mame problemy tohohle typu, tak mi to pripada spis jako tezka pohoda, nez neco, z ceho bejt smutnej.

A nejak Ti neverim, zes kupoval hodinky za 10k EUR a nevzal je kvuli petistovce...

Hele, to jedno, za každou cenu je kupovat nemusím i když bych je chtěl a jestli mi věříš nebo nevěříš je tvůj problém :) za 13.500 Eur je dost i pro lidi co na to mají, v tuto dobu už je to zkrátka prodělečné..spíš je SDDS pro mě taková ikona, nic víc...

Odesláno

Prostě 13.000EUR V KLIDU má, ale 13.500EUR, to už by mu zasáhlo do rozpočtu a to si nemůže dovolit :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...