Přejít na obsah

Dream watches

Peta-Biker

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jan M

Dobrý den všem milovníkům hodinek.

Jsem tu nový (i když obcházím jak mlsný kocour již přes rok).

Pro mne jsou DW na které "dosáhnu" přiložené Longines Master Colection (už je mám ale s koženým hnědým páskem).

A DW na které nemám jsou L&S model "Richard Lange".

post-8005-1258356653.jpg

post-8005-1258357583.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Co je to za značku a co asi stoji :rolleyes: ? Opravdu vypadaji dost "brutalne" :thumbsup_anim:

To je Urwerk UR201 "Black shark". Ceny od jednoho milionu výše, třeba model Urwerk UR 103 stojí 108000CHF nebo-li dle dnešního kurzu 1824000Kč. Orientační cen KLIK

Na fóru najdeš i další modely, třeba Urwerk UR103T Tarantula,Urwerk UR-CC1 ? King Cobra ?,Urwerk UR103 Hexagone,Urwerk UR201 "Black shark"

Odkaz ke komentáři

To je Urwerk UR201 "Black shark". Ceny od jednoho milionu výše, třeba model Urwerk UR 103 stojí 108000CHF nebo-li dle dnešního kurzu 1824000Kč. Orientační cen KLIK

Na fóru najdeš i další modely, třeba Urwerk UR103T Tarantula,Urwerk UR-CC1 ? King Cobra ?,Urwerk UR103 Hexagone,Urwerk UR201 "Black shark"

Díky moc za info a za linky......neni co dodat :jawdrop:

Vubec sem nemel tuseni, ze hodinky muzou vypadat i jaksi jinak... :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Dobrý den všem milovníkům hodinek.

Jsem tu nový (i když obcházím jak mlsný kocour již přes rok).

Pro mne jsou DW na které "dosáhnu" přiložené Longines Master Colection (už je mám ale s koženým hnědým páskem).

A DW na které nemám jsou L&S model "Richard Lange".

Čo sa týka dizajnu, ale aj značiek myslím skvelá voľba. Konzervatívny, nádherne jednoduchý dizajn mi je mimoriadne blízky. Skús sa pozrieť po "pilotkách" - možno ťa taktiež zaujmú ako mňa - Archimede, Steinhart, Laco z tých lacnejších, prípadne IWC z tých vyšších poschodí. Zdraví, Pišta...pravdou však je, že tých nádherných sú mraky a vybrať si je takmer nemožné...

Upraveno uživatelem Pista
Odkaz ke komentáři

Moje DREAM WATCH...měl jsem možnost vyzkoušet je na ruce vedle svých dalších oblíbenců Portuguese Automatic 7 Days (bílý ciferník a modřené ručičky) a naprosto mě šokovaly. Vyhráli to na celé čáře. Jednoduchý a nadčasový design bez rušivých prvků, odkaz do historie řady Portuguese (miluji vintage modely Portuguese), tenké pouzdro skvěle sedící na ruce...nádhera!

post-3231-1258806057.jpg

post-3231-1258806068.jpg

post-3231-1258806113.jpg

Odkaz ke komentáři

Moje DREAM WATCH...měl jsem možnost vyzkoušet je na ruce vedle svých dalších oblíbenců Portuguese Automatic 7 Days (bílý ciferník a modřené ručičky) a naprosto mě šokovaly. Vyhráli to na celé čáře. Jednoduchý a nadčasový design bez rušivých prvků, odkaz do historie řady Portuguese (miluji vintage modely Portuguese), tenké pouzdro skvěle sedící na ruce...nádhera!

Tomu rozumím. I já je mám v užším výběru (ještě spolu s Vintage Ingenieur a Portofino). Ale asi zůstane jen u snů. Stejně bych se mezi těmi třemi nedokázal rozhodnout... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Panerai Jules Verne - tyhle si na 100% nekoupím, zatím jsem značce nepřišel úplně na chuť, ale ta limitka je kouzelná. Krásný motiv z knihy 20.000 mil pod mořem. Bomba.

ten obrazek je opravdu z románu 20 000 mil pod mořem,sice jsem jičetl naposledy před 8 lety ale je tam (akorat obrázek není vypalen laserem do oceli jinak je uplně stejný :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...