Návštěvník Jan M Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Dobrý den všem milovníkům hodinek. Jsem tu nový (i když obcházím jak mlsný kocour již přes rok). Pro mne jsou DW na které "dosáhnu" přiložené Longines Master Colection (už je mám ale s koženým hnědým páskem). A DW na které nemám jsou L&S model "Richard Lange". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 zatial len dream... Co je to za značku a co asi stoji ? Opravdu vypadaji dost "brutalne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Co je to za značku a co asi stoji ? Opravdu vypadaji dost "brutalne" To je Urwerk UR201 "Black shark". Ceny od jednoho milionu výše, třeba model Urwerk UR 103 stojí 108000CHF nebo-li dle dnešního kurzu 1824000Kč. Orientační cen KLIK Na fóru najdeš i další modely, třeba Urwerk UR103T Tarantula,Urwerk UR-CC1 ? King Cobra ?,Urwerk UR103 Hexagone,Urwerk UR201 "Black shark" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 To je Urwerk UR201 "Black shark". Ceny od jednoho milionu výše, třeba model Urwerk UR 103 stojí 108000CHF nebo-li dle dnešního kurzu 1824000Kč. Orientační cen KLIK Na fóru najdeš i další modely, třeba Urwerk UR103T Tarantula,Urwerk UR-CC1 ? King Cobra ?,Urwerk UR103 Hexagone,Urwerk UR201 "Black shark" Díky moc za info a za linky......neni co dodat Vubec sem nemel tuseni, ze hodinky muzou vypadat i jaksi jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Dobrý den všem milovníkům hodinek.Jsem tu nový (i když obcházím jak mlsný kocour již přes rok).Pro mne jsou DW na které "dosáhnu" přiložené Longines Master Colection (už je mám ale s koženým hnědým páskem).A DW na které nemám jsou L&S model "Richard Lange".Čo sa týka dizajnu, ale aj značiek myslím skvelá voľba. Konzervatívny, nádherne jednoduchý dizajn mi je mimoriadne blízky. Skús sa pozrieť po "pilotkách" - možno ťa taktiež zaujmú ako mňa - Archimede, Steinhart, Laco z tých lacnejších, prípadne IWC z tých vyšších poschodí. Zdraví, Pišta...pravdou však je, že tých nádherných sú mraky a vybrať si je takmer nemožné... Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Pista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Dream watches? Určitě něco od Pátků. K obleku Calatravy a na ostatní nošení asi tyhle Aquanauty. Na živých fotkách jsou k sežrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Dream watches? Určitě něco od Pátků. Ja jsem skromnejsi... 233 - ach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Tak tenhle sen se realitou nikdy nestane: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Skipi: A kolik stojej ty Aquanauty? Páč se mi dlouhodobě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 ačkoli jsem zde uvedl svoje dream watch JLC tak si myslím že vlastně už všechny vytoužené mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Pekna rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Skipi: A kolik stojej ty Aquanauty? Páč se mi dlouhodobě líbí. Třeba na JOMASHOPu je mají za 15k $. No jo, dream watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvenking Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Mám rád sny, které si mohu splnit. Proto by mne stačilo třeba něco takového: Pokud bych trochu přitvrdil tak: .... bylo by toho mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Já mám sen Richard Mille nebo Romain Jerome, ovšem cenovka od 50000 do 200000EUR je docela dost. Ovšem větší frajeřinu už asi nenajdete (nebo ujetinu?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Moje DREAM WATCH...měl jsem možnost vyzkoušet je na ruce vedle svých dalších oblíbenců Portuguese Automatic 7 Days (bílý ciferník a modřené ručičky) a naprosto mě šokovaly. Vyhráli to na celé čáře. Jednoduchý a nadčasový design bez rušivých prvků, odkaz do historie řady Portuguese (miluji vintage modely Portuguese), tenké pouzdro skvěle sedící na ruce...nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Moje DREAM WATCH...měl jsem možnost vyzkoušet je na ruce vedle svých dalších oblíbenců Portuguese Automatic 7 Days (bílý ciferník a modřené ručičky) a naprosto mě šokovaly. Vyhráli to na celé čáře. Jednoduchý a nadčasový design bez rušivých prvků, odkaz do historie řady Portuguese (miluji vintage modely Portuguese), tenké pouzdro skvěle sedící na ruce...nádhera! Tomu rozumím. I já je mám v užším výběru (ještě spolu s Vintage Ingenieur a Portofino). Ale asi zůstane jen u snů. Stejně bych se mezi těmi třemi nedokázal rozhodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 http://www.edox.cz/data/catalog-icon/icon-...jpeg.detail.jpg JSEM SKROMNÝ KLUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Panerai Jules Verne - tyhle si na 100% nekoupím, zatím jsem značce nepřišel úplně na chuť, ale ta limitka je kouzelná. Krásný motiv z knihy 20.000 mil pod mořem. Bomba. ten obrazek je opravdu z románu 20 000 mil pod mořem,sice jsem jičetl naposledy před 8 lety ale je tam (akorat obrázek není vypalen laserem do oceli jinak je uplně stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 kolega si splnil sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 No, jeden sen o pár stránek dopředu je již splněn (Nomos), další bude sice asi až za pár let, ale s největší pravděpodobností to bude (Photo by: John B. Holbrook II.) (timezone.com) (mollewatch.webgain.se) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se