Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 16. 6. 2008 v 15:09, 'PhoeniX' napsal:

QUOTE(gas @ 16.6.2008 - 16:21) 173172[/snapback]nemám vysněné hodinky, co jsem chtěl jsem si koupil, u každých hodinek po čase zjistím, že to jsou jen hodinky, ať je to cokoli, takže po čase omrzí a člověk vybírá znova, začarovaný kruh, jedny drahé hodinky "nadlouho" to vážně nefunguje ...

Tak na tom něco je, pod to bych se mohl podepsat.

som toho isteho nazoru

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Aktualizace pro rok 2011 :D.

Už cca 3 měsíce intenzivně prahnu po IWC BP. Touha se mi ale za ten čas trochu rozředila, takže k tomu ještě sním o: IWC Big Ingenieur 7Days, IWC Pilot Chrono, Panerai PAM312, Panerai Radiomir 10D GMT, Rolex Datejust II, Rolex DeepSea, UN Maxi Diver, Zenith Striking 10th, JLC Master Compressor, Blancpain Paris-Peking, Eterna KonTiki Diver, Omega PloProf, Omega PO chrono, Omega Railmaster XXL, GO Sport Evolution, no a chybět nesmí ani AP RO Diver. Do smrti mám co dělat :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno
  V 13. 2. 2011 v 20:02, 'KFL' napsal:

Už cca 3 měsíce intenzivně prahnu po IWC BP. Touha se mi ale za ten čas trochu rozředila, takže k tomu ještě sním o: IWC Big Ingenieur 7Days, IWC Pilot Chrono, Panerai PAM312, Panerai Radiomir 10D GMT, Rolex Datejust II, Rolex DeepSea, UN Maxi Diver, Zenith Striking 10th, JLC Master Compressor, Blancpain Paris-Peking, Eterna KonTiki Diver, Omega PloProf, Omega PO chrono, Omega Railmaster XXL, GO Sport Evolution, no a chybět nesmí ani AP RO Diver. Do smrti mám co dělat :D.

:suicide_anim: dobrý plán ...

Odesláno

Po vyzkoušení všech mých favoritů, se pro tento rok dreamwatche zúžily na Omega Seamaster Planet Ocean 42mm a Panerai PAM 111. A ještě tam čekají vzadu IWC Aquatimer IW354807. Doufám, že do konce roku alespoň jedno z toho dopadne.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 13. 2. 2011 v 20:02, 'KFL' napsal:

... GO Sport Evolution...

Myslíš tyhle? ;)

post-147-074133300 1297637400.jpg

Návštěvník Jan M
Odesláno
  V 16. 11. 2009 v 7:50, 'Jan M' napsal:

Dobrý den všem milovníkům hodinek.

Jsem tu nový (i když obcházím jak mlsný kocour již přes rok).

Pro mne jsou DW na které "dosáhnu" přiložené Longines Master Colection (už je mám ale s koženým hnědým páskem).

A DW na které nemám jsou L&S model "Richard Lange".

Psal jsem tu kdysi o Richard Lange ale teď změna:-)

Mé součsné DW (které asi nikdy nepořídím vzhledem k ceně) jsou Credor Sonneir:

post-8005-045191100 1297686191.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...